среда, 17. јун 2015.

Prelistavanje Avon kataloga #C9 #2015 *najbolje ponude

Dobrodošli na moj blog. :)
Danas je malo hladnije vreme pa su se svi uvukli u kuće, jer nama očigledno ne odgovara ni sunce, a ni kiša. Ljudima se ne može nikad ugoditi. Ja lično volim sunce, pa mi je ovaj hladniji dan super za učenje kod kuće, jer je Junski rok u punom jeku, a našla sam vremena da napišem i jedan post na blogu.
Danas ću vam pisati o po meni najboljim ponudama u Avon kampanji broj 9 koja traje do 7. Jula. Ako vas zanima koje je to novitete Avon izbacio u ovoj kampanji kliknite ovde.
Početna strana, Glow kuglice za lice 549din

O standardnim Glow kuglicama sam već pisala ovde. Sada imamo i dve nove nijanse: pink bronze i deep bronze. Ove moje se sada zovu bronzed. Ne znam zašto im stalno menjaju ime. Kao što znate, ove kuglice su s vremena na vreme na akciji, a sada je jedna takva kampanja, još je i leto, tako da mislim da je sjajna prilika da nabavite neke od njih. Kuglice imaju 22g i trajaće vam "večno". Cena je uz kupljen proizvod sa sr 4-11 ili 52-71.


  Str. 4, Glazewear Absolute sjaj za usne 249din

Ovi sjajevi su mi zanimljivi od kako su se pojavili, a svi ih hvale. Mislim da skoro nisam videla da su prostupačniji bili, tako da ih treba uzeti u razmatranje. U ponudi je 8 nijansi, a sjaj ima 6ml. Cena je uz kupljen proizvod iz brošure.


Str. 15 i 94-99 Planet spa proizvodi, 2 za 829din

Planet Spa kolekija je moja omiljena u Avonu i svima je preporučujem. Uvek je zgodno iskoristii niske cene i nabaviti sebi nešto iz ove kolekcije, jer im je inače cena malo viša. U ponudi imamo i novu Caribbean Escape liniju. Pored ove linije u ponudi je i  Heavently Hydration, Amazonian Treasures, Perfectly Purifying, a tu su i maske za lice: Oriental Radiance, Revitalising Reatret, Blissfully Nourshing i Luxuriously Refining, kao i gel za predeo oko očiju iz iste kolekcije. Recenzije planet spa proizvoda pogledajte na sledećim linkovima:Amazonian Treasures višenamensko ulje, Heavently Hydration: Ulje za kosu, Maska za kosu i Ulje za lice i Perfectly Purifying piling za lice


Str. 30-31 Summer White toaletne vode 499din

Mislim da su ovi mirisi super za telo, lagani su, dugo traju, a vrlo su pristupačni. Bočice imaju 50 ml, a u ponudi su tri mirisa. Cena je uz poručen proizvod iz brošure.


Str. 88-89 Nutra effects kreme za bore 599din

Nešto niže cene ovih kremica nego u predhodnim katalozima, pa eto prilike da se isprobaju. Snižene su 35+ i 45+. Ja sam pisala o Hydration i Radiance linija, ali uskoro planiram i recenziju ovih 35+ koje testira moja mama. Iz obe linije postoje dnevna krema sa spf 20 i noćna krema. Imaju 50 ml i nalaze se u staklenim teglicama. Ne sadrže parabene i alergološki su testirane.


Str. 124 Argan Oil tretman za kosu 369din

U predhodnom katalogu ste imali prilike da nabavite Daily Shine i Instant repair serume po povoljnoj ceni a sada je snižen ovaj tretman sa Agranovim uljem. Recenziju pogledajte ovde.


Str. 132-133 i 137 Avon care kreme za lice, 179din

Super lagane kreme koje stalno možete mackti, idealne za leto i za mlade. Royal Jelly je nešto jača, nju preporučujem za noč. O Cocoa butter kremici sam pisala ovde. Pored njih dve imamo i Ligh Misture laganu gel kremu za kombinovanu i masnu kožu, zatim Youth restore za zrelu kožu i Gentle Aloe koja umiruje kožu.

Str. 158-165 tri za 459di

U ponudi su:
Foot works: maska lavanda (upravo je držim na stopalima :P), krema za zadebljalu kožu, krema sa glicerionom i slikonom, tretman za ogrubelu kožu i krema za omekšavanje peta.
Senses 250 ml gelovi: Ocean Surge, Amazon Jungle, Xtreme, Reflection, Mystique, Energising, Revitalising, Citrus Zing i Lagoon.
Naturals losioni: nar i mango, šljiva i vanila, orhideja i borovnica, ruža i čokolada, trešnjin cvet, marakuja i božur i gerber i limun.
Naturals maske: med i jojoba, acai bobice i šea puter i balzam badem i avokado (ovo je kao leave in kremica)
Naturals šamponi: med i jojoba, kajisija i šea puter, avokado i badem, mango i đumbir, malina i hibiskus i nar i kamelija.
Avon Care 3u1 sredstva: original i aloja
Avon Care kreme za ruke: glicerin, royal jelly, youth restore i cocoa butter. Recenzija.



Kako vam se dopada C09 katalog? Šta ćete nabaviti za sebe?

hvala na pažnji. :)

6 коментара:

  1. Paznju mi je odmah privukla ponuda za dva proizvoda iz omiljene Planet spa linije...jos da odlucim sta cu pre...Zanimljive su mi i dve nove nijanse laka za nokte .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je to ubedljivo najbolja ponuda. :) Sjajni planet spa proizvodi, obožavam ih. :)

      Избриши
  2. Ovo 3 za 459 mi je sjajna ponuda, nakupovacu losione za telo da imam zalihe. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni su najbolja kombinacija losioni. :) Moj covek, skupljamo zalihe. :)

      Избриши
  3. Ja davno ništa ne naručujem samo ponekad neku olovku za oči da upotpunim kolekciju ostalo sam sebi zabranila :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...