недеља, 1. фебруар 2015.

Prelistavanje Avon kataloga #C2 #2015 *najbolje ponude

Zdravo svima,
Malo kasnim sa ovim postom o najboljim ponudama, jer nisam imala mnogo vremena da pišem ovih dana.
Moram reći da sam juče bila na Nacionalnoj Avon konferenciji kao Sales Lider i provela se fenomenalno! Sve je bilo organizovano na nivou. Svaka čast kompaniji Avon!
Sada nastavljamo sa najboljim ponudama, a ovoga puta neću preterivati, jer kasnim puno, samo da vas obavestim o nekim ponudicama koje ste možda propustile.
Sve slike su, kao i uvek preuzete sa oficijalnog Avon Srbija sajta.



Str 10/11 True Color senke 499din

Ove senkice su i dalje vrlo povoljne, nešto skuplje nego u C1, a svima savetujem da ih isprobaju jer su stvarno najbolje. Ja sam prvo recenzirala sve nijanse koje imam klik ovde, a zatim sam pisala i o najnovijoj koju sam uzela Berry Love.


Str 18/19 Set od 3 proizovda 1499din

Nisam pronašla zajedničku sliku za ovaj set ali napisaću od čega se sastoji i vrlo je povoljan. U setu se nalaze Far Away Gold parfem, Planet Spa revitalisihg retreat maska za lice i Anew Ultimate 7s emulzija. Ova emulzija se koristi noću, kao noćni intezivni tretman. Planet spa maska je peel of maska, koja daje svežinu i energiju i sadrži kineski žen sen. Miris spada u orjentalno-cvetnu kategoriju.





Str 50/51 Ultra Glazewear sjaj za usne 339din

Svi ste čuli za ovaj sjaj, pa ne treba posebno da pričam.18 niijansi je u ponudi, pa verujem da će svako naći nešto za sebe. Imaju 6ml.



Str 81, Planet Spa maska za ruke i stopala 249din

Moj omiljeni proizvod iz Avona. Morate probati ovu masku. Koristi se sa onim čarapama ili rukavicama za negu, ali ja korisim tako što kada nanesem masku na ruke (za stopala nisam koristila), i onda stavim ruke u peškir. Držim par minuta i posle ukoliko ostane proizvoda na rukama, obrišem ih tim peškirom. Fanatstična je.Ruke su posle meke i nežne, kao nakon parafinskog pakovanja. Biće skuplja u narednim kampanjama, iskoristite ponudu.





Ono što je na udaru u katalogu, ali ne mogu izdvojiti jer to zavisi od ukusa pojedinaca su modni dodaci. Baš ima super ponuda, kako za muškarce, tako i za žene. Postoje i neke stvarčice specijalno namenjene za dan zaljubljenih, pa pogledajte pažljivo te delove u katalogu. :)


Koje se vama najviše ponude dopadaju?
Šta ćete nabaviti ili ste već nabavili?


Hvala na pažnji!  

11 коментара:

  1. Zdravo! Ove senke su zaista super, imam mocha latte i emerald cut, za sad :) a set je bas povoljan... Narucila sam iz internet ponude lagoon piling za telo, ruzeve ultra color hollywood cherry rush, plump pout pink cooler i shimmer peach bas su povoljni :) sprej za rascesljavanje kose po tvojoj preporuci :) i najdraze naravno poklon za dragog, parfem za Dan zaljubljenih. I novi mat puder iz fokusa i senke eye dimensions show stopping pink da li imas iskustva s njima?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepo si nakupovala :)
      Kako si uhvatila Plum pout ruževe na internet ponudi?
      Ja sam ih prvi dan kampanje kucala i nije bilo..posle kao na zelenom, ali nisu mi isporuceni...

      Puder iz focusa je nov i nisam ga isprobala. Te senkice nemam, ali probala sam ih ovako u kancelariji..o skrpoz su šimeraste i vrlo pigmentovane. Stvarno su nekako 3d, mislim da mogu super da se kombinuju, posebno za veče :)

      Избриши
    2. I ja sam ih prvi dan kucala ali ih nije bilo na zalihama, samo ona planet spa maska sa rasul glinom koju sam odmah porucila i lagoon piling :) trebalo bi u sredu da mi stigne paket pa cu videti da li ce biti i karmini tu sad si me zabrinula... :(

      Избриши
    3. Pa možeš na sajtu da vidiš fakturu u pdf formatu.
      Evo ja sam videla da mi ni uz drugu nisu isporučeni...

      Избриши
    4. Cao Ana! Stigli su mi ruzevi i incandessence dezodorans, imala sam srece. Kako to mogu da vidim? Jos se ne snalazim bas najbolje...a senkice su prelepe! :)

      Избриши
    5. Evo ja sam videla da će i meni stići ruževi u poslednjoj porudžbini. :)
      Imaš onaj deo pratite vašu porudžbinu, pa tu imaš broj kampanje, porudžbinu kada stiže i između ostalog broj fakture na koji kada klikneš otvori fakturu u pdfu :)

      Избриши
    6. Super, bas mi je drago! Hvala puno! :)

      Избриши
  2. Ovaj set sa parfemom, maskom i emulzijom je bas povoljan :)
    Znas li jel pafrem jak kao i onaj njih prvi standardni far away? On mi je bio previse jak i sladak :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jači je. Ne kao prvi Far Away...ali dosta je onako sladak.
      A stvarno je povoljan set..vidi da tražiš od svoje avon dame uzorak :)

      Избриши
  3. Samo da znaš da te računam kao Avon damu kada budem htela da naručujem. :)) U Beogradu ne poznajem nikog ko prodaje Avon. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...