субота, 14. фебруар 2015.

Prelistavanje Avon kataloga #C3 #2015 *najbolje ponude

Zdravo svima.
Rešila sam da u C03 kampanji ne kasnim sa postom o najboljim ponudama, kako bi što više vas videlo ovaj post i kako bih vam pomogla pri kupovini. Smislila sam i da napravim postove o poklonima do 500 i do 1000 dinara za 8. Mart, kao što sam radila i za Novu Godinu.
Ako vas zanima bilo kakav dodatni detalj o proizvodima javite mi se u komentarima.
*Sve slike su preuzete sa oficijalnog Avon Srbija sajta.





Str 10/11 Avon Care krema za ruke i balzam za usne, svaki 109din

Ove proizvode sam već pominjala u novitetima klik i mislim da je super iskoristiti ovu ponudu, jer su ostale kremice trenutno skuplje. Pakovanje i miris su zanimljivi, a to je osta ona glicerinska krema za ruke i nokte. Sadrži vitamin E i ovi proizvodi imaju miris jasmina. U pitanju je limitirana kolekcija. Kremica ima 100ml, a balzam 4,6g. Balzam za usne ima zaštitnu foliju.
Ova niža cena ostvaruje se ako se poruči neki proizvod iz brošure.













Str 19 Set maskara+losion 499din

Losion sam pominjala u više navrata, stvarno je dobar. Ja volim kremaste losione za skidanje šminke, a ovaj vrlo dobro skida šminku. Pakovanje ima 150ml. Super Shock maskara je mogu reći i najpoznatija maskara iz Avona i ja joj se uvek vraćam. Odlična je za volumen trepavica. U setu je ovo limitirano prolećno izdanje i crna boja. Maskara ima 10ml. Maskara ima zaštitnu foliju, tako da ne brinete da li je bila otvarana ranije. Ako poručite ovaj set možete kupiti ukrasnu prlećnu kesu za 79din.
Str 22/23 Nailwear pro lakovi za nokte 199din

Sledeće što mi je zapalo za oko su ovi lakići koji skoro nisu bili ovako sniženi. U kolekciji imamo i 3 nove nijanse. U ponudi je još i 19 nijansi. Svi lakovi imaju 10ml i nalaze se u zaštitnoj kartonskoj kutiji. Usput, napominjem i da je sprej za ubrzano sušenje takođe 199din. Ovi lakoi su sasvim normalno postojani, boje su intezivne i ne uništavaju se brzo, u smislu da se stežu ili slično.


Str 32/33 Little Black Dress set 1649din

Ovaj sjajan set ne mogu, a da ne pomenem. Dobro poznati ženstveni miris little black dress u specijalnom setu. U okviru seta nalaze se: Parfem od 50ml, Roll on 50ml, Mini miris 10ml, Krema za telo 150ml i ukrasna prolećna kesa. 
Cena je 1649din, kada poručite proizvode iz brošure za 999din.



Str. 80 Luxe Maskara za volumen 390din

Trenutno koristim, a i ranije sam koristila maskaru. Meni je ova maskara super, dopada mi se četkica, pruža umeren dnevni volumen i stvarno je odlična za šminku za svaki dan. Dolazi u dve nijanse, crnoj i braon. Pakovanje je vrlo lepo i luksuzno. Maskara ima 7ml. Maskara se nalazi u kartonskoj kutiji.
Nižu cenu ostvarujete kada poručite jedan Luxe proizvod sa str. 80-83.

 

Str 84/85 Kuglice 499din

S vremena na vreme ove kuglice budu na akciji, a ja vam uvek naglasim kada je povoljno kupiti ih. Mislim da je sad zgodno jer su vrlo jeftine, a traju bukvalno neograničeno, tj. dok im ne istekne rok. U ponudi su bronzane i sjajne kuglice.  Pisala sam o njima ovde. Kuglice se nalaze u plastičnom pakovanju i imaju 22g. Upakovane su u kartonsku kutiju.
Sniženu cenu ostvarujete na svaki poručen proizvod iz brošure 3 ili mini brošure.



Str 109 Calming Effect mat podloga za lice 499din

Ovo je još jedan novitet koji je vrlo povoljan. U pitanju je standardna podloga koja umiruje, ali sada sa mat efektom. Dugotrajna je, a ujedno i umiruje i osvežava. Pokrivenost je srednja i lice deluje prirodno. Pakovanje je stakleno, sa pumpicom i nalazi se u zaštitnoj kartonskoj kutiji. Dobijete 30 ml proizvoda.


Str 137 Anew Clinical lifting tretman za predeo oko očiju 550din

Dobro poznati tretman koji se našao i među favortima blogerki u Srbiji. Sastoji se od dva dela, kreme za redeo ispod očiju i gela za kapke. Zateže kožu i umanjuje vidljivost bora i podočnjaka. Ima ukupno 20ml, odnosno 2x10ml. Proizvod se nalazi u plastičnoj kutijici, koja je upakovana u kartonsku kutiju. Oko proizvoda se nalazi i celofan.



Str 156 Clearskin tretman protiv akni 199din

Mislim da je ovo vrlo niska cena za ovakav tretman koji deluje protiv bubuljica i upala. Trebalo bi da deluje u roku od 3h i sprečava nastanak novih bubuljica. Pakovanje ima 15ml. Koristi se tako što se nanosi na upaljeno mesto, a može i više puta dnevno.


Str 192/193 Set od 6 proizvoda 749din

Generalno volim ove setove, a i mušterije ih vole. Po vrlo pristupačnoj ceni dobijete super proizvode.
*On duty roll on dezodorans light bloom 50ml
*Naturals sprej za telo sa trešnjinim cvetom 100ml
*AT šampon Silk 250ml
*Skin So Soft losion Silky moisture 250ml
*Strawberriers&cream kupka 250ml
*Kremasti Senses gel za tuširanje Mystique 250ml

Str 194-201 2 za 449din

Volim i ovakve akcije gde može puno proizvoda da se kombinuje. Možete kombinovati sledeće:
*Foot works krema sa šea puterom/krema sa lavandom 150ml
*Skin So sofr krema sa jojobinim uljem/silky moisture krema 200ml
*Kupke za telo 500ml
*Gel za tuširanje 500ml
*At šampon 400ml
Znači bilo koja dva proizvoda sa ovih strana možete nabaviti za 449din.




Šta mislite o najboljim ponudama? Hoćete li nabaviti nešto za sebe od ovih proizvoda? Ili možda nešto drugo iz C03 kataloga? :)

Hvala na čitanju. :)

10 коментара:

  1. Одговори
    1. Ja sam sačekala zbog praznika, jer ne isporučuju ovih dana. Pa ću da poručim sutra ili u ponedeljak, onda stiže u četvrtak. :)

      Избриши
  2. Meni se dopala jako ona nova četka za feniranje i naručila sam je :)

    ОдговориИзбриши
  3. Pored nekih noviteta-cherish losiona i parfema i balzama za usne, naručila sam sjajne kuglice, luxe ajlajner crni, planet spa luksuznu kremu i planet spa ulje za lice... Opet preterala sa kupovinom! :) Kakav je luxe ajlajner, da li znas mozda? Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe, a nisi, polako, Avona nikada dosta. :D
      Ja ga lično nisam koristila, jer ne umem da baratam sa običnim ajlajnerima, koristim samo one u olovci..ali čujem da je mnogo njih zadovoljno :) Ti javljaj utiske. :)

      Избриши
  4. Super si izdvojila ovo sve. Volela bih da kupim kremu za ruke i balzam koje si prve navela :)

    Novi post na blogu:
    girlyworld07.blogspot.com
    - Danijela

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam baš naručila kremicu, njih nikada dosta, a balzam mi ne treba, jer ih već imam dovoljno. Pakovanja su preslatka. :)

      Избриши
  5. Izdvojila si super ponude. Luxe maskaru (onu u skroz zlatnom pakovanju) sam poručila u prošloj kampanji i od nje sam očekivala više, s obzirom da se radi o najskupljoj maskari iz kataloga :/. Ali dobro, ne može svima sve da odgovara :D. Kupka iz seta jagoda i šlag preeelepo miriše.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. :)
      Ja sam koristila sam ovu za volumen, sa ljubičastim i vrlo sam zadovoljna. Naravno sve zavisi kome šta odgovara. :)
      E to sam primetila u katalogu da divno miriše, ali ja nemam kadu. :(

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...