петак, 23. октобар 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C15, 2015. *noviteti

Dobrodošli!
Kreću moji omiljeni Avon katalozi, videla sam C16 i fantastičan je, a naravno ni C15 nije ništa lošiji. Danas ću vam predstaviti novitete.

Pre svega, tu je Anew ultimate supreme luksuzna krema za lice namenjena zreloj koži. Hidrira kožu, podmlađuje je, sprečava njeno opuštanje i čini kožu zategnutijom. Krema je namenjena za dnevnu i noćnu negu, mada ja čim vidim da krema nema spf, smatram je noćnom kremom. Krema ima 50ml. njena cena je 1520din, a ako nju poručite dobijate masku za lice i masku za kosu iz Planet Spa kavijar kolekcije. Ponuda se nalazi na početnim stranama, sve do 5 strane.



Naravno, imamo i novi parfem, Rare Amethyst iz Rare kolekcije. Miris je onako jak, ali nije sladunjav, što mi se dopada. Spada u voćno.chypre kategoriju i ima 50ml. Bočica je lepa, a i cena je super, 999din. Možete ga naći na strani 21.


Micelarna voda, samo sam čekala kada će avon da je izbaci. Ne koristim micelarne vode, na predstavljanju nutra kolekcije je dermatolog rekla da micelarne vode ne preporučuje, jer samo utapkavaju prljavštinu u kožu, kad eto sad  baš se našla Micelarna voda u nutra effects liniji. Kao što svi znamo, služi za čišćenje lica i uklanjanje šminke. Cena je vrlo pristupačna, 249din za 200ml proizvoda. Ponuda se nalazi na str. 63.

Planet Spa kolekcija, naravno, ima svog novog člana, Herbal Steam Bath. Linija miriše nekako osvežavajuće, a kao da je i na bazi glice, mada piše da su kedar i eukaliptus glavni sastojci. U liniji se nalazi krema za telo, maska za lice, piling za telo i maska za kosu. Verujem da su proizvodi fantastični, kao i svi Planet Spa proizvodi. Ponuda je na str. 155



Ja vam ništa više ne bih izdvajala, jer ostalo su nove varijante proizvoda, arome, boje, vraćanje nekih starih proizvoda u malo drugačijem pakovanju. Naravno tu je i gomila novih modnih detalja, ima vrlo zanimljivih komada.


Hvala na pažnji! :)

2 коментара:

  1. Ta sto sebe naziva dermatologom bolje da se bavi nekim zanatom :) Micele su mali molekuli koji vezuju necistoce za sebe, tako da micelarni losioni zahvaljujuci njima dubinski ciste kozu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ona je jedna od poznatijih dermatologa u Beogradu.
      Ne znam, zasto se onda mnogi zale da ih peku oci od micelatnih voda?
      Bas sam skepticna u vezi njih.
      Hvala na informacijama ;)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...