понедељак, 29. децембар 2014.

Prelistavanje Avon kataloga, #C1, 2015. *noviteti

 Zdravo dragi moji
Avon u ovoj brošuri ima više odličnih ponuda nego noviteta, ali oni su svakako tu. Kako vam se čini ova zima? U Beogradu danas sneg, mogu vam reći, nije nam baš bio neophdan. Meni je sneg lep, ali generalno ne volim zimu. Jer pored snega dobili smo i minus, led, kolaps u saobraćaju, bljuzgavicu kad krene da se topi... Da živim na nekoj planini ili na selu verovatno bih uživala, ovako jedva čekam proleće!
Sve slike preuzete su sa oficijanlog Avon Srbija sajta.

Inače, kampanja C1 je krenula i traje do 21. Januara 2015. godine. Prva isporuka planirana je za 8. Januar.




Prvo što primećujem, na 5. strani su tonirani balzami za usne. Ovo nije potpuno novi proizvod, već poboljšan stari uz nove nijanse. Balzam među sastojcima ima pčeljinji vosak, šea puter i vitamin E. Trebalo bi da štiti od isušivanja i ujedno omekša ispucale usne. Namenjen je baš za zimu, a nežno i tonira usne. Koliko znam kod starih nijansi to nije bio neki intezitet, mada sad imamo i jednu tamniju nijansu, ne znam kako se ona ponaša. Od pre par kampanji tu je i novo kockasto pakovanje. Čula sam puno pozitivnih utiska o ovom proizvodu, ali ga nikad lično nisam probala, pa vam više ne mogu ni reći. Ima 3,6 g i dolazi trenutno u 5 nijansi. Cena u c1 je 319 dinara uz kupljen proizvod u brošuri.


Sledeće što vidimo su zakrivljena četkica i lepezasta četkica za dekoraciju noktiju na strani 48. Ja nokte uvek lakiram klasično i ne razumem se u iscrtavanje, ali primetila sam da mnogi koriste ove alatke. Zakrivljena ima 17, a lepezasta 18cm. Napravljene su od najlonskih vlakana. Cena i jedne i druge četkice je po 199din.





































Niste valjda pomislili da nema novog parfema? Tu nam je nova muška toaletna voda Mesmerize Black fot him na strani 90. Ova toaletna voda ima čak 100ml. Pakovanje je sofisticirano i elegatno. Miris spada u orjentalno drvenastu kategoriju, sa notama bibera, muskatnog oraha i kedrovine. Mene ovaj miris veoma podseća na On Milion. Bukvalno identičan. Tako da eto ako nekog zanima jeftinija verzija, ovo je pravi izbor. Cena je 1199din

Ni mi žene nismo uskraćene za novi miris. Već na narednoj stranici, 91. nalazi se nova toaletna voda Mesmerize Black for her.  Pakovanje je elegantno i i sofisticirano kao i muška verzija, ali moram priznati da je meni ova ženska bočica lepša. Ženska verzija ima 50ml. Miris spada u cvetno orjentalno drvenastu kategoriju, sa notama mandarine, jasmina i drvenastih nota. Meni je ovaj miris nekako orjentana, ali nežan. Nije sladunjav već vrlo ženstven. Nije miris koji bi me oduševio, ali lep je, nekako miriše umereno i čisto. Cena je 1199din.

I na kraju, novitet u ovoj kampanji koji mi je najzanimljivji, to je nova Avon Care kolekcija SOS za suvu i veoma suvu kožu od strane 162 do 164. U sklopu kolekcije se nalaze:
  • Balzam za usne koji ima spf 15, hidrira i omekšava usne, a ujedno ih štiti. Namenjen je za hladno vreme kada je usnama potrebna dodatna nega i zaštita. Pakovanje ima 4,5 g i košta 139din.
  • Sos balzam koji je namenjen za veoma suve delove, a može se koristiti na celom telu. Ovaj vlo intezivan tretman ima 30ml, a košta 299din
  • Krema za telo koja je namenjena intezivnoj nezi u poboljšanju stanja suve kože. Krema ima 200ml i košta 299din.
  • Losion za telo hidratne trukture, namenjen nezi kože zimi. Ima 400ml i košta 299din
  • Krema za ruke sa jojobinim uljem za intezivnu negu i zaštitu ruku. Ima 100ml i košta 119din.
Cela kolekcij je namenjena osetljivoj koži i dermatološki je testirana. Sadrži ulje jojobbe i pririnčana ulja. Akcenat je održavanju vlažnosti kože. Vrlo mi je zanimljiva i jedino što žu nabaviti za sebe od noviteta je iz ove kolekcije.























I kao što ste navikli, ubaciću i sličice nekih novih modnih dodataka.




























Kako vam se dopadaju noviteti u C1? Šta je najzanimljivije?
Hocete li nabaviti nešto za sebe?

Hvala na pažnji!

10 коментара:

  1. Zdravo! Meni su se mnogo dopali Mesmerize mirisi za nju i njega, skroz sam istrljala katalog! :D Zenski Mesmerize me podseca na Versace crystal noir, kad ga budem istrosila narucicu ovaj sigurno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam sigurna da sam taj Versace mirisala. Ali eto, sličnost sigurno postoji. :)
      Hvala na komentaru. :)

      Избриши
  2. Draga ja cu mesmerize sigurno poruciti jer mi se jako dopada kao i svi (skoro) parfemi iz avona ali mi je ovaj nekako obecavajuci! Zao mi je samo sto medju ovim novitetima iz sos kolekcije nema kreme za lice a meni je bas takva jedna izuzetno neophodna!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je pakovanje prelepo! :)
      Cini mi se da ovaj sos balzam moze da se koristi i za lice, ali ne na svakodnevnoj bazi. Meni taj proizvod bas deluje obecavajuce. :)

      Избриши
  3. Ova sportska torba mi je prelijepa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Inače su im dobre te sportske torbe, bilo je par varijanti i musterije su zadovoljne :)

      Избриши
  4. Vidim u komentarima da je miris najvoljeniji a meni je nekako ova ogrlica sa detelinom najlepša :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se od nakita dopada ovaj privezak sa ključićem. Mada nešto nisam zadovoljna ponudom nakita poslednjih meseci. Zato od C2 kreće gomila lepog nakita, jedva čekam :)

      Избриши
  5. kistovi mi se jako sviđaju i voljela bih sve imati. imam jedan njihov za sjenilo, neznam koliko mu je godina ali traje i traje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo sto sam ja prikazala su cetkice za iscrtavanje noktiju. :)

      Sto se cetki za sminkanje tice preporucujem onu za puder u kamenu i za rumenilo :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...