четвртак, 28. мај 2015.

Prelistavanje Avon kataloga #C8 #2015 *najbolje ponude

Ćao društvo.
Nakon današnjeg posta o Novitetima u C08, došao je red i na post o najboljim ponudama u ovoj kampanji. Kao što sam ranije rekla, kampanja traje od 28. Maja do 17. Juna. Sada ću za vas izdvojiti neke akcijske ponude koje su po meni najzanimljivije, kako bih vam pomogla u kupovini. Uživajte! :)
*Sve fotografije skinute su sa oficijalnog Avon Srbija sajta.

Sun + sprejevi sa str. 10-11, 299din

Ono što bih prvo izvodjila su Sun+ proizvodi u spreju. Tu si vodootporni losion za sunčanje sa spf 15, zatim After sun spreji koji hladi i Ulje u spreju za isticanje preplanulog tena, bez spf zaštite. Ako želite recenzije Losiona za sunčaje i Ulja u spreju, pišite mi u komentarima ili na nekoj od društvenih mreža. Mislim da je ovo je ovo jedna od najpristupačnijih cena za Sun proizvode na našem tržištu i preporučujem toplo sva tri proizvoda. Svi sprejevi imaju po 150ml. Snižena cena je uz kupljen proizvod iz brošure. (ovo znači da avon dama koja poručuje može na svaki poručen proizvod da dobije jedan Sun proizvod po sniženoj ceni, ne morati vi kao kupac da kupujete pored toga još neki proizvod)


Infinitize maskara, str. 59, 399din

Sledeće što bih izdvojila je Infinitize maskara, po vrlo pristupačnoj ceni. Ova maskara je odlična, dolazi do svake trepavice, čini ih vidno gušćim, podignutijim i produžava ih. Bukvalno sve imate u ovoj maskari, četkica je fenomenalna. Dolazi u dve nijanse, crnoj i braon, i ima 10ml. Nije vodootprona, ali je super za leto, jer se ne razmazuje.

Extra lasting tečni puder str. 66-67, 499din

Trenutno koristim ovaj puder, u Nude nijansi, i mislim da je sjajan. Ja sam bela trenutno, i ovaj puder se fino stapa sa mojom kožom, mada sam mogla uzeti i jednu svetliju i jednu tamniju nijansu, taman da kombinujem cele godine. Ja pudere retko koristim, pa zato nisam, inače bi mi se pokvarili. Puder je vrlo postojan, lepo se slika, fino prekriva, a nekako nije težak. Ja ga nosim uvek uveče, i s obzirom da inače ne nosim pudere, ne trpim da su teže strukture, tako da je ovaj puder za mene sjajan. Ima spf 12, što je sjajno, a pakovanje ima 30ml. Avon nagašava da je za normalnu i masnu kožu, a kako je moja normalna ka suvoj, nisam primetila da mi isušuje lice. E sad, nisam sigurna kako bi se ponašao da ga stalno koristim.
Mineral Crush lakovi za nokte, str. 77, 229din

Ovi lakići su sjajni, pravi teksturci koji na noktima mogu trajati danima. Svima ih preporučujem. Lakovi imaju 3d efekat peska, sa sjajnom kristalnom završnicom. Pakovanje ima 10ml. 
Amazonian treasures Planet Spa linija, str. 88-89, do 50%

Baš sam dugo čekala da ova linija bude na akciji. Prošlog leta se pojavila, bila dosta snižena, ali onda nije bila na akciji skoro uopšte. Sada je cela linija, sem ulja na sniženju do 50%. Ovde specijalno mislim na masku za kosu, koja je uvek bila po 700din. Piling za telo je 399din, Maska za kosu je 499din, Maska za lice 319din i Krema za ruke i stopala 319din.

Anew vitale linija na akciji, str. 98-99

Preporučila bih onima koji vole ovu liniju da obrate pažnju na akciju. Možete kupiti dnevnu, noćnu ili okoloočnu kremua za 650din, i onda imate pravo da poručite BB kremu za 440din. Stvarno mislim da je ovo dosta povoljno, pa iskoristite akciju.




Sun+ proizvodi, str. 112-114

I ostali Sun+ proizvodi su dosta povoljni. Proizvodi iz dečije kolekcije i losioni za telo u tubi su po 549din, kreme za samopotamnjivanje, kreme za lice i after sun proizvodi su 449din, a balzam za usne 229din.




Foot works krema za stopala lavanda, str. 165, 199din

Znate svi koliko volim ovu kremu za stopala, a već sam o njoj pisala i ovde. Svima je preporučujem, odlično hidrira, miriše, pakovanje je praktično, a 199din za 150ml je stvarno vrlo povoljno.

Daily Shine i Instant Repair serumi za kosu, poslednja strana, 319din

O zelenom Daily shine serumu sam već pisala  ovde, a Instant Repair serum je nov, nisam ga do sada probala. Sigurno ću ga probati čim potrošim zeleni, jer sam čula da su slični, s tim što novi serum ima UV filtere koji štite od sunca, što je veliki plus. Mislim da ne treba propustiti ovu sjajnu cenu da obnovite zalihe već poznatih seruma. Ako ih niste probali ranije, sada je prilika. 

Šta ćete vi kupiti u C08? Ako ste probali neki od ovih proizvoda, pišite utiske u komentarima

hvala na pažnji :)

8 коментара:

  1. Ja sam naručila ovaj Instant Repair, pa ću isto da ga probam. A do sad sam koristila onaj Silk Protein serum. Baš se radujem ovom Instant Repair, svašta ima :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da je totalno drugaciji od Silk-a. Meni se Silk nekako najmanje dopada, jer je efekat samo trenutan...njega koristim kada taj dan hocu da imam super mekanu kosu. :-)

      Избриши
  2. U planu mi je bio After sun spreji koji hladi, ljubicasti piling iz planet spa kolekcije i kremica za suncanje za decu, ali sada moram da dodam i maskaru :D Ima jos par popusta koji su mi na eventualnoj listi, ali videcemo!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super je maskara stvarno. :) Ja šmekam ljubičastu masku za kosu. :)
      Znaš šta je fora, što više listam katalog, više proizvoda mi treba. :P

      Избриши
  3. Volela bih recenziju za sun ulje u spreju, izgleda privlacno.
    rougeaddict1.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da će biti uskoro recenzija, jer mi je par devojaka pisalo da žele recenziju takođe, a ulje koristim godinama i zadovoljna sam.
      Hvala na predlogu. :)

      Избриши
  4. Imam instant repair serum za kosu i odlican je, preporucujem ga. :) I ja bih volela recenziju za sun ulje u spreju. Narucicu tu kremu za stopala, indulgent gel za tusiranje sa mirisom vanile i sprej za telo sa mirisom magnolije, bas lepo mirise. :) Razmisljam i o onoj 3 u 1 turpiji za stopala, povoljna je...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, probaću ga sigurno.:)
      Biće recenzija..uskoro. :) Krema za stopala lavanda je fantazija, obavezno je kupi. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...