четвртак, 19. јун 2014.

Prelistavanje kataloga C09, must have ponude. ** "2014


Kako sam danas objavila post sa novitetima: klik, vreme je i za ovaj post sa najboljim ponudama u kampanji 9.
Naravno, napominjem da je ovo samo moje mišljenje šta je najbolje nabaviti, ima tu naravno još dosta ponuda, koje ja slučajno ili namerno izostavim. Iskreno se nadam da ovakav tip posta nekom koristi u odabiru proizvoda.


**Letak, Naturals, orhideja i borovnica, losion, gel za tuširanje i sprej, 399din 

Mnogih naturals mirisa više nema u kolekciji (vratite nam limun i kokos!), ali zato nas Avon uvek iznenađuje sa novim kolekcijama. Ovoga puta je izbačena divna kombiacija. Orhideja koja daje blago slatkastu nežnu notu, i borovnica koja daje ono voćkasto i letnje, sveže. Baš mi je nekako super kombinacija za leto, a tako su je i predstavili. O kvalitetu ovih proizvoda sve znate. Pisala sam već o njima. :)



**Str 2 i 90-95, 2 Planet spa proizvoda za 799din

Često se dogodi da Planet Spa proizvodi budu ovako na akciji u setu, a još kad postoji i nova kolekcija, mislim da je dobro iskoristiti ponudu. Trenutno su sledeće linije u ponudi: Amazonian Treasures, Perfectly Purifying, Fantastically Firming, Heavently Hydration, Bali Botanica, Luxuriosly Refining, Bissfully Nourshing, Revitalsing Reatret, Turkish Termal Baths i neki kozmetički dodaci. :)


**Str 4/5, sjajevi za usne, 249din

Sjajevi su praktični za leto, mogu se i na plažu nositi, i ja ih lično leti više koristim. Zato Avon u pravo vreme i formira ovakvu ponudu, pa je zgodno nabaviti još neku nijansu. U ponudi su:
*Ultra Shiny, tubica 15ml, namenjen je isticanju zuba, stvara se efekat beljih zuba. U ponudi je 7 nijansi, i mislim da ovakvi lepnjivi sjajevi i jesu za leto.
*Plum Pout, 7ml, sjaj sa efektom peckanja za punije usne. Godinama ih koristim, fantastično mirišu, nekako na mint, imaju zgodnu četkicu, preporučujem ih. Postoji 4 nijanse.
*Ultra Glazewear, 6ml, Ovo je klasičan prepoznatljiv sjaj iz avona sa sunđerastim aplkatorom. Dolazi u faktastičnih 14 nijansi, a providni(Clear) ima spf 15.
 Uslov za kupovinu sjaja po nižoj ceni je kupovina bilo kog proizvoda iz brošure.


















**Str 13, kuglice za bronzani ten i 2u1 Glow bronzer i rumenilo, 549din

O ovim kuglicama je toliko bilo reči, a preplanuli ten i leto je pravo vreme za njihovo korišćenje. Ovo pakovanje traje godinama, pa je vredno svakog datog dinara. 2u1 Glow proizvod je izašao prvi put sada u ovom katalogu, pa nisam toliko upoznata sa njegovim efektom, dolazi u dve nijanse, svetlijoj i tamnijoj, i verujem da će biti popularan.
Cena važi uz kupovinu bilo kog proizvoda iz brošure








































**Str 20-25, 1 miris 1439din, 2 mirisa 1999din

Super mi je ova ponuda jer se može nabaviti i kombinacija, jedan muški, a jedan ženski miris.
U ponudi su: Ženske: 
Toaletne vode:
*Perceive Dew, Infinite moment, Our story, Ultra Sexy, Spotlighz
Parfemi:
*Perceive, Perceive Soleil, Incadessence Lumiere, Far Away, Little Black Dress, Rare Gold, Rare Pearls, Only Imagine
Muški:
Toaletne vode:
*Perceive for Him, Signature, Exploration, Infinite Moment, Elite Gentlman Untailord, True Force, Black Suede Touch, Black Supede Eessential, Urban Edge Nights

**Str 46, Nail experts proizvodi,  219din

U poslednjih par kataloga često su oi proizvodi na akciji, svakako treba iskoristiti ponudu jer su proizvodi kvalitetni, a i uvek potrebni. U ponudi su: *tretman za zanoktice,  *tretman za biserni sjaj noktiju, *gel podloga, *platinasti nadlak i *sprej za ubrzano sušenje laka za nokte


**Str 88, Avon men, 199din

Obradujete vaše muškarce, jer je skoro cela Avon Men kolekcija na sniženju, treba iskoristiti ponudu. Sigurno neki od ovih proizvoda niste ranije nabavili zbog više cene, a sada ih možete isprobati. Mogu se koristiti svakodnevno i baš su ono što muškarcima treba u dnevnoj nezi.
Cena važi uz kupovinu bilo kog proizvoda iz brošure


**Str 96/67, Anew mini setovi, 890din

Meni su ovi mini setovi sjajni, za isprobavanje ili za put. U setu dolaze dnevna i noćna anew kremica, od 15ml + crvena kozmetička toribica. U ponudi su kolekcije: 25+, 35+, 45+ i 55+.
Cena važi uz kupovinu bilo kog proizvoda iz brošure

 **Str 131, Anew Youth gel krema, 50ml, 459din

Ova kolekcija više nije u ponudi, pa mislim da treba iskorisiti ovaj popust, jer je pitanje da li će je vraćati. Kolekcija je namenjena 20+ korisnicima.


 

*Str 160/161, proizvodi na akciji, 70%

*Naturals krema za lice sa zelenom maslinom, 75ml, 99din
*Be..Joyful, edt, 30ml, 569din
*Dezodorans za stopala,  100ml, 149din
*Senses Garden of Eden,  500ml, 149din
*At maska moroccan argan oil, 15ml, 149din

**Str 171m On duty roll on, 159din

Složićete se sa mnom da je roll on nešto što nam uvek treba pored običnog dezodoransa. Ja jedan uvek nosim u tašni, za svaki slučaj. Sjajna je cena, zaštita potpuna i pakovanje slatko.
Uslov za ovu cenu se ostvaruje uz kupovinu bilo kog proizvoda sa str 132-159 i 162-171




**Poslednja strana, Summer White mirisi, 449din

Svi volimo leti ovako neke lagane mirise, sa praktičnim pakovanjem. Količina je 50ml, što je taman za ovo leto. Cena je više nego pristupačna, pa  savetujem da ih isprobate.
Cena važi uz kupovinu bilo kog proizvoda iz brošure




*Sve fotografije i slike skinute su sa interneta.


Da li ste isprobali nešto od ovoga? Koji su utisci?
Šta su za vas must have ponude u C09?

Hvala što me čitate! :) 

6 коментара:

  1. Da li se u ovom novom katalogu nalazi u ponudi Avon Supershock olovka za oči?

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман19. јун 2014. 21:35

    Od navedenog sam probala Glazewear sjaj Tickled pink a Summer White Sunset imam,pravi letnji miris,divan! Iz brosure najverovatnije narucujem novu kremastu senku,braon krejon za oci,testere ruzeva obavezno:),a zanima me i taj novi tonik za lice iz Naturals linije,nadam se da ne sadrzi alkohol,da li mozda imas tu informaciju? Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zanimljiv i lep odabir :)
      Nisam sigurna, mislim da ima..ali probaću da saznam.
      Hvala na komentaru, pozdrav :)

      Избриши
  3. Анониман19. јун 2014. 23:16

    Mala greška u opisu Anew mini krema - str. 96-97. Možda niste trebali da stavite sliku na kojoj su setovi 4/1?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slike su čisto informativnog karaktera, koje su to linije u ponudi, nije namera da predstavim sve. Mislim ni nesesera nema.
      Hvala na komentaru. Pozdrav

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...