недеља, 14. децембар 2014.

Rainbow Color tag

Kao što sam najavila, danas vam pišem još jedan tag: Rainbow tag.
Poenta taga je da za svaku duginu boju izdvojim jedan proizvod koji volim. Sa nekim bojama mi je baš bio problem, a kod nekih postoji mnogo proizvoda u toj boji koje obožavam. Svakako mi je zanimljivo i volim da radim ovakve kozmetičke tagove.
Čini mi se da mene niko nije tagovao tj. bar mi nije poslao poruku da me je tagovao, a i nisam primetila takve postove, ali nema veze, važno je da se zabavljamo.
Ja ću tagovati (ne znam da li su neke od ovih već tagovane):
*Nadicu sa bloga Beauty by Mina
*Mariju sa bloga Blogo Marija
*Yotuberku Bebi Ritu
*Milenu sa bloga Mazalice 
*Yotuberku koju sam od skora počela da pratim Emijiliju Milojević
*Još jednu divnu youtuberku Anu Minić
*Dragu Pixie Pixiepadlock
*Milicu sa bloga Leprettiness
......
To bi bilo to, da ne preterujem, a pozivam sve blogokoleginice i one koje imaju youtube kanal da nam se pridruže. :)





*Crvena boja*

Volim crvenu boju, ali u detaljima. Nemam mnogo te boje u garderoberu, a ne koristim ni npr. crveni karmin niti lak za nokte. Najteže mi je bilo da izabere proizvod za ovu boju, a vidim da nekako ispada kao da je bordo ljubičasto. Ali reći ćemo crveno. :D
 Avon Advance Techniques šampon za kosu Instant Repair 7 je šampon koji trenutno koristim i mislim da je to jedini proizvod u crvenoj boji koji imam. Dobar šampon, lepo jača kosu i ne otežavaja niti masti. 



*Roze boja*

Roza, roze kako hoćete mi je jedna od omiljenih boja. Soba mi je braon/krem za roze i pink detaljima. Zatim imam dosta odeće i modnih detalja u ovoj boji. Najviše karmina i lakova, puno kozmetičkih proizvoda....
Ovoga puta rešila sam da to bude Avonov parfem Femme koji obožavam. Parfem je u providnoj staklenoj bočici i blage roze boje je. Miriše sveže, ali opet ženstveno i jedan je od mojih omiljenih mirisa koje trenutno imam. Često ga koristimo, i mama i ja.

  

*Narandžasta boja*

Ova boja je lepa kada nije drečava. Imam puno modnih detalja u ovoj boji, a i kozmetičkih proizvoda.
Odlučila sam se za jedan od noviteta koje koristim, kremu za lice, koja je mamina, ali i ja je često koristim.
To je Anew Nutri Advance krema za lice za suvu kožu. Fenomelano miriše, nema štetne sastojke niti paraben, pakovanje je prelepo, a nega odlična! Krema je gusta, baš je namenjena za suvu kožu, za ovaj hladni period. Mi je koristimo kao noćnu kremu, mada nije striktno navedeno za koje doba dana je namenjena.

 
*Žuta boja*

Ovu boju volim, opet kada je umerena. Imama par modnih dodataka, ali odeću ne, možda eventualno jedan/dva komada. Proizvoda imam u ovoj boji, ali ne previše.
Odlučila sam se za Avon sun+ spf  30 kremu za lice sa efektom hlađenja, ovu kremu sam koristila letos, čitajte o njoj ovde, a i tokom jeseni u gradu, jer ima dobar spf, a dopada mi se i taj efekat hlađenja. Imam je još malo i planiram da je potrošim do leta.


*Zelena boja*

Volim ovu boju u nekim detaljima, i kombinacijama, ali više sam za maslinasto zelenu, posevno u garderobi. Što se kozmetike tiče imam par proizvoda u oboj boji.
Izdvojila bih Avon Planet Spa ulje za lice iz kolekcije Heavently Hydration o kome već duže vreme planiram post, a to nikako da uradim. Ulje je odlično za hidrataciju, ne masti lice uopšte, koristi se noću, a lice ujutru bude mekano i fantastično. Veoma se sporo troši jer je potrebna mala količina.


*Plava boja*

Plava nije baš neki moj favorit, i opšte nemam puno stvari u ovoj boji. Kozmetike imam, jer mislim da je ovo jedna od čestih boja u kozmetičkoj industriji.
Izbor je pao ja Avon Advance Techicques leave in tretman sa Agranovim uljem naravno. Reči su suvišne. Pogledajte recenziju ovde.



*Ljubičasta boja*

Ovu boju volim da nosim opetu detaljima (šta ču obožavam nakit, ešarpe i tobre!), a i u odeći. Odlično se kombinuje uz ove moje bež i braon tonove. Proizvoda i nemam toliko u ovoj boji.
Moj izbor danas  je Balea Teint perfektion matirajuća krema koja je za mene otkriće godine, a i rekla bih da je tako i kod drugih blogerki. Recenziju možete pogledati ovde.




Kako vam se čine moji proizvodi u duginim bojama?
 Šta vi birate?
Nadam se da će što više blogokoleginica odraditi ovaj tag. :)

Hvala na pažnji! :)       

12 коментара:

  1. Koristim isti sampon i super je. :) Za zelenu boju bih odabrala serum za suve krajeve, za ljubicastu ultra color bold ruz hi-def plum, za plavu piling za lice blackhead clearing protiv mitisera, za roze senses gel za tusiranje seventh heaven.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa dobar odabir, svako od nas drugačije bira..
      Volim i ja daily shine serum :)

      Избриши
  2. Plavi tretman i ja obožavammm :D Bacam se na pisanje čim smislim koje ću proizvode izdvojiti :) Hvala za tag :*

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post :) Za crvenu bi odabrala gel finish lak Red Velvet,za rozu gel za tusiranje Garden of Eden,narandzastu parfemcic Summer White Sunset,zutu parfem Today(iako to nije zuta boja :)),zelenu - serum za suve vrhove,plavu - sampon s argan uljem i ljubicastu - spa kolekciju s acai bobicama :)

    ОдговориИзбриши
  4. Super odabir :). Hvala puno za tag, jako je zanimljiv, pisem cim budem stigla :*

    ОдговориИзбриши
  5. Draga Ana, volim tvoje postove, sem što smo vršnjakinje, zanimljivo je da studiramo istu oblast :) Oduševila sam se kada sam videla. A tek što smo Avon loversi :)
    Volela bih ukoliko bi posetila moj kanal. Prvi post je napisan pre nekoliko minuta, Avon proizvodi su zapravo glavne zvezde, i bila bih ti jako zahvalna ukoliko bi ušla na isti i ostavila svoj komentar/sugestiju!

    Dugo sam se lomila i konačno se pridružujem ženskoj komuni! :)
    Pozdrav za tebe i lepo provedi praznike.

    http://glamgerouss.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga hvala puno na lepim recima.
      odusevljenje postoji i sa moje strane, bas mi je drago sto je prvi post i Avon proizvodima i sto imamo slicnosti.

      naravno, poseticu tvoj blog i zelim ti puno uspeha. :-) Pozdrav! :-)

      Избриши
  6. Moram Baleu da isprobam i ja :) A slažem se za Avonov tretman. Srećni praznici, svako dobro! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam veliki ljubitelj Balea proizvoda pa ih toplo preporucujem. :-)
      Hvala puno. Takodje. :-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...