петак, 9. октобар 2015.

Prelistavanje kataloga, najbolje ponude #C14 #2015

Dobrodošli na moj blog.
Danas vam predstavljam najbolje ponude u C14, nisam imala vremena to ranije da uradim, a ako ste propustili post o novitetima u C14 kliknite ovde.

Ovim putem vas pozivam da posetite i moj drugi blog Beleške još jedne Ane.

Ono što bih prvo izdvojila je Supreme Oils Nutri 5 complex intezivni tretman za blistavu kosu na str. 8. Iz ove kolekcije probala sam samo regenerator, ali sam čula brojne pozitivne utiske o celoj kolekciji. Ovaj tretman je baš povoljan sada, pa predlažem da ga isprobate. Fntastično miriše, koristi se jednom nedeljno i ispira se, to je kao neka maska za kosu koja se drži par minuta. Ima 50ml. Cena je 249din.



Anew Clinical okoloočna krema je uveliko hvaljena na svim blogovima pa evo prilike da je isprobate. Mama je koristila ovu kremicu i mogu reći da je odlična, jer sam je i ja više puta isprobala. Ima dva dela, gel za kapke i krema za predeo ispod očiju. Dobije se po 10ml svakog proizvoda. Ponuda je na str. 25 a cena je 550din, uz kupljen prizvod iz brošure.


 Anew linija je vrlo kvalitetna, sve što smo isprobale ili mama ili ja, odgovaralo nam je, a i mušterije su zadovoljne. Platinum set, dnevna i noćna krema su na akciji zajedno 1490din, uz kupljen proizvod iz brošure. Ova kolekcija namenjena je zreloj koži, ženama starijim od 55 godina, sa dubokim borama. I dnevna i noćna krema imaju po 50ml. Ponuda je na str. 94-95.


Samo ću napomenuti da na str. 152 imate ponude nekih  limitiranih kolekcija ruževa, po ceni od 299din. To su: UCR cvetna kolekcija, Lip Bling, Hollywood  i još jedna kojoj ne znam naziv.

Argan Oil Leave in tretman hvalim stalno jer je najbolji. Sjajno omekšava kosu i hrani je, čineći je glatkom. Ja ga koristim na mokroj kosi i bočica od 30ml mi traje godinu dana i više, a koristim ga skoro pri svakom pranju. Pisala sam o ovom tretmanu ovde. Ponuda se nalazi na str. 177, a cena je 369din.



Dugotrajni ruževi za usne su na odličnoj ponudi od 239din, a nalaze se na poslednjoj strani. Po meni ovo je najbolja kolekcija ruževa za usne u Avonu, šteta što nema više boja u ponudi. Trenutno je 10 boja u ponudi, ruž ima 3,6g. Akcijska cena je uz kupljen proizvod iz brošure. Ruževi su dugotrajni, pigmentovani, a ne isušuju usne.

Supreme Oils set - šampon i balzam je u Internet ponudi na Avon sajtu   na akciji 349din. Ovaj balza je najbolji balzam u Avonu, a šampon još nisam probala. Kolekcija miriše odlično.

Pogledajte i nove Avon majice za borbu protiv raka dojke čiji 100% bruto prihod ide u fond za borbu protiv raka dojke. Majice su 1100din, ima ih u više veličina, kao i muška i ženska verzija.


*Sve fotografije preuzete su sa oficijalnog Avon Srbija sajta


Koje se vama ponude najviše dopadaju?
Hvala na pažnji. :)

7 коментара:

  1. Одговори
    1. Meni su omiljeni stvarno, kad bi bila neka mauve nijansa bilo bi sjajno! :)

      Избриши
  2. Da li su povukli iz ponude njihove SuperShock gel olovke? Na sajtu ih nema.. :) inace super post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Nazalost, ope su ih povukli. :/ Mada mislim da ce ih vratiti zbog velike traznje ili bar ubaciti u neto ponudu. :)

      Избриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Slazem se da su dugotrajni ruzevi odlicni, imam Vintage Pink, na mojim usnama je to neka neutralna crvenkasto-roze nijansa. Kristina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...