субота, 13. септембар 2014.

Prelistavanje Avon kataloga #C13 #2014 *najbolje ponude

Zdrvo društvo,
U ovom postu ću vam predstaviti najbolje, po meni, ponude u brošuri c13. Bez dalje priča, idemo na proizvode. :)



**Losion za skidanje šminke, str 4, 99din

Ovaj losion je dobar, lako skida šminku, ne smeta licu i očima, fino miriše i ne isušuje kožu. Dolazi u pakovanju od 150ml koje dugo traje.
Cena od 99 din je na poručen proizvod sa str 3-11 :)


**Gel finish lakovi, str 9, 269din

Opšta zaluđenost ovim lakovima je i dalje prisutna. Ja bih rekla da su najbolji lakići iz avona do sada. Boja, postojanost, četkica, gustina, sve je to na do sada najboljem nivou. Pakovanje je od 10ml. Postoji 24 boje. Taman ako poručite lakić možete i losion za skidanje šminke za 99din. :)


**Avon Care kreme za ruke, str 12/13, 119din

Ove sjajne kremice budu s vremena na vreme na akciji, sada su snižene 60% pa mislim da treba iskoristiti ponudu. Recenziju nekih od Avon Care kremica možete pročitati ovde.
Cena od 119din je na poručen proizvod iz brošure.
*Moja lična fotografija, iz gore navedenog posta.


**Little Red Dress i Little Pink dres parfemi, str 26/27, 899din

Ova kolekcija parfema je jedna od najpopularnihih u Avonu, a dva člana kolekcije se nalze na ovom neverovatnom popustu. Bočice su tako sofisticirane i elegantne, i sadrže 50ml proizvoda. Red spada u orjentalno voćnu kaegoriju, a Pink u cvetno biljnu kategoriju.
Uslov za cenu od 899din je poručen proizvod iz brošure.
 




**Baza za senku za oči, str 61, 299din

Recenziju ove baze za senke možete pročitati ovde klik na blogu MakeUpAndMore. :) Mislim da skoro nisam videla tako povoljnu cenu ove baze pa je vredi iskoristiti.
Uslov za cenu od 299din je poručen proizvod sa str 4-11 ili 62-85.



**True Colour senke za oči, str 63, 569din

Najbolje senkice koje sam ikada probala, a sada su nam tu nove 3 nijanse! U ponudi ih trenutno ima ukupno čak 16! Nalaze se u divnom, elegantnom crnom pakovanju, ukupno 5g. Ja trenutno imam 4 paletice ovih senki, mada je jedna pri kraju, a ova cena me mami da nabavim još. :D
Recenzije: Mazalice, Uss9794, TheGlamMonster, KozmetičkaSvaštarica.. Ima ih jš naravno po blogovima, ja sam eto navela par. Usput da li bi ste čitale post o mojim True Colour senkicama?

**Colour Trend karmini, str 86/87, 199din

Nisam koristila ove karmine od kada su menjali pakovanje i neke nijanse. Naravno, u pitanju je okej kvalitet, ne tako elegantno pakovanje, već moderno, praktično.... Kako god, ovo nije lating karmin pa da mora da traje ne znam ni ja koliko, boje su intezivne, ne isušuje usne..tako da je po ovoj ceni više nego dobar. :) 8 nijansi se nalazi u ponudi. :)

**Planet spa India Intesity, set, str 116/117, 999din

Nova linija planet spa kolekcije! :)))) Maska za lice, piling i krema za telo. Nisam još isprobala, ali mirišu sjajno i pčekujem od njih puno. Akcena je na hidrataciji, uz sandalovino i susamovo ulje. Set je i više nego pristupačan.


**Naturals, višenamenski balzam, str 148/149, 169din

Draga Milena sa bloga Mazalice je pisala ranije o ovom balzamu: klik ovde. Ja vam mogu reći da su ovi balzami super, izgleda avon hoće da razvije više ovih balzamčića, kao što ima Oriflame. Avonovi pariraju kvalitetom Oriflame balzamima, i ako sam mislila da nema boljih. U ponudi se nalaze: pčelinji vosak, pamuk i breskva, zelena maslina i nova VANILA! :) 15 ml će vam trajati mesecima čak i pri redovnom korišćenju, a možete ih mazati na lice, telo, usne...svuda.. :)
Uslov za cenu od 169din je kupovina bilo kog proizvoda iz brošure.


**Foot works kreme od 150ml, str 161, 229din

Foot works krema lavanda je najbolja krema za stopala ikada! Divno omekšava kožu, a stvara i neki opuštajući efekat. Divno i miriše. U ponudi je još i krema sa šea puterom, ali ona je nekako lagane čudne teksture, dobro hidrira, ali lavanda mi je favorit. :)



**Izdvojila bih i ponudu 1 za 219, 3 za 429din, odnosi se na proizvode od str 172 do 181.
U ponudi su: Senses sprejevi, Senses gelovi od 250ml, foot works kreme i pilinzi, grickalica, turpija za pete, Avon Care tonici, Avon Care kreme za lice, Avon Care roll on dezodoransi, On Duty roll on dezodoransi, Naturals losioni i Naturals šamponi. Sjajna prilika. :)

*Sve fotografije su preuzete sa Interneta, ako drugačije nije naznačeno.



Šta mislite o najboljim ponudama? Hoćete li isprobati nešto od ovoga?


Hvala na pažnji! :) 

7 коментара:

  1. Colour Trend karmini, passion nijansa, da li je postojna i jaka crvena? I da li je mat? :D Ranije sam kupovala dosta color trend proizvoda i odjednom su me razocarali. :(
    Ja imam taj visenamenski balzam pcelinji vosak, vec godinu dana, nisam ni pola potrosila, najcese koristim za zanoktice (koje nemam) i ima sladak ukus i divan miris.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja bih rekla pre da je to tamno roze nijansa, color trend karmini nisu toliko postojani, kao neki drugi..i nije u pitanju mat nijansa koliko ja znam. Pogledaj malo po internetu, ima swatcheva. :)
      Divan je balzam stvarno.
      pozdrav

      Избриши
  2. Bilo bi kul da sledeci put kazes da si uzela neciju sliku ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hm? Napisala sam da su sve slike preuzete sa interneta na kraju. Obrati pažnju pre nego što komentarišeš.:)
      Post je o najboljim ponudama, sasvim logiično je da nemam svoje slike.
      Slike su preuete sa Interneta, odavno, a skidam ih preko googla, na delu slike, pa ni ne gledam odakle sam ih konkretno uzela.
      Ako sam uzela tvoju sliku, pa šta? Nisam rekla da su moje slike pa kao lažem. pri tom ne znam ko si ti, tako da ne znam da li sam uzela sliku od tebe...
      Ne mogu stvarno da pratim odakle uzimam slike i da se zamaram time, lepo piše slike su uzete sa interneta.
      Ovakav tip posta ne zahteva moje slike, a i nije ni logično da kupujem nešto što mi ne treba da bih slikala. Pozdrav

      Избриши
    2. Sad vidim da je baza za senku sa tvojom adresom. Eto, još sam te i izreklamirala.
      Sledeći put samo obrati pažnju na naznake pre nego što blo šta kažeš. :)

      Избриши
  3. Foot works kreme su savrsentvo

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...