уторак, 11. фебруар 2014.

Prelistavanje C03 kataloga, *2014, new in. :)


Znam da su mi mnogi od vas ovaj post tražili ranije, ali ja sam želela da ispoštujem Avon, nas lidere i Avon dame, jer nije fer raditi ranije nešto ovako, s obzirom da tek sutra kreće nova kampanja.
Jedva sam čekala da uzmem ovaj katalog u ruke! Volim 8. Mart sa Avonom. Toliko noviteta i dobrih ponuda, ja sam oduševljena, i rešila sam da kroz par dana podelim sa vama i post o najboljim ponudama koje ne smete propustiti.
Da ne dužim ponovo, skuvajte kaficu, i kreećemo:



Šminka:


Eye Dimensions senka za oči, 2,5g
Ovu senku sam priv put videla u prethodnom focus magazinu, i odmah mi je zapala za oko. Sviđa mi se pto su sedefaste nijanse u pitanju, lepe su kombinacije boja, koje se lepo uklapaju. Sigurno ću uzeti uskoro neko nijansu, naravno, ove braonkaste me najviše i privlače, inače senkica dolazi u 6 kombinacija boja.
*Cena u ovom katalogu je 599din.



Ideal Flawless CC tonirana krema za lice sa SPF20, 30ml
Ova kremica mi je takođe zapala za oko u Focusu.Reč je o Colour Correct Cream, koja predstavlja novu generaciju tečnih pudera koji neguju kožu. Avon tvrdi da ova krema: Bolje prekriva, umanjuje primetnost depigmentacije, dugotrajno hidrira, štiti kožu i nanosi se direktno na kožu, nije Vam potrebna krema ispod (mada ja savetujem da uvek mažete kremu ispod BB i CC kremica).
Verujem da je ova krema stvarno nešti inovativno, i jedva čekam da potrošim moju trenutnu BB kremicu, pa da uzmem ovu. Dolazi u 5 nijansi. Blog Mazalice će uskoro objaviti post o ovoj kremici, trenutno je vlasnica bloga testira, pa čim bude izašao post obavestiću vas na Facebook stranici. :)
Cena u aktuelnom katalogu je 499din.



Naiwear pro+, Cultured Purple i Wendering Rose, nove nijanse, 12ml:
Nove pastelne nijanse, koje traju i do 12 dana.*
Cena u C03 je 229din.




Satin Nail nadlak, 12ml

Ovo je fini top coat za one koje vole mat završnicu, nanosi se preko nalakiranih noktiju. Mislim da je korisno imati ovaj nadlak, onda kada vam dosade klasične nijanse.
Cena je 269din. Evo kako to izgleda, pre i posle:


Kompaktno rumenilo, 4,6g.
Ne znam zašto se Avon nije potrudio da predstavio ovo novo rumenilo, nema ni slika po internetu, a recenzija ima, ali nekih koje su za rumenila u drugačijem obliku, ovo je izgleda novo pakovanje za naš region.
A ja puno nade polažem u ovo rumenilo, jer Avon inače na našem tržištu nema neki veliki izbor rumenila. Sviđa mi se ova višebojna formulacija. Ako ga neko kupi u C03 molila bih ga da napiše komentar ispod.
Cena je 599din.




Štras za nokte

Ništa inovativno, 12 ukrasnih cirkončića za noktre, mogu se nabaviti bilo gde, ali ako baš želite da imate Avon cirkončiće, eto prilike.
U setu sa pincetom za stavljanje tog štrasa koštaju 299din.


Parfemi:

Avon Femme parfem, 50ml
Novi Avon parfemčić, koje svi novi članovi dobijaju na poklon, a prvi put se sada pojavljuje u katalogu. U pitanju je cvetno-voćno-mošusna kategorija. Kruška, magnolija i amber su glavne note.
Sviđa mi se ovaj parfem, nekako je osvežavajući, a opet zbog ambera slatkast, i pogodan i za zimu. Vredi ga isprobati, ako mene pitate.
U setu sa dezodoransom i kupkom košta 1499din. Raspitajte se kod svoje Avon dame, možete gtaj set dobiti i za manje pare, jer postoji određena akcija za avon dame, pa će sigurno sve članice nuditi ovaj set za manje novca. :)


Today Tomorrow Always for Him toaletna voda, 75ml
Ne  želimo da naši muškarci ostanu uskrećeni za 8. Mart, naravno? Poznata kolekcija iz Avona, sada izbacuje ovu toaletnu vodu koju krase korijander, divlja žalfija i antilop. U pitanju je Fougere-aromatična kategorija. Sviđa mi se što je nekako odmeren, nije u pitanju šreviše intezivan miris koji inače krasi muške parfeme, a opet je dovoljno jak. Obradujte svog muškarca!
Cena u C03 je 2190dn.



Mazalice, kupke, proizvodi za kosu:

Solutions Ageless Results 8u1 dnevna i nćna krema, po 50ml
Konačno je stigla solutions 50+ kolekcija, moje dame verne Solutionsu, isprobajte je. Ove kremice umanjuju vidljivost bora, vraćau koži elastičnot, zatežiu kožu, umanjuju vidljivost depigmentacije i pega, ujednačavaju strukturu kože, umanjuju vidljivost pora, sprečavaju opuštenost kože i dubinski e hrane i hidriraju. Sve što našim dama u srednjem dobu i treba. Sadrže ceramide, proteine, vitamine  i mikroelemente, Dnevna krema ima SPF 20. Ja preporučujem da krenete da koristite u tandemu ove kremice, ako ne, odlučite se prvo za noćnu krmecu, ako se ona dobro pokaže na Vašoj koži pređite i na dnevnu.
U setu, ove kremice u C03 koštaju 849din, pojedinačno 639din.




Foot Works, Balzam za omekšavanje kože stopala sa lavandom, 50g
Jeej, moja omiljena linija u Foot Works kolekciji ima novog člana! Bez razmišljanja neka ovo bude 1 proizvod koji ćete nabaviti, ja sam već zablezila to na vrhu moje liste za C03! Omekšava, čini kožu glatko, a lavanda Vas opušta. Još ako nabavite i kremicu ili masku iz ove kolekcije, biće to potpuno doživljaj.
Cena je 349din


Naturals, Piling za telo sa čokoladom, 200ml
Naturals, Losion za ruke i telo sa ružom i čokoladom, 200ml
Naturals, Sprej za telo sa ružom i čokoladom, 100ml
Inače ne volim miris ruže, niti takve proizvode, ali u kombinaciji sa ovom čokoladicom baš fino miriše, sadrži ekstrate ruže i kakaa, a ova proverena Naturals linija svakako mora da se isproba.
U setu je najpovoljnije, 599din






Avon Care, Svilenkasti losion ta telo sa magnolijom i vitaminom E, 200ml
Avon Care, balzam za zsne sa mangolijom i vitaminom E, 15ml
Avon Care, glicerinska krema za ruke i nokte sa mangolijom i vitaminom E, 100ml
LIMITED EDITION
Dobra stara glicerinska kremisa u novom ruhu, fin je miris, svakako je isprobajte jer je ovo najbolja avon kremica, a treba imati nešto što je u limitiranom izdanju, nekako je to cool.
Ovaj losion volim, kad je u ovim manjim izdanjima, od 400ml su mi pregusti, tako da je svakako lepo nabaviti novi losion u blagom mirisu.
Najviše od svega mi se sviđa ovaj balzam koji je namenjen za usne isključivo ali verujem da se može koristiti kao univerzalni balzam. On se nalazi na vrhu moje liste na nabavku. :D
Cena: Losion 199din, Balzam 109din, Kremica za ruke 109din. Vrlo jeftino!





My moment pH balansirani gel za tuširanje, Senses, 250ml
Ako ste ljubitelj Senses gelova, isprobajte i ovaj, baš je zimski: ljubičica, vanila i mošus. Još je ovaj gel pH neutralan. Uskoro će izaći i veća varijanta, od 500ml
Cena je 199din


Soft Pink kupka, 250ml
Sa aromom ružičastog cveća u slatkom pakovanju, ako hoćete ovu malu varijantu kupkice, svakako isprobajte. Ja nemam veliku kadu, pa i ne uzimam ovakve proizvode. Ali je zgodno nekom na poklon odneti, znam provereno da avon kupke fino omekšavaju kožu.
Cena je 249din.



Skin so soft, SkinDisiac ulje za telo u spreju, 150ml
Skin so soft, SkinDisiac, losion za telo, 200ml
Ovo je pravi afrodizijak, sadrži ulje marakuje i hidrira kožu, čineći je mekom i senzualno mirisnom. Uz ovaj proizvod imaćete divnu, glatku kožu i savetujem da ih svakako isprobate, jer se ovakvi proizvodi iz Skin So Soft kolekcije obično pojave, pa ih posle više nema. Miris je onako fin, senzualan.
Cena je 339din i za jedni i drugi. 



AT, Tretman za volumen za kosu, bez ispiranja, 150ml
AT, Šampon za voulmen, 250ml
AT, Balzam za volumen, 250ml
Ovo je unapređena linija, predhodne kolekcije AT za volumen. Maksimalno se povećava volumen i gustina kose. Sadrži kolagen, koji prodire duboko u vlas kose i diže je iz korena. Miris je standardan za At kolekciju.
Zadovoljna sam svojim volumenom kose, pa ne bih uzimala ovaj sprej, ali mislim da je ovakav balzam odlična stvar. :)
Svaki od ovih je 229din.



Sličice nakita i dečijih proizvoda, i ostale modne kolekcije na okupu:
Ako Vas zanima veličina, materijal ili nešto slično od nekog od ovih proizvoda, ostavite komentar i ja ću Vam odgovoriti. Avon je izbacio puno novog nakita u ovoj kampanji, a nemojte ni propustiti Mini Avon brošuru, koja ima gomilu proizoda za vežbanje i modnih dodataka.
Brošuru ćete naći na sajtu Avona (Klikni ovde)















Nadam se da ste zadovoljni mojim prelistavanjem noviteta u C03 katalogu.
Ako želite da se nešto od ovoga nađe u recenziji, pišite mi.
 Volela bih da čujem i Vaše prve utiske o ovim proizvodima, kao i šta bi ste od ovoga isprobali, i šta mislite o ovom Avon katalogu.
Do narednog posta, Pozdrav, Ana!



6 коментара:

  1. Jedino sta sam dobila novo jeste samo uzorak Femme parfema. :D
    Strasno me zanima rumenilo kakvo je! :3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja imam gomilu tih uzorcica :D
      I mene baš zanima rumnilo, ali kao što rekoh, tek sam otvorila novo rumenilo: :D
      Ipak ovaj foot works balzam mi je favorit. :D
      Hvala za komentar :)

      Избриши
  2. Mnogo mi se svidja kako mirise Avon Femme, jedva cekam da mi stigne :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...