недеља, 7. јун 2015.

Planet spa vruće ulje za kosu Heavently Hydration**

Zdravo svima.
Danas vam pišem još jednu recenziju proizvoda za kosu, i to opet iz planet spa linije sa maslinovim uljem. Pre par dana pisala sam o masci za kosu iz ove linije --- klik.
U ovoj liniji se pored ovog ulja za kosu, nalaze i maska za kosu, ulje za lice, maska za lice, puter za telo, serum za vrat i dekolte i piling za telo.
Ja nisam jedino isprobala piling iz ove linije, a svim ostalim proizvodima sam zadovoljna.
Moja kosa nikada nije farbana, stepenasto je ošišana, najduži deo do pola leđa, talasasta je, gusta, ali imam tanku dlaku. Kosa mi se lakše masti, a suvlja je pri krajevima, ali redovno se šišam i generalno mi je kosa u dobrom stanju.

Pakovanje je napravljeno od čvrste plastike, sa dozerom na vrhu. Dobiijate 60 ml proizvoda, što je sasvim dovoljno za ovakav proizvod. Rok trajanja je 3 godine, odnosno 12 meseci od otvaranja.
Kada se skine plastični poklopac, ispod se nalazi dozer, koji je vrlo praktičan. Da bi proizvod izašao potrebno je pritisnuti bočicu. Ovo je sjajna stvar, jer tako lepo možete dozirati proizvod, ne brinete da će izaći više proizvoda nego što treba.



Ulje ima blag miris, oseća se maslina, ali nije uopšte napadno, već prijatno. Tako miriše cela kolekcija sa maslinovim uljem. Miris se zadržava u kosi, ali je vrlo blag, ne oseća se onako svuda oko vas u prostoriji. Sam proizvod je svetlo zelene boje, skoro pa nekako providan kada se razmaže.
Ulje je neke srednje gustine, nije ni previše gusto, niti previše retko. Lako se nanosi i raspoređuje po kosi.
Sastav proizvoda možete videti na slici ispod.


Ovo vruće ulje se koristi tako što se bočica na minut stavi ispod mlaza vrele vode, ili stavi u neku posudu sa vrelom vodo. Kada taj period prođe, zagrejano ulje se nanosi na krajeve kose. Trebalo bi da se drži kratko, minut-dva i onda ispere. Posle toga normalno perete kosu. Uvek sam koristila ovo ulje na taj način, kratko, jer daje instant efekat.
Kosa je nakon tih par minuta izuzetno mekana, glatka, raščešljana i ne mrsi se. Odlično se pokazalo u kombinaciji sa maskom iz iste linije. Pruža nevervatnu hidrataciju, kosa kada se osuši je i dalje mekana i glatka. Meni se na letovanju pokazalo fantastično, spašava mi kosu od soli, sunca i ostalih štetnih uticaja. Potrebna je mala količina, tek nekoliko kapi.


Ulje košta oko 400-500 dinara, ali je često na akciji oko 300 dinara. Ovo mi je već sigurno 5 bočica, vrlo sam zadovoljuna ovim tretmanom, i preporučujem ga svima.


Da li ste probali ovo ulje? Koji su vam omiljeni planet spa proizvodi?

Hvala na čitanju. :)

8 коментара:

  1. Hvala na ovoj recenziji ..Htela sam ko zna koliko puta da ga porucim ali nisam znala na koji nacin se koristi :) Rado cu ga probati jer je i meni ovo omiljena kolekcija.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo mi je drago da sam pomogla. :-)
      Ovu recenziju napisala sam pre vise od godinu dana k bas sam danas objavila link na fb stranici jer mnogi sigurno nisu procitali moje utiske.
      Kada ti isprobas ulje, javi mi tvoje utiske. :-)

      Избриши
  2. Анониман19. март 2017. 18:56

    Da li se ulje nanosi na mokru ili suvu kosu?
    Hvala unapred!

    ОдговориИзбриши
  3. Napisala sam u postu, pre samponiranja. Pozdrav :-)

    ОдговориИзбриши
  4. Narucila san ovo ulje ali recite ni ore oranja joE se nanoai ili kDa se opete pa inda hvala

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...