среда, 5. март 2014.

Prelistavanje C04 kataloga, new in. :)

Posle odličnog, C03 kataloga, sa puno strana, dolazi nam nešto tanji katalog C04.
Nije lošiji, ali ja sam uvek nekakot užna kad Avon izbaci tako neki tanji katalog. Opet, vidim veliku zainterenovanost, pa mislim da će ovaj katalog ipak pružiti nešto novo i možda po prvi put u njemu probate neke proizvode.
Pa da krenemo sa novitetima:

Aero Volume maskara, 7ml, str 3, 4, 5

Nova maskara za volumen i podignute trepvaice. Ovo je najlaganija formula maskare za volumen u Avonu do sada. Sadrži paperijasta, šupljikava vlakna, koja pružaju volumen bez otežavanja. Dolazi u 3 nijanse: blackest black, black i brown black :)
Dopada mi se ponuda jer ako porčite maskaru možete uzeti i profesionalni kreo po smešnoj ceni još plus dobijate uzorak Avon Fleur parfema. :)
Nešto više o ovoj maskaru pročitajte na blogu moje drage saradnice, Milene:  Aero volume maskara.




Parfem, Today Tomorow Always in Bloom, 30ml, str 52/53

Novi parfem iz dobro poznate kolekcije, spada u cvetno-drenasto mošusnu kategoriju. Note su cvet narandže, sterlicija i plumerija. Za mene je suviše tog drvenastog u parfemu, ali naravno, imaće i ovaj parfem svoje fanove. :)


Sprej za fiksiranje šminke, 125ml, str 59

Ja iskreno ne vidim potrebu za ovim fiksatorima šminke, ali verovatno oni koji se bave plesom ili nekim poslom koji zahteva ovako nešto ovo koriste. Ili npr. ako je u pitanju matura, svadba, rođendan..možda dobro dođe? Mada se ne sećam da mi je šminkerka za veliku maturu ovako nešto prskala.
Ali s obzrim da ovo imaju i drugi, red je došao i na Avon. Vodica sa mikrofinim česticama se brzo suši i pruža nevidljivu završnicu. Sadrži vitamine A, C i E. Ova formula se ne lepi.



Calming Effects tečni korektor, 6ml, str 63

Volum ovu CE kolekciju, tako da verujem da je i ovaj korektor dobar. Formula je tečna i Avon kaže da prikriva nedostatke, podočnjake i revitalizuje kožu. Sadrži vitamine A. C i E. Dolazi u 2 nijanse, Fair i Medium, i nanosi se aplikatorom. Cena mu je po meni i možda suviše niska za korektor. :)

*Oprostite na fotografiji, sa interneta je, ovi nokti su grozni!



Sine Attract ruž za usne, 3g, nove nijanse, str 81

Stižu na, 4 nove nijanse ovog rža sa dve formule, koji sadrži ruz i gel za negu usana: Evo nijansi: Mauve Glimmer, Red Smouder, Rose Shimmer, Flashy Pink.





Planet Spa Fantastically Firming, str 94/95

Ovo je linija sa ekstratom kolumbijske kafe, a dobro je poznato kako kafa može pomoći i sva njena blagodarna svojstva. Zrna kafe sadrže moćne oksidante, uklanjaju mrtve ćelije kože, čineći kožu mlađom. Miris je prosto divan!
U kolekciji dolazi:
Piling za telo, 200ml
Krema za telo, 200ml
Serum za vrat i bistu, 50ml


Anew Clinical, Infinite Lift krema i serum, str 124/125

Nova linija Anew kolekcije koja predstavlja kućnu alternativu dermatološkom liftingu lica. Zateže konture lica, za samo 2 nedelje. U praksi, ova kolekcija je potvrdila odlične rezultate. Nema mirisa, boja i alergološki je testirano. Mislim da ljubitelji Anew kolekcije, treba da isprobaju i ovu kremicu ili serum.Oba imaju po 30ml. Serujm ima na kraju kao fini masažeš, koji pospešuje dejstvo istog, i masira Vaše lice.



Skin so soft, ulje i puter za telo, stre 161

SSS linija ima nove članove. To su proizvodi sa luksuznom forumulom sa uljem jojobe za suvu kožu. Pružaju 24h hidrataciju, hrane kožu i pružaju i trenutnu i dugotrajnu mekoću. Ulje ima 150ml, a puter 200ml. Meni se nekako više dopada puter, i verovatno ću ga nabaviti u nekom od narednih kataloga. Volim SSS kolekciju, tako da verujem da su ovo vrlo kvalitetni proizvodi.


Foot Works, krema za tabane i stopala, 75ml, stre 165

Nije mi baš najjasnija namena ovog proizvoda. Kao da i ostali proizvodi ovog tipa nisu za tabane i stopala, nikakva revolucija. Obnavlja kožu stopala, pomaže u sprečavanju žuljeva, suve i grube kože i uraslih noktiju. Eto sprečavanje uraslih noktiju je jedna nova namena. A s obzirom na štiklicu na pakovanju, verujem da je ovaj proizvod namenjenm problemima koji nastaju od nošenja obuće, samo Avon u našem katalogu ovo nije baš najbolje objasnio. :)


Naturals, kolekcija sa zelenom maslinom, krema za lice i sredstvo za čišćenje, stre 187

Nova Naturals linija, sa zelenom maslinom. 
Krema
Pruža hidrataciju 24h, hrani kožu čineći je nežnom i glatkom, lagana formula koja se brzo upija. 75ml je u pitanju.
Sredstvo za čišćenje
Efikasno čisti kožu, čineći je mekom i glatkom. Poboljšavaa stanje kože, 125ml.
Parfimisani dezodoransi, 75ml, poslednja strana

Ne bih rekla da su ovo dezodoransi, već parfimisane vodice. Mislim da je ovo sjajna stvar, npr za leto. Lagani parfemčići, taman onako da mirišete, ali ne preterano. I taman ga možete češće stavljati.
Za sada dolazi kao Incadesence, Perceive i Only Imagine


Ovoga puta ima dosta nakta i ostalih modnih detalja, tako da ću ubaciti i neke sličice tih proizvoda:










 

To bi bilo ukratko predstavljanje noviteta u C04, hvala što ste pročitali post, i vidimo se uskoro ponovo. :)

Da li Vam se dopadaju noviteti?
Hoćete li nešto od ovoga nabaviti za sebe?
 

10 коментара:

  1. Htedoh poruciti sprej za fiksiranje, ali sam se predomislila...i dobro kazes za sprej. :D Misim da nije neophodan. Jedino sto bih probala jeste Skin so Soft ulje i puter za telo, ali necu da gomilam. :/ Mozda neki drugi put. :) A Aero maskarom sam odusevljena videvsi Milenin post. :) Samo ne znam kako bi "ispala" na mojim trepavicama. :/
    Sjajni noviteti i odlican post! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naco, tvoje trepe su guste i lepe, tako da ce izgledati podjednako lepo sa maskarom. Rizikuj, maskara nikad dosta :)))))))

      Избриши
    2. Hvala najlepse! :)
      Jedino da rizikujem, kao sto kazes. :D

      Избриши
    3. Maskaru samo ako je tvoja pri kraju.
      ne slazem se sa Milenom, maskare ne treba gomilati :-)
      Mozes uzeti neku na akciji kao sto je sada ova, ali je poceti korostiti tek kada poyrosis staru. To je osnovno pravilo sa maskarama :-) hvala na komentaru :-)

      Избриши
    4. Nema na cemu. :)
      Mislila sam da je porucim kada bude izasla u nekom od narednih kataloga, iz razloga jer sam pre tacno nedelju dana kupila novu maskaru. :)
      Ja nikada ne gomilam maskare. I kad se sucajno nadje neka koju zelim da kupim a vec jednu koristim, ne otvaram je. :)))

      Избриши
    5. Pa da, tako je najbolje.
      Ja sam je dobila od Avona u C03, i sada ona čeka svoju priliku :)

      Избриши
  2. Meni je stigao ovaj korektor, uzela sam tamniju nijansu. Jos ga nisam isprobala na licu, na ruci je izgledao srednje, ali posle nekog vremena je oksidirao i ostao mi rozikasto narandzasti pecat na ruci. Moracu da vidim kako to izgleda na licu, onako kako dolikuje :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nekako nikad nisam preterano korstila te tecne korektore. Koristim tek mozda nekih godinu-dve uopste korektore jer ranije nisam imala podocnjake, sada su mi se pojavili :-)
      Hvala na komentaru :-)

      Избриши
  3. Uzela sam narandžastu torbu (zaboravila sam ime) i mnogo je lepša uživo. Aspolutno svim drugaricama se dopala, a meni je veličina odlična- može sve da mi stane :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E sjajno, i ja se uglavnom oduševim Avonovim torbama jer su lepše uživo. Drago mi je da ti se dopada. :)
      Hvala na komentaru :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...