субота, 24. октобар 2015.

Prelistavanje kataloga, najbolje ponude #C15 #2015

Zdravo. :)
Nakon posta o novitetima u C15 - klik, danas pričamo o najboljim ponudama u C15. Znam da volite ovakve postove, a nadam se da vam i dosta koriste pri kupovini.
Ono što mene najviše raduje je sledeća, C16 brošura, ali mogu reći da i C15 ima super ponude. Pa da počnemo. :) 
Znate da vam ja preporučujem isključivo ono što sam već probala i što volim ili znam da je dobro.

Preporučila bih vam kreme za lice sa strane 74 i 75, po ceni od samo 179din. To su one Avon Care kremice, a ne dajte da vas niska cena zavara, bolje su od mnogo skupljih kremica. Preporučujem onu sa kakao puterom, izuzetno hidrira. U ponudi su i lagana varijanta sa krastavcem, kremica sa alojom i krema sa kolagenom. Ove kreme nemaju spf ali su super ispod šminke ili noću da se koriste, kao i za neka dnevna mackanja, prost kad osetite potrebu za kremom, a kod kuće ste. Imaju 100ml i dugo će vam trajati.

Još jedne povoljne kremice su one sa 80 str., Naturals Herbal. Cena im je samo 279din, a tu su 30+, 40+ i 50+ linije. Ja ih lično nisam probala, ali mama jeste i vrlo je zadovoljna, značiće vam ako ste u godinama da vam nekada koža odmori od jakih kremica, a opet dobijete odličnu hidrataciju. Kremice imaju po 50ml.


Glazewear sjajeve za usne je većina vas isprobala, a sada je cena vrlo pristupačna, 229din, a ima i dosta nijansi, tako da ih preporučujem svima. :)


Big&Darling maskara je jedna od najboljih Avon maskara po mom mišljenju, a skoro nije bila ovako povoljna - 429din. Izuzetan volumen daje, ako se potrudite bukvalno kao da imate veštačke trepavice. Četkica je odlična, debela, jedino što se maskara malo teže skida. Ako imate neko sredstvo za skidanje vodootporne šminke, onda nećete imati problema. Ne razmazuje se, nema grudvica, divota.

Daily Shine serum za suve krajeve, s vremena na vreme bude na akciji, a sada je 339din. O njemu sam već pisala, pa sada neću puno dužiti, klik ovde za recenziju.


Naturals shimmering losioni su na akciji na str. 177, samo 269din. O onom sa vanilom i cimetom sa pisala ovde. Preporučujem vam ga. 


Na str. 205 imate Footworks lavanda kremu za stopala koja je moja omiljena krema za stopala iz Avona. Recenziju pogledajte ovde. Sada je možete nabaviti za samo 199din, a ima 150ml.
Pur Blanca toaletne vode bih svima preporučila, jer su vrlo postojane a povoljne, a i postoje 4 različita mirisa. Ja imam Pur Blanca Charm i stvarno je odličan. Cena je 499din za 50ml.


Sve fotografije su preuzete sa oficijalnog Avon Srbija sajta.
Koji su vama proizvodi zanimljivi u C15?
Hvala na pažnji!

6 коментара:

  1. Pur Blanca su predivne toaletne vode, super mirisu a cesto su na popustima :)

    ОдговориИзбриши
  2. Da, ja sam bas nabavila Charm jer je bila povoljna, a kvalitet je nadmasio cenu i moja ocekivanja. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam mužu naručila Care kremicu od aloje. Sve pohvale, baš je dobra. Maže je na lice posle brijanja, nije masna i brzo upija. Lice mu bude baš glatko. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Imala sam Naturals kremu i super je bila, lagana, odmah se upija. Od sjajeva imam Crystal Lilac ali kupicu jos neki :). Zeleni serum mi je spasao suve krajeve prosle godine, izuzetan je. Belu Pur Blancu koristi moja mama i odusevljena je. A mene zanima Care krema sa alojom, vec neko vreme razmisljam da je narucim. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam tu sa alojon, dosta je lagana, pre bih preporucila ovu sa kakao puterom. :)4

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...