понедељак, 8. септембар 2014.

Prelistavanje Avon kataloga, #C13, 2014 *noviteti

Društvo,
vratila sam se sa letovanja, nisam ni trepnula kad eto prošle 3 nedelje i vreme je za C13 katalog. Po meni, ovaj katalog je, još uvek letnji, pa imam čemu da se radujemo i maštamo. :) Tačno je da vreme nije letnje, ali ne želim da verujem da toplih. dana ove godine više neće bitit.
Pored standardnog kataloga, tu nam je i mini katalog, koji važi ovu i kampanju C14 :)

**Big and darling maskara

Nova maskara u Avonu, i red je bio da se pojavi :) Obećava 6x gušće trepavice, bez grudvica i razmazivanja. Dolazi u dve nijanse, crnoj i braon. Maskara je tako simpatična, jer je četkica kratka, oni koji su isprobali kažu da je to malo čudno za stavljanje u početku, ali polak se naviknete. Meni se četkica dopada i rado bih je isprobala. Pakovanje ima 10ml.
Cena ove maskara je 599din.



**Avon Care krema za ruke 3u1

Ja obožavam ove kremice, a sada postoji još jedna nova. Namenjena je za ruke, noke i zanoktice. Mislim da je to sjajno, jer Avon do sada takvu kremu nije imao. Sadrži agranovo ulje, glicerin i vitamin E. Mislim da je vredna svake pažnje. Standardnih 100ml.
Cena je 119din

 **True Unique toalenta voda

Sveže-drvenasta-voćna kategorija. Hm, čudna kombinacija. Pakovanje, crno i klasično od 50ml. Po meni, namenjeno je tinejdžerima, a to govori i pristupačna cena. Nisam ga mirisala još uvek, ali zbog svežine i voćnog u sebi, mislim da  će mi se dopasti. Mislim da je praktičan miris za poklon.
Cena je 759din.


 

 

**Full Speed Power toaletna voda

Mislim da Avon poslednjih meseci izbacuje baš dosta parfema, posebno muških. U poznatoj Full Speed liniji sada postoji i ovaj Power, za momke u punoj snazi. Spada u cvetno aromatičnu kategoriju. Nisam ga mirisala, pa vam ne mogu više reći ništa bliže, ako je neko mirisao slobodno neka komentariuše. 75ml je pakovanje.
Cena je 1389din,.


**Secret Fantasy Midnight toaletna voda

Drvenasta-gormand kategorija. Odmah znam da se meni nikako neće dopasti. A volim običan Secret Fantasy. Pakovanje je skroz tako noćno i tajanstveno, i dopada mi se. Opet, drago mi je da Avon proširuje asortiman parfema. :) Pakovanje sadrži 50ml proizvoda.
Cena je 979din.


 

**Dvobojni krejon za oči

Moj favorit među novitetima. Sa jedne strane se nalazi neutralan krem krejon, a sa druge strane u boji. Mislim da su u pitanju kremaste teksture koje se lako nanose, Boje su intezivne i odlično naglašavaju oči. Nijanse su sledeće: Braon, Crna, Siva i Plava.
Cena je 369din.



**Planet Spa, India Intesity

Avon ne bi bio Avon da nas redovno ne obraduje sa novim Planet Spa linijama! U pitanju je hidrantna linija, sa orjentalnim mirisom. Maska za lice, koja odlično hidira i ujedno i čisti lice. Zatim, piling za telo i krema za telo koji su namenjeni hidrataciji suve kože. Ova linija je savršena za ovaj period posle leta kada je koža suvlja nego inače. Sadrži ulje sandalovine i susama.
Cena za ceo set je 999din. Maska za lice košta 449din, a krema za telo i piling po 599din.



**Naturals, šampon i maska

Uvek sam se pitala zašto Naturals kolekcija nema liniju za farbanu kosu, ali konačno smo je dočekali. Sadrži nar i kameliju. Nar je poznat kao antioksidant i štiti kosu od spoljnih uticaja, posebno od sunčevih zraka. Kamelija pruža dubinsku hidrataciju i obnavlja farbom isušenu kosu.Šampon sadrži 250ml, a maska u tubici 125ml.
Cena šamona je 199din, a maske 269din.

 

**Naturals višenamenski balzam vanila

Jaoj! Inače obožavam ovaj balzam, sad još izlazi i sa mirisom vanile. Jedva čekam da ga isprobam. Balzam sadrži vitamine A, C i E i brojne negujuće sastojke kao i ostali Naturals univetzalni balzami, a miriše na vanilu. Da li nam je potrebno išta više? Još da se pojavi verzija sa kokosom i zvanično ću ta 2 balzama koristiti do kraja života! 15ml je pakovanje.
Cebna je 169din.



*Fotografije preuzete su sa Interneta.

**Naravno, postoji još mnogo novog nakita i torbi, što ćete sami videti. Takođe pojavile su se nove nijanse nekih senki, ruževa, sjajeva.... :)



Kako vam se dopadaju noviteti? :)


13 коментара:

  1. Noviteti su super. Ali mi je paznju najvise privukao Secret Fantasy parfem. Super mirise a najbolje je to sto "sija u mraku". :D Tako pise u katalogu... :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Videla sam da piše. Ne znam da li stvarno i koliko sija. Hhaha :D
      Meni se kremica, balzamčić i ovi krejoni baš sviđaju. Jedva čekam da ih uzmem! :)

      Избриши
  2. Narucila sam visenamski balzam ^_^ Vanilu i breskvu, prosto nisam mogla da se odlucim :D I naravno kremicu za ruke :) Napokon sam uspela da nahvatam i Planet Spa masku za kosu sa maslinovim uljem za koju mogu da se zakunem da je najbolja na svetu :D I naravno ima jos "tona" super stvarcica .. ali jedno po jedno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni sad tek stiže sve iz C12, jer naručjem u par navrata. :D
      A za c13 još neću, pa nije ni počeo katalog. :D
      I ja obožavam tu maskicu, koristila sam je na letovanju. :)
      Hvala ti na komentaru. :)

      Избриши
    2. Meni je iz C12 stiglo odavno, a uz proizvode i C13 katalog :D baza za senku <3 koju OBOZAVAM! i true color cetvorobojna senka Mocha Late, bozanstvene zemljane boje <3 i naravno jos po koja sitnica :D A sto se C13 tice, kad stigne stigl;o je, bitno da sam se ja obezbedila :D

      Избриши
    3. Imam i ja C13 naravn, nego puštam više porudžbina tokom kataloga..pa onda u prvoj uzmem sebi nešto, i uvek u poslednjoj dodam :D Sad to čekam :) Tada će ići i post :)
      To je moja omiljena senka, pri kraju mi je, taman da uzmem novu :D
      Ja još nisam odlučila šta ću sve uzeti u c13 :D
      A inače sam kao u procesu da ne natrpavam kozmetiku, kupujem racionalno i umereno. Hm, da, baš! :)

      Избриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. ja sam se ponovo vratila u avon kao avon lady, najvise od svega volim planet spa liniju, color trend i ostalu dekorativu

    ОдговориИзбриши
  5. Moj dečko je oduševljen sa novom FullSpeed parfemom. Ali slobodno mogu reći, da se i meni jako svidja :)))

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala najlepše! Baš ću iskoristiti tu fotografiju! :)
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...