уторак, 10. фебруар 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C3, 2015. *noviteti

Zdravo devojke,
Bolesna sam već dve nedelje, ispitni rok je u toku, pa nisam imala vremena za pisanje. Ne stižem ni da fotografišem, ali pisala sam vam na fb stranici bloga koji su mi postovi u planu, pa očekute da ću uskoro više pisati.
Postovi koje jednostavno ne propuštam da napišem su postovi o najboljim ponudama, kao i o novitetima u Avonu. Kampanja C03 kreće u četvrtak 12.02., a ja vam nešto ranije pišem o novitetima koji nas očekuju. 
Nadam se da će vam se noviteti dopasti, jer kao i uvek, Avon nas u svakoj kampanji lepo obraduje sa novim proizvodima.
*Ako drugačije nije naglašeno, sve fotografije su preuzete sa oficijalne Avon Srbija stranice.


*Parfem Avon Cherish str. 5*

Ono što je na najvećem udaru u ovoj kampanji je novi parfem Cherish. Naravno, uvek očekujemo nove parfeme, i nekako su mi noviteti nezamislivi ako nemamo neki novi parfem. Novi Cherish je osvežavajući, a opet nežan i ženstven i meni se vrlo dopada. Spada u cvetno-vpćno-drvenastu kategoriju, sa notama trešnjinog cveta, mošusa i sandalovine. 
Cena je 1529din, a ako poručite parfem možete poručiti losioni roll on za po 99din. 

Slika je moja, dobila sam ovaj parfem na Nacionalnoj Avon konferenciji.

*Prolećna Avon Care kolekcija str. 10*

Sledeće što bih izdvojila nije nova već limitirana prolećna kolekcija. U pitanju je dobro poznata glicerinska krema za ruke, ali sa mirisom jasmina, u prolećnom pakovanju. U kolekciji je i balzam za usne takođe sa mirisom jasmina, koji čini usne glatkim. Ovo je nov proizvod, ali mislim da su Avon Care balzami vrlo dobri, pa verujem da je i ovaj.
Cena svakog je 109din.



*Planet spa kolekcija Oriental Radiance str. 27*

Nova kolekcija u Planet spa lini sa belim čajem. Ovakva linija je i ranije postojala, ali nisu postojali ovi proizvodi. Trenutno su u kolekciji piling za lice, maska za lice i sredstvo za čišćenje. Imala sam tonik iz te prehodne kolekcije i bio je vrlo dobar, tako da mislim da je i ova kolekcija dobra. Namenjena je usporavanju starenja kože, regeneraciji i pruža sjaj i energiju.
Svaki od ovih proizvoda je 299din.




*Calmig effects mat podloga za lice str. 109*

Dobro poznata podloga sada postoji i sa mat efektom. Podloga ima 30ml i nalazi se u staklenom pakovanju sa pumpico. Dolazi u 5 nijansi. Ima dugotrajan mat efekat, a umiruje i osvežava jer sadrži kamilicu i alou u sebi. Završnica je prirodna kao i kod standardne verzije.
Cena je 499din.



*At Supreme Oils kolekcija, str. 212, 213, 214 i poslednja strana*

Nova linija u okviru at kolekcije koja sadrži šampon, balzam, dvofazno ulje u spreju, intezivan tretman i četku za feniranje. Kolekcija sadrži 5 ulja: makadamiju, seme kamelije, badem, seme grožđa i marulu. Kolekcija je namenjena boljem izgledu kose, odnosno cela kolekcija dalje sjaj kosi. Intezivni tretman je kao neka maska koja se koristi u manjoj količini, jednom nedeljno. Dvofazno ulje jača kosu i daje joj sjaj, može se nanositi i na mokru i na suvu kosu, a ne ispira se. Četka ima prirodna vlaka, i služi kako za feniranje tako i za rašćešljavanje kose. Cela kolekcija miriše nekako slatkasto, kao da ima šea puter u sebi. Ja sam kupila sebi u C2 kao lider regenerator, pa mogu da javim utiske kada isprobam.
Šampon i regenerator su po 249din, tretman je 499din, ulje 399din, a četka 449din.






Naravno ostao je nakit kao i neki detalji, a sada ću okačiti slike nekih od tih proizvoda, ali ne sve. Ako vas zanimaju neki detalji oko nekog od ovih proizvoda slobodno mi napišite pitanja u komentarima. Ono što mi se posebno dopada je što Avon ima sveću, u metalnoj kutiji. 


























Kako vam se dopaju proizvodi?
Hoćete li nešto nabaviti za sebe?

Hvala na čitanju, pišem uskoro post i o najboljim ponudama. :) 

20 коментара:

  1. Huh, ova Avon Care prolećna kolekcija je pre di vna, već računam na kremicu za ruke! Pakovanje je toliko divno da ću izuzeti činjenicu da trenutno imam osam krema za ruke :)

    ОдговориИзбриши
  2. Oči su mi ostale naravno na ulju za kosu,super ponude :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se dvoumila za to ulje i nisam ga uzela..videću sad u c3 da ga uzmem mozda :)

      Избриши
  3. Ja sam bas mislila da uzmem ovu kremicu za ruke,ali sam u ovom broju porucila mnogooo stvari,pa ce kremica sacekati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe..a mislim da će kremica biti i u narednom, moram da proverim. :) Samo što je super što je jeftina sada :)

      Избриши
  4. Da li je potrebno da ispunis neki uslov da bi bila pozvana na konferenciju?I kolika je cena one svece u metalnoj kutiji?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam pozvana jer sam ostvarila odeređeni program tokom C16 i C17 kampanje. Inače na konferenciju se pored toga pozivaju lider i avon dame iz zlatnog i dijamantskog kluba. Ja sam u srebrnom kao lider, pa po tom osnovu nisam pozvana.
      Sveća je 599din :)

      Избриши
  5. Nekako sam vise ocekivala od ovog kataloga...Svidja mi se nova kolekcija za negu kose,a parfem porucujem obavezno :) Nekako je pravi prolecni...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa uvek je tako u ovo vreme :) Meni se dopada, ali mislim da si u pravu jer je ovo katalog povodom 8. Marta i trebalo bi da bude jači :)

      Избриши
  6. Obavezno narucujem nesto iz Oriental Radiance linije,a Calming Effects puder imam i sa uzivanjem ga koristim,izuzetan je,tako da preskacem ovaj mat :) Mint-braonkasta torba mi se svidja,jedva cekam da dobijem katalog :) Zelim ti da brzo ozdravis ( i ja bolujem od gripa pune dve nedelje :/ ). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, lepa je torba..i generalno sad ima puno novih modnih dodataka, još i ova mini brošura. :)
      Joj užas, hvala i tebi želim brzo ozdravljenje, grozni su ovi virusi. :/

      Избриши
  7. Nikad nisam koristila ulje za kosu. Da li se ono stavlja na teme ili samo po krajevima? MissD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koristi se na celoj kosi, osim na temenu. A naravno može i samo na krajeve. :)

      Избриши
  8. Ja sam konačno poručila nešto iz Avona i jedva čekam da stigne.

    ОдговориИзбриши
  9. Zdravo Ana, zelim ti brz oporavak! Od noviteta sam narucila Cherish parfem i losion za telo :) mnogo mi se dopao, pravi prolecni miris! I avon care balzam. Mat puder sam u fokusu narucila i dobro se pokazao za sad, retko koristim puder...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! :)
      Cherish je prelep, dobila sam ga i baš dugo traje..oduševljena sam. :)
      Javljaj kakav je avon care balzam :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...