четвртак, 22. јануар 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C2, 2015. *noviteti

Zdravo drage moje,
C2 kampanja je danas krenula, pa sam rešila da vam odmah predstavim novitete koje nam je Avon pokazao. Slavite li dan zaljubljenih? Cela ova kampanja je u znaku Dana zaljubljenih.
Ja lično ne obeležavam ovaj dan na taj način, jer ga smatram Katoličkim praznikom, a i nekako mi je previše izvikan. Jedino što mi se dopada su ti slatki pokloničići i srca na sve strane, pa iskoristim da nabavim sebi nešto tako slatko. Nekad bude i neki dobar koncert na taj dan, pa bude baš fino.

Da ne dužim, krećemo sa ponudama...


Str 4-5 Indulgence ruž

Ovaj ruž već ima simpatije kod nekih blogerki. U pitanju je hidrantna gel forumula, koja hidrira usne i pruža svetlucav sjaj. Čini mi se da je u prošlosti Avon imao slične ruževe, ali verujem da je ovo poboljšana verzija. Ruž ima 3g, pakovanje je lepo i elegantno, a u ponudi je 20 nijansi.
Cena jednog ruža je 499din, ali ako kupite 2 (možete kombinovati i sa maskarom Super Shock) cena je 759din.



Str 21 Premier Luxe toaletna voda

Novi luksuzni miris za muškarce, jer kako bez novog mirisa u svakom katalogu? Navikli su nas, šta ćemo. :D  Miris ima 75ml, i prelepo luksuzno pakovanje. Spada u drvenasto aromatičnu kategoriju, sa notama pečulija, vetivera i retkog drveta Gaiaca. Meni je ovaj miris težak, podseća me na one mirise kakvi su se prodavali kad smo bili deca, onako previše drvenasti i teški. Muškarci su ranije i takve kolonjske vode koristili, radujeme što se to smanjilo, ali opet postoje muškarci kojima takvi mirisi stoje. Svakako moj je savet da budete obazrivi pri izboru.
Cema je 1150din



Str 29 Ultra Sexy pink toaletna voda

Gde je novi muški miris, mora biti i ženski. Meni se ovaj i po mirisu i po izgledu dopada više od svog predhodnika. Nekako je girly, skroz slatko pakovanje. Miris je lep, slatkast, ali onako ženstveno slatkast, sa dozom svežine u sebi. Po meni odlčna kombinacija. Spada u voćno cvetno mošusnu kategoriju, sa notama maline, božura i mošusa. Malina je moj favorit u parfemima, oduševi me uvek.
Cena je 1299din



Str 67 Tretman za biserni sjaj noktiju

Ranije je u ponudi bila jedna nijansa, koja je bila totalno neprimetna, a sada su tu tri nijanse. Mislim da su odlične za preko laka, a i samostalno, kada nas mrzi da mackamo nokte. Najsvetlija je Sheer Pink koja je baš svetla, bukvalno u boji nokta. Zatim jače roze Sheer Lilac, i na kraju bežkasta nijansa Sheer Bronze.
Cena je 249din.


Str 81 Planet SPa Bissfully Nourshing nail spa maska za ruke i stopala

Ljudi moji ovo je jedan od najboljih proizvoda koji avon ima u ponudi. Koristi se tako što se nanese na ruke ili stopala i tako ih neguje, a omekšava i zanoktice. Možete koristiti one rukavice ili čarape za hidratacij, a moj savet je da ruke ili stopala i tako držite malo, zatim obrišete ostatke i koža je savršena. Moja topla preporuka za ovu masku. Maska ima 125ml.
Cena je 249din.



Str 88 Planet Spa Maroocan Romance set

Novi set u okviru Planer Spa kolekcije  koji čine vodica za lice, maska za lice i ulje za telo i kupanje. Uz to se dobije i kutija. Kolekcija je namenjena hidrataciji a sadrži ružino ulje.
Cena je 1199din

Str 97 Avon Prime toaletna voda

Još jedna toaletna voda, onako fina, osvežavajuća, za dnevnu varijantu. Primetila sam da je dosta sličan sa par Avonovih parfema, kako po mirisu, tako i po pakovanju, pa ne znam koliko će biti primećen. Pakovanje ima 75ml. Spada u drvenasto aromatičnu kategoriju sa notama lavance, mente i kedrovine.
Cena mirisa je 1599din, a u setu sa dezodoransom, kupkom za kosu i telo i kesom je 1899din.


Str 169 Skin So Soft Skindisiac Red losion i ulje

Ovo ulje i losion su bili u ponudi ranije, ali pakovanje i naziv je promenjen, pa verujem da je miris. Uje ima sitni šimer i najbolje je koristiti ga na vlažnoj koži. Miris je blag, ali senzualan i zadržava se dugo. Losion je lagane forume i stvara svilenkast osećaj na koži. Sadrže ulje pasiflore, vanilu i crveno voće. Losion ima 200ml, a ulje 150ml.
Cena je 339din.





Na kraju izdvajam i neke komade modnih dodataka. :)












Kako vam se dopadaju noviteti iz C2? 
Hoćete nabaviti nešto za sebe?


Hvala na pažnji :)

12 коментара:

  1. Noviteti su super :)! Nova Spa kolekcija mora biti moja :). Ovim postoma mi mnogo olakšaš izbor prilikom kupovine :). Ty :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da pomazem :-)
      ja se dvoumim da li da uzmem taj set ili ono ljubicasto ulje koje si ti recenzirala. Brine me kako mirise ovaj set, zbog ruze.
      Hvala ti :-)

      Избриши
  2. I meni je mnogo sladak ovaj novi parfem sexy pink,volim malinu.
    Imam jedan parfem koji miriši na maline,uslikan je u postu Top 5 proizvoda bez kojih ne mogu,pri kraju mi je možda bi ovaj mogao da ga zameni. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Preporucujem, stvarno je lep :-) pakovanje je skroz zenstveno :-)

    ОдговориИзбриши
  4. Narucila sam par uzoraka ovih novih ruzeva, a parfem mi se bas svidja kako mirise iako nisam ljubitelj slatkastih nota :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni ti novi ruževi još nisu privukli, pa ću i ja uzeti uzorke da malo isprobam :)

      Избриши
    2. Isto, uvek prvo narucim uzorke, zbog tena najvise, ne stoji svakom svaka nijansa ruza...garden rose i poppy pink uzorke sam narucila.

      Избриши
  5. Ana,meni je mnogo toga lepo,kao i uvek:),tek sam dobila katalog pa ne znam jos sta cu naruciti..Ali recimo,puno testera Indulgence ruzeva za pocetak:) Kristina

    ОдговориИзбриши
  6. joj ja nisam vidjela tu planet spa masku za ruke i stopala, moram obratiti paznju, a ruz cu definitivno naruciti :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...