понедељак, 25. август 2014.

Prelistavanje kataloga #C12, **noviteti

Novitete u C11 sam preskočila, zbog odmora, a ne bih vam ih ovako sa zakašnjenjem trpala, bolje da se fokusiram na trenutne novitete u C12.

Opšti utisak je da ima dosta nakita, par novih inovativnih stvari, a ostalo je nekako samo dodatak boja, novi mirisi i slično.





**Parisian Chic parfem, 50ml, str 3

Ceo katalog je obeleživo ovaj novi miris, u znaku Pariza. Mene Pariz asocira na modu, strast, nešto boemsko, a ova bočica mi je nekako obična. Ne u smislu klasična, pa da kažete, super je, elegantna je, nego nekako obična. Ali nemojte me držati za reč, još je uživo nisam videla zbog mog odsustva. Parfem spada u chypre voćnu kategoriju, sa mirisom kupuna, jasmina i sandalovine. Miris mi se dopada, nekako mi je osvežavajući, ali ima dozu sladunjavog, pa bih ga ja izabrala za veče.
Uz vaučer cena je  1100din, a standardna u ovom katalalogu 1499din.



**Unique rose toaletna voda, 50ml, str 31

Sledi još jedan miris, ovoga puta za mlade i buntovne devojke. Uz toaletnu vodu, na poklopcu dolazi i dekoracija koja se može skinuti i biti prsten. Meni se pakovanje dopada, nekako je šik. Spada u chypre voćno drvenastukategoriju, uz miris crvene narandže, black baccara ruže i zrna tonke.  Nekako mi je i ovaj miris za veče, jer ima nešto sladunjavo u njemu, ali mi se dopada. :)
Cena je 979din.



**Quantum Confident for Him, toaletna voda, 50ml, str 41

Avon obično ima veće bočice za muške mirise, pa me ova militraža iznenađuje. Pakovanje je okej, klasično, taman onako da se muškarcima dopadne, a mi devojke da kažemo da je klasika. :) Spada u svežu drvenastu kategoriju, sa mirisom mandarine, crnog bibera i hrastvoine. Ova kombinacija mi se dopaada, i miris je pravi osvežavajući, ovakve ja volim. Čini mi se najlepši miris do sada u Avonu, bar od ovih što su u skorije vreme izašli.
Cena je 759din.


**Metallic lakovi za nokte, 10ml, 63str

Ranije su lakovi imali 12ml, ua! Novitet u nailwear lakićima, 5 metalik nijansi i to: Frosted Peach, Icy Purple, Gold Leaf, Artic Steel i Platinum Petal. Po nazivima prepoznajete i o kojim bojama je reč. Avon kaže da se lako i jednostavno nanose i da dugo traju. Mislim da posle ovih gel finish lakova ovi padaju u senku, ali videćemo :)
Cena je po komadu 369din, ili 459din 2 komada. :)





**Magix Multi-Benefit iluminator, 4,25ml, str71

Neću ništa reći nego ću preporučiti da odete na blog Makeup Arena i pročitate recenziju o njemu: klik.





**Color Trend dvobojna senka u olovci, 2g, 75str

Nisam ljubitelj senki u olovci, ali ovo može biti korisno, jer u jednom proizvodu dobijete olovku/senku. Kombinacije su ljubičasto/plavo - Water, zeleno/braon - Earth, krem/braon - Earth i belo/crno Air.


**Anew hydra recovery maska za noć, 50ml, str 92

Ova maska namenjena je za noćnu hidratacijui gelaste je tekstture. Sadrži hijaluronsku kiselinu i šea puter. Pogodna je za osetljivu kožu, nema mirise i ne sadrži parabene. Mislim da je ova maska jedno zanimljivo otrkiće i rado bih je isprobala u narednomperiodu. Verujem u Anew kao liniju proizvoda, i dopada mi se što su napravili ovako inovativan i zanimljiv proizvod.
Cena je 890din.


**Mega Effects ajlajner, . 1ml, str 177

Posle maskare sa istim imenom dolazi nam i ajlajner u vidu olovke. Ovakav ajlajner sa zakošenim vrhom nikada nisam videla i ne znam šta da mislim o njemu. Akcenat je na jednostavnom rukovanju,tako da mislim da će ovaj proizvod biti vrlo zanimljiv za probu.
Cena je 499din.






**Ultra Color Bold ruž za usne, 3,6g, str 178

Novi ruž u već bogatoj Avon kolekciji. Akcenat je na intezivnoj boji i potpunoj prekrivenosti. Sadrži hranljiva ulja, vitamin E i ima spf 15. Ja već biram koju bih boju uzela jer su u pitanju limitirana izdanja i zaista ne znam koliko će dugo ovog ruža biti u ponudi. :)
Sa vaučerom je cena 299din, a bez 499din.


**Modni detalji







 *Sve fotografije preuzete su sa Interneta.

 

 

 

Kako vam se čine noviteti u C12?

 

 

 

Hvala na pažnji!



6 коментара:

  1. Ajlajner mi je jaako interesantan,ukoliko je dobro pigmentovan biće idealan :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da jeste, nisam ga još videla uživo. Čudno mi deluje taj vrh. :D

      Избриши
  2. Svasta lepo ima u ovom katalogu(a kad nema?:)) Posto su uskoro rodjendani bratu i meni,njemu bih uzela Quantum parfem,mada je nekako slab,a sebi mozda Unique Rose,neku olovku za oci i jos nesto,razmisljam..:) Kristina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...