недеља, 26. октобар 2014.

Prelistavanje Avon kataloga #C15 #2014 *najbolje ponude

Pre par dana objavila sam post sa najboljim ponudama u C15 klik ovde, a danas je došlo vreme da vam predstavim po meni najbolje ponude u C15 i na taj način vam olakšam kupovinu, jer koliko god voleli da kupujemo kozmetiku, dobro je i uštedeti.

Sve fotografije preuzete su sa Avon oficijalnog sajta.




**Str 6/7 Incadessence parfemi, 50ml, 799din
Novo pakovanje, i jedan novi miris, a dva stara. I to sve na akciji, po ovoj fantastičnoj ceni. U ponudi su Incadessence, koji baš i trošim u mom tagu Potroši 6 do Božića: klik, a spada u cvetnu kategoriju. Zatim Incadessence Blossom, koji nije menjao pakovanja, a spada u cvetno orjentalnu kategoriju. I novi Incadessence Flame, cvetna kategorija.
Snižena cena je uz predhodno potrošenih 1799din u brošuri 14.







**Str 11, Super Shock Max maskara, 10ml, 449din
Mali broj je onih koji nisu isprobali ovu, jednu od najboljih maskari iz Avona. Sada je snižena 45%, pa ako ste željni stvarno dobre, a pristupačne maskare, koja ima dobru četkicu, eto prilike da je isprobate. Postoji vodootprona i obična varijanta. Obična dolazi u nijansama Black i Brown Black, a vodootprona samo u Black. 
Uz kupljenu maskaru dobijete i uzorak novog parfema Christian Lacroix Ambre za nju.



**Str 13, Umirujuća podloga za lice, 30ml, 499din
Brojni su pozitivni komentari za ovu podlogu, a primetila sam da joj se mušterija stalno vraćaju. Odlična je za normalnu i osetljivu kožu. Sadrži kamilicu i aloju, i hidrira kožu. Prekrivenost je od lagane ka srednjoj, tako da oni sa problematičnom kožom treba da je preskoče. Dolazi u 8 nijansi.



**Str 17, Rare parfemi, 50ml, 1089din
Sledeći su mi zapali za oko ovi sofistcirani mirisi, koje moram da priznam nisam do sada probala. Cena za parfem je više nego pristupačna, a pakovanju sa tako elegantna. U ponudi su Rare Diamond u orjentalno cvetnoj kategoriji, zatim Rare Pearls i Rare Gold koji spadaju u cvetnu kategoriju.





**Str 21, Planet Spa set Indulgent Spa Ritual, 990din
 Moj favorit je prelepa nova Planet spa kolekcija. Divno miriše, i verujem da su kvalitetni proizvodi u pitanju. Kolekcija sadrži piling za telo, sufle za telo i kremu za lice. Sadrži smeđi šećer i šea puter, a miriše na čokoladu. Namenjena je hidrataciji normalne i suve kože, posebno u ovim hladnijim danima.







**Str 79, Dugotrajni ruževi, 3,6g, 249din
Daje usnama odvažnu i dugotrajnu boju. Formula koja se ne razmazuje, hidrira vaše usne i neguje ih zahvaljujući vitaminu E i proteinima pšenice. Trebalo bi da traje i do 8h, a ja vam mogu potvrditi da stvarno traju dugo. Ranije su bili suvlji, a onda su poboljšani, tako da i hidriraju, nekako su fino kremasti i lepo mirišu. U ponudi postoji 10 nijansi, a još jedna stvar koja mi se dopada je pakovanje.
Snižena cena je uz kupljeni proizvod u brošuri C15.

 
 

**Str 167, Naturals šamponi za kosu, 250ml, 149din
I da vam ne odgovara sasvim šampon, cena je više nego pristušačna. Uz to su Naturals šamponi sasvim dobri, samo treba naći onaj koji vama odgovara. U ponudi su: 
*Sa medom i jojobom za suvu, oštećenu kosu
*Sa repom i kedrovinom za slabu kosu
*Sa narom i uljem kamelije za tretiranu, farbanu kosu
*Sa žumancetom za sve tipove kose
*Sa kamilicom i alkojom za normalnu i oštećenu kosu
*2u1 sa kajisijom i šea puterom za suvu i oštećenu kosu
Ono što vam mogu reći je da se kod mene najbolje pokazao ovaj sa Kajisjiom i šea puterom, a najgore ovaj sa Žumancetom, koji mi je mastio kosu. Svi ostali su sasvim dobri.

Snižena cena je uz kupljeni proizvod u brošuri C15.



**Str 180/181, Planet Spa kreme za telo, 469din
Znate koliko volim Planet Spa proizvode, a ove kreme stvarno moram da pohvalim, fantastične su, svaka! U ponudi su: Blissfully Nourshing sa šea puterom, Heavently Hydration, sa maslinovim uljem, Revitalising Retreat sa žensenom i Tajlandski cvet lotosa.


**Poslednja str, Avon Care kreme za ruke, 129din
 Svi znamo koliko su ove kreme sjajne, a ja sam  o njima pisala: ovde. U ponudi su:
*Krema sa glicerinom, kalcijumom i vitaminom E, koja hidira, omekšava..lagana krema, koja brzo upija
*Sa matičnim mlečom, koja je vrlo intezivna i masna, koristite je samo noću ili za tretman zimi
*Sa kolagenom i elastinom, za regeneraciju
*Sa kakao puterom, koja odlično hididra i upija a sjajno i miriše
*3u1 sa agranovim uljem,  za ruke, zanoktice i nokte
*Sa maslinovim uljem, nova krema sa smoothing efektom
Snižena cena je uz kupljeni proizvod u brošuri C15.




Kako vam se dopadaju najbolje ponude?
Šta će te nabaviti za sebe?

hvala na pažnji :) 

4 коментара:

  1. Slozila bih se svim ponudama koje si izdvojila da su najbolje..Ja sam se zaljubila u planet spa sufle za telo, fenomenalno mirise, i sigurno ga necu preskociti..:-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto, i moje Avon dame se slažu :D
      Planet Spa je najbolja kolekcija, meni bukvalno sve što sam probala odgovara. :)

      Избриши
  2. Kad sam danas dobila katalog pala sam u bedak:D Koliko dobrih ponuda,pa to nije normalno:) Sad treba da bankrotiram:) Uzimam sigurno Calming Ef.tecni puder,neki ruz,Superextend ajlajner,gel za tusiranje,i ko zna sta jos.. Kristina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...