петак, 10. јул 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C10, 2015. *noviteti

Zdravo svima. :)
Verovali ili ne, već smo kod desete kampanje za ovu godinu u Avonu. :)
Ima par zanimljivih noviteta, koji će vam se verujem dopasti. 

Naravno, tu je novi parfem, Perceive Oasis, na str. 3 koji spada u cvetno zeleno mošusnu kategoriju. Krase ga note ljubičice, božura i mošusa. Miriše nekako cvetno, a opet ima nečeg zelenog, kao što kaže kategorija. Poprilično je ženstven, a i pakovanje je slatko. Ima 50ml a cena mu je 1149din.

Još jedan miris, nižeg cenovnog ranga je Scent essence blooming lotus, sa str. 31. I ovo je ženstven miris koji miriše na lotos, freziju i mošus. Pravi cvetni miris, nije prejak. Bočica ima 30ml i cena je 599din.


U make up kolekciji imamo novu maskaru Mega effects vodootponu maskaru na str. 49. Prva verzija, obična, je bila vrlo popularna i danas privlači puno pažnje. Njeni ljubitelji sada mogu da uživaju i u vodootpornoj verziji.  Sadrži crne silikonske pigmente, ima neobičnu četkicu za precizno nanošenje i dolazi samo u crnoj veruiji. Ima 9 ml, a cena je 599din.

U make up kolekciji imamo i Glow Indian Summer dvostrane krejone na str. 51. Meni se čini da su ovo suvlji krejoni, kao dvostrani kojih od ranije imaju u ponudi. Da su gel krejoni u pitanju bilo bi sjajno, ovako imamo samo nove, letnje boje. Krejon ima 0,94g i dolazi u dve varijante - Golden Nude i Emerald. Cena je 399din.

Nova Baza za nokte, Nail Expert 5u1 na str. 58 deluje zanimljivo. Trebalo bi da bude baza za lak, da štiti nokte, jača ih, neguje, a možete je koristiti i kao nadlak. Ima 10 ml a cena je 319din.

 


Nije pravi novitet, ali evo da kažem da su Colort Trend lakovi unaprđeni, bolje prekrivaju, lakši su za nanošenje, dugotrajniji, a imamo 8 novih nijansi. Možete ih nači na str. 62 po ceni od 249din.

Još jedan zanimljiv novitet su i silikonski Sunđeri za japanke, koji mogu biti vrlo korisni za one koji imaju problema sa nošenjem japanki. Ja sam one obične jastučiće, koji se nose unutar cipele isprobala i odlični su, pa verujem da su i ovi dobri. Nalaze se na str. 122, a cena je 499din.

Na 123 str. imamo nove Foot Works proizvode, Piling tufere i Penu. Tufera dobijete 50 i trebalo bi da omekšavaju ogrubelu kožu, čineći je mekom. Pena je namenjena za osvežavanje umornih stopala, a ima i prijatan miris. Pena ima 150ml. Koštaju po 329din.


Čuvena Četka za raščešljavanje se sada nalazi i u Avon ponudi. Na str 150 možete naći slatku pink četku. Ja i dalje nisam sigurna zašto je ovakav tip četke popularan. Kažu da lako raščešljava i mokru i suvu kosu, a da je pogodna i za decu, ekstenzije, perike... Cena joj je 1399din.

Na str. 151-153 možete naći novu BB absolute perfection liniju za kosu. Ova linija hidrira kosu, omekšava je, čineći je jačom i zdravijom. U ponudi se nalaze: šampon, regenerator, maska i leave in tretman. Ova kolekcija bi trebalo da pruži luksuznu i komplenu negu vašoj kosi. Ja sam poručila regenrator, pa ćemo videti kakav je. Dopada mi se miris kolekcije, nekako je osvežavajući. Cene su za šampon i regenerator po 249din, a masku i tretman 399din.



Kako vam se sviđaju noviteti u C10?

5 коментара:

  1. Iskreno nije me nesto odusevio katalog, znam da cu uzeti sigurno 5 u 1 tretman za nokte i neki lak za nokte sa efektom gela... Ova cetka za kosu mi lici na kopiju macadamia cetke koju imam i super je zaista me ne cupa.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam poručila par stvarčica i slažem se da bi letnji katalozi trebalo da budu bolji. :)
      Pa da, mislim da macadamia nije prva izmislila ovu četku, ali to je taj tip četke. :)

      Избриши
  2. Iskreno nije me nesto odusevio katalog, znam da cu uzeti sigurno 5 u 1 tretman za nokte i neki lak za nokte sa efektom gela... Ova cetka za kosu mi lici na kopiju macadamia cetke koju imam i super je zaista me ne cupa.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман11. јул 2015. 16:49

    Malopre sam dobila katalog i pala sam na..:) Ima divnih novih stvari, nekoliko novih nijansi UC Bold ruzeva, sjajeva, rumenila..Ma, odusevljena sam ! Vec vidim kako mi novac odlazi iz novcanika :). Kristina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...