недеља, 7. децембар 2014.

Tag: Potroši 6 do Božića, drugi izveštaj **

Pre dva meseca zajedno sa mnogim blogokoleginicama započela sam projekat Potroši 6 do Božića.
Post možete videti ovde.
Od tada sam neke od proizvoda dosta potrošila, a sa nekima ne ide baš najbolje. O prvom izveštaju možete čitati ovde.
Ostalo je još mesec dana do kraja ovog projekta, pa se nadam da će što više proizvoda biti potrošeno. Mislim da je ovo sjajna prilika da stvarno trošim neke proizvode, koje inače ne bih i da vidim koliko vremena mi stvarno treba da potrošim određene proizvode.
Jedva čem da vidim kad prođe Božić koliko smo bile uspešne u trošenju. Inače neke blogokoleginice su kao kraj projekta uzele 25.12. odnosno datum Katoličkog Božića, a ja sam se odlučila za Pravoslavni, odnosno 07.01. 
Kratak dan mi ne dozvoljava bolje fotografije.
Sada ću vas izvestiti o trošenju u poslednjih mesec dana. :)



1. Avon Planet Spa turkish termal bath višenamensko ulje
Ovo ulje vrlo lepo trošim i koristim ga često. Verujem da će i biti potrošeno. Na bočici sam kreč lakom obeležila koliko je proizvoda bilo na početku trošenja. Vidim po slikama da sam kod prvog izveštaja bila iznad slova S, a sada sam ispod slova N. :)



2Avon Planet Spa maska za lice white tea

Ovu maskicu sam potrošila!


3. Avon parfem Incandessence

Ovaj parfem imam godinama, zato se i našao u ovom projektu. Trošenje ide okej, ali kao što sam rekla ne mogu da razumem da parfem može brzo da se potroši, pa makar koristila samo jedan.




4. Avon True Colour senkica Pink Sands
Mislim da je nemoguće potrošiti ove senke tako brzo. Koristim ih bukvalno svakog dana. Vidi se da su se potrošile, ali ništa preterano.

5. Avon Color Trend korektor u stiku
Sasvim sam zadovoljna kako se ovaj korektor troši i mislim da ću uspeti da ga potrošim do Božića.

6.  Oriflame karmin, sada se kolekcija zove One, ne znam kako se ranije zvala,
 nijansa je Pink Passion
Totalni promašaj, kao što sam i rekla u predhodnom izveštaju. Nijansa nije adekvatna za ovaj period, a i karmini svi se generalno sporo troše. Od predhodnog izveštaja sam ga koristila svega par puta.



Avon Solutions Bust Sculpt Body

Kako sam masku za lice potrošila, rešila sam da ubacim još jedan proizvod, kako bih ga potrošila do Božića. U pitanju je Avonova Solutions krema za grudi, koja ih zateže i blago povećava. Efekat stvarno postoji ako se krema koristi redovno. Na slici vidite koliko je meni ostalo proizvoda, oko pola pakovanja.


Kako vama ide trošenje?
:)
Hvala na pažnji!

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...