петак, 27. март 2015.

Prelistavanje Avon kataloga #C5 #2015 *najbolje ponude

Zdravo drugari.
Ceo dan me zeza blogger pa nikako da izbacim post, ali evo me sada, sa najboljim ponudama u C05, po meni.
Sve slike skinute su sa oficijalnog Avon Srbija sajta.



Str. 14/15 Nailwear pro+ lak za nokte 219din

Dobro poznati lakovi, u više navrata sam ih pominjala. Vrlo su dobre boje, pigmentovani su, traju dosta dugo, sve pohvale, stvarno. Pakovanje ima 10ml a bočica se nalazi u kartonskoj kutiji. 23 nijanse su u ponudi u C05 što mislim da je stvarno sjajno. Ova cena ide uz poručen proizvod iz brošure ili sa flajera.

Str. 41 TTA parfemi 1300din

Sjajna cen ovih sjajnih parfema. Parfemi imaju 30ml a u ponudi su: tta amour, tta in bloom, tta together. Bočice su prelepe, a sami miris vrlo kvalitetni ženstveni.

Str. 58/59 puderi 449din

Stvarno po meni izvandredna i vrlo niska cena tri pudera. Svaki ima nešto dobro u sebi, i kada nađete onaj koji vama najviše odgovara, bićete zadovoljni. Ja imam extra lasting i vrlo sam zadovoljna, postojan je, odličnu moć prekrivanja ima, a ne isušuje lice i nema efekta maske.
Cena je uz kupljen proizvod iz brošure.
U ponudi su:
  • Extra Lasting dugotrajni puder 30ml i 5 nijansi
  • Calming effects umirujuća podloga 30ml i 5 nijansi
  • Calming effects mat podloga 30ml i 5 nijansi





Str. 63 Ideal Luminous rumenilo 429din

Sjajno rumenilo, a po ovoj ceni dobijate 6g proizvoda. Postoje rozikasta Classic Aura nijansa, i breskvasta Peach. Ja imam roze nijansu i više mi odgovara, totalno je hladna roze nijansa.




Str. 64/65 Set Big&Darling maskara+krejon 599din

Vrlo zgodna ponuda za poklon, a i ovo je jedna od najboljih Avon maskari. Baš pravi efekat veštačkih trepavica, trepavice su vrlo guste posle nje. Nije vodootprona, ali se teže skida. Krejoni koji su u ponudi dolaze u 4 nijanse: teget, sivoj, crnoj i braon. Maskara postoji u jednoj varijanti, crnoj boj i ima 10ml.



Str. 92/93 Anew Clinical Amino fill 33 proizvodi 790din

Mislim da je ova cena vrlo pristupačna, tako da je pravo vreme da isprobate ove proizvode. U ponudi su: tretman za predeo oko očiju, hidrantna krema za lixe, tretman za popunjavanje bora u olovci i tretman protiv bora. Kolekcija služi za intezivnu redukciju bora.


Str 147-182 Naturals ponuda 3 za 579din

Vrte se stalno slične Naturals ponude, ali ovoga puta mi se dopada što može da se kombinuju i proizvodi za lice, i za kosu, kao i za telo.
U ponudi su:
Šamponi za kosu od 250ml, regeneraotr malina i hibiskus, sprejevi za kosu, kao i maske za kosu.
Med i mleko, breskva, maslina i čajevac/krastavac za lice.
Losioni, sprejevi i gelovi za tuširanje za telo, sa novim mirisom gerber i limun, piling za telo čokolada.

Str. 183 Naturals conditioning krema za ruke 99din

 Na svaki poručen Naturals proizvod sa str. 147-182 može se poručiti ova krema za ruke za 99din.



Poslednja strana Daily Shine i Silk serumi, 319din

Neću pisati ništa, reći ću samo, žene, kupujte odmah, i jedan i drugi. Recenzije: SilkDaily Shine.


 
Ako poručite 2 proizvoda sa specijanog C5 letka možete poručiti naturals višenamenski balzam pčelinji vosak ili vanila za 69din.





Kako vam se dopada C5 brošura? Hoćete li nabaviti nešto za sebe?


Hvala na čitanju. :)

9 коментара:

  1. Ova brosura mi se mnogo vise dopada od prethodne. Koristim rumenilo i mogu da kazem da je sjajno, daje blagu pigmentaciju i prirodan izgled, pogodno je za svakodnevno sminkanje. Naturals balzam ima fantastican miris, obozavam ga. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To svi kazu, stvarno je ovaj katalog bolji... tacno, ja ga nosim skoro svakog dana, bas je prakticna boja. :-)

      Избриши
  2. Iskreno, moje misljenje je sasvim obrnuto, u ovom katalogu nisam spazila gotovo nista sto bi mi privuklo paznju, osim rumenila koje si i navela. Medjutim, to je samo moj utisak. Recimo, prethodni mi je bio daleko bolji... ali dobro, sve zavisi ko sta zeli i kome sta treba :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno, svako ima svoje viđenje stvari. Ali generalno je predhodni katalog bio slabiji sa ponudama, što se odrazilo na prodaju. Npr. C03 je po meni bolje i od C04 i od C05. :)

      Избриши
  3. Slazem se i meni se vise svidja ovaj katalog od prethodnog, a C3 mi je najbolji! Narucila sam ovaj lak za nokte u sivoj boji i silk serum za kosu jer mi je zeleni pri kraju, za probu. Od noviteta parfem beautiful butterfly, nisam mogla da odolim. :) Incandessence parfem iz internet ponude jer je predobar, a tako povoljan! Cetkicu za bronzer/rumenilo i supershock maskaru iz intenet ponude, mnogi je hvale i mat ruz u mauve nijansi bas je povoljan...Zelela bih da preporucim svima sa normalnom kozom lica planet spa luksuznu kremu za lice, predobra je moje otkrice! Podseca na unutrasnjost munchmallow-a :) brzo je upija koza i nekako ima blistav ten koza nakon nanosenja. Izvinjavam se na dugackom komentaru i pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema veze, slobodno pisi.
      Pisala sam ja o tim tretmanima, meni je zeleni bolji. :-)
      ja nisam ulovila incadessence parfem, a par njih je htelo :-(
      super shock je odlicna maskara!
      Ta krema je nocna, namenjena za bore..mama je koristila vise puta i bila prezadovoljna!:-)

      Избриши
  4. Nisam mislila na tu nocnu kremu ona je protiv bora, crno pakovanje...Mislila sam na onu sa africkim sea puterom, braon poklopac ima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A znaaam! Jao sam mislila da je ona crna jer je zovu luksuzna sa crnim kavijerom. Hvala na preporuci, sigurno ću je probati. :)

      Избриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...