субота, 22. август 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C12, 2015. *noviteti

Dobrodošli na moj blog.

Dugo me nije bilo jer sam kao što znate bila na odmoru. Sada sam tu, spremna sam za nove postove i recenzije, a moram priznati da sam se i uželela pisanja. Ovim putem bih vam se zahvalila za to što ste me redovno pratili i dok nisam pisala. 

Ako vas zanima gde sam bila i šta sam kupila na putovanju kliknite ovde.

Danas vam donosim novitete u kampanji C12 u Avonu. Novitete u C11 smo preskočili, zbog puta, ali razmišljala sam da objavim post i sa C11 novitetima, da li bi ste to želili?

Sve slike su preuzete sa oficijalnog Avon Srbija sajta.

Femme Icon je novi parfem u Femme kolekiji. Ovo je jedan odsečan, a opet osvežavajući parfem. Meni se veoma dopada, mislim da je super za veče, za one koji vole sveže parfeme, a ipak tokom večeri žele neku dozu ženstvenosti. Spada uz cvetno-drvenasto-mošusnu kategoriju, a krase ga note ruže, raskošnog crvenog voća,  pačulija i mošusa. Pakovanje je prelepo, elegantno i ženstveno. Uz parfem, koji ima 50ml, u ponudi su i mirišljavi losion za telo od 150ml i mini miris od 10ml.
Ponuda se nalazi na prvoj strani, a cena seta je 1499din.


Musk Marine toaletna voda je novi muški miris u Avonu. Ima 75 pakovanja, elegantno svedeno pakovanje i letnji miris. Mene podseća na standardni miris za pene za brijanje i slične proizvode. Spada u fougere-aromatičnu kategoriju, sa notama mente, lavande i mahovine.
Ponuda se nalazi na strani 39, a cena je 759din.

Ljubitelje TTA kolekcije Avon je obradovao sa novim članom, a to je TTA Today Daydream pafem. Parfem ima specifično TTA pakovanje, 50ml i prelep, ženstven miris. Meni je ovo do sada možda i najlepši TTA miris, nekako je odsečan kao i predhodni, a opet letnji. Miriše na čisto. Spada u cvetno-drvenasto-osvežavajuću kategoriju, sa notama jasmina, gardenije i meda.
Ponudu možete naći na 45 strani, po ceni od 2110din.

 
Colort Trend Stardust senke u prahu su još jedan novitet, u make up kolekciji. Mislim da su slične senke ranije postojale u Avonu, a ovo je vervatno samo poboljšana verzija. Senkice se nalaze u teglicama od 2,5g. Dolazi u 5 nijansi - roze, zlatnoj, plavoj, zelenoj i sivoj. 
Ponuda se nalazi na 74 strani, a cena je 259din.

Anew Clinical korektor za podočnjake je novitet koji je meni najviše privukao pažnju. Trebalo bi da umanjuje tamne podočnjake, prilagođava se svakom tenu i ujednčava kožu. Ima praktično pakovanje sa aplikatorm na vrhu. Pakovanje ima 15ml.
Ponuda se nalazi na 83 strani, a korektor košta 890din.

Clearskin noćni tretman sa salicilnom kiselinom je novitet koji bi trebalo da umanjuje crvenilo nastalo od akni, da spreči nove nesavršenosti i umanji tragove ožiljaka koji već postoje. Smatram da su Clearskn proizvodi jaki, pa nisam sigurna kakav je ovaj proizvod i da li pomaže kod nesavršenosti na licu. Tubica ima 50ml.
 Cena je 419din, a ponuda se nalazi na 109 strani.



Skin So Soft In Shower losion je sledeći novitet. In shower losioni su postali vrlo popularni, pa nije čudno da je i Avon izbacio svoj losion. Meni se miris ne dopada, nekako mi je težak, podseća me već na neke od Skin so soft mirise proizvoda. Losion je kremast, trebalo bi da hirira kožu pod tušem. Ako je neko isprobao, neka javi utiske.
Cena je 379din, a ponuda je na 153 strani.

Kako je moja omiljena kolekcija za stopala ona sa lavandom, radujem se novom Foot works lavanda 3u1 ulju za stopala. Ovo čudo ima 50ml, i koristi se za masažu ili kupku stopala. Naravno lavanda miris je opuštajući i idealan je za stopala.
Ponuda se nalazi na 163 strani i košta 319din.

3D ruž za punije usne je novitet koji vas, sigurna sam najviše zanima. Avon je poznat po dobrim ruževima i stalnim novitetima među ruževima. Ovi ruževi su kremasti, imaju spf 15 i daju punoću, čvrstinu i elastičnost. Ruževi dolaze u 15 nijansi, mislim da su fino odabrane i da će svako naći nijansu za sebe.
Cena je 299din, i nalazi se na 178 strani.





Kako vam se dopadaju noviteti u C12? Hoćete li nabaviti nešto za sebe?

Hvala na pažnji!

8 коментара:

  1. Čula sam lepe komentare o Femme Icon parfemu i verovatno ću se odlučiti za kupovinu istog :) I senke u prahu mi deluju interesantno, volela bih da ih probam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni se vrlo dopada, a volim i običan Femme, tako da verujem da ću i ovaj nabaviti jednom. :)

      Избриши
  2. C12 je sada odlican katalog,ima odlicne akcije,sigurno cu naruciti nesto. :)

    http://jfashionlover.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Cao Ana! Welcome back! :D Super mi je c12, Femme Icon sam porucila iz focusa za sestru :) a ova Color Trend senka u prahu gold mi se bas svidja, porucicu je verovatno i mat nadlak sigurno, konacno se opet pojavio :) cekala sam ga. Sigurno cu jos nesto, kad sam ja samo 2 stvari porucila... :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na dobrodošlici. :)
      Pa da, kako samo dve stvari. :D Bar ono osnovno da se poruči za ličnu negu. :)

      Избриши
  4. Porucila set Femme Icon i sa nestrpljenjem ga ocekujem ! Pozdrav za tebe Ana!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...