недеља, 23. август 2015.

Prelistavanje kataloga, najbolje ponude #C12 #2015



Nakon posta o novitetima u C12 klik, na red su došle najbolje ponude, po mom mišljenju, u ovoj kampanji. Navikli ste na ovakve postove i vidim da su vam vrlo korisni, što me raduje.

Sve slike preuzete su sa oficijalnog Avon Srbija sajta.

Prvo bih izdvojila početnu ponudu, Avon Care kreme za ruke koje su opet 119din uz poručen proizvod iz brošure. Toliko sam ih do sada hvalila, pa verujem da ih je većina vas već isprobala. Ako vas zanima malo detaljnije mišljenje o ovim kremama, kliknite ovde.

Na strani 17 imamo ponudu sjajne Planet Spa Caribbean Esape kolekcije koja je na akciji, svaki proizvod za 349din uz poručen proizvod iz brošure. Puter iz ove kolekcije trenutno korisitim i vrlo sam zadovoljna, kao uostalom svim Planet Spa mazalicama. U ponudi je još i eliksir za kupanje, maska za lice i krema za lice koja me posebno zanima.

 
 
Na strani 51 nalazi se Luxe maskara koja nikad nije bila jeftinija. Mnogo puta sam je pominjala, i znate da sam vrlo zadovoljna njom. Dobra četkica, tekstura, treba iskoristiti ovu ponudu sve u svemu. 390din je masakara uz kupljen Luxe proizvod sa 50-53 strane.


Rumenilo, bronzer i highlighter u jednom znate da imam i ja i spremam recenziju uskoro. Svima ga preporučujem, a sada je vrlo povoljno nabaviti ga. Cena je 549din, uz kupljen proizvod iz brošure. Strana je 62.

Na strani 78 i 79 imamo u ponudi Solutions BB kreme koje ja nisam koristila, ali moje mušterije ih stalno hvale. Postoje dve varijante obična i ona za masnu kožu koja matira. Njihova cena je 529din.

Set od 5 na strani 169 za 749din je sjajna stvar i uvek sam volela ovakve ponude. Ovoga puta tu su:
Naturals kajisija i ši puter šampon
Senses indulgence
Skin so soft ulje sa šljokicama
Kupka sa mirisom cveća
Losion za stopala ananas

Olovke za usne na poslednjoj stranici koštaju samo 199din. Ja imam jednu olovku i zadovoljna sam, lake su za korišćenje, ne lome se, klize lepo... Izbor boja nije veliki, ali preporučujem da nabavite neku.



Da li vam se dopadaju ove ponude? Šta čete kupiti za sebe u ovoj kampanji?
 
Hvaa na čitanju.

4 коментара:

  1. Iz posta cu naruciti masku za lice Caribbean Escape i olovku za usne, da vidim kakve su :). Takodje cu kupiti Luxe Velvet Matte puder, hvaljen je i mislim da ce mi odgovarati, neku olovku za oci (obavezno:)), a mozda i Infinitize maskaru, bas me zanima kakva je. Drago mi je sto opet pises :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Javljaj kakav je ta maska. :) Meni je Infinitize jedna od omiljenih iz Avona, preporučujem ti je. :)
      Hvala puno! :)

      Избриши
  2. Razmisljam se da li da uzmem ovaj 3u1 proizvod rumenilo, bronzer i highlighter, tako da ce mi tvoja recenzija doci odlicno. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisi prva koja to kaže, tako da ću požuriti sa recenzijom, vidim da su svi zainteresovani. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...