среда, 15. април 2015.

Prelistavanje Avon kataloga #C6 #2015 *najbolje ponude

Ćao svima.
Danas ću vam predstaviti po meni najbolje ponude u katalogu C06. Znam da volite ove postove, jer listanjem nekad jednostavnno propustite neke ponude. Zato sam ja tu, da prelistam brošuru C06 za vas.

Str 1-11, Nutra efffects linija

Posle mnogo godina, Avon izbacuje novu liniju za negu kože lica, sa nadom da će proizvesti revoluciju u kozmetologiji. Tehnologija koja se koristi-Active seed komples, direktno iz semena biljaka izvlači one najpotrebnije sastojke. Ove kreme ne sadrže parabene i veštačke boje. Mnoge avon dame i lideri su dobili priliku da još od C04 testiraju ove kremice, a kako sam među njima i ja, očekujte recenzije, gde ću detaljno predstaviti kako celu liniju, tako i kreme koje sam ja koristila. Testtiram Hydration dnevnu kremu i Noćnu kremu za blistavu kožu. Moja mam je takođe dobila priliku da testira dve kreme, pa ću njene utiske da vam takođe prenesem, ona testira Anti Age Multi Action dnevnu i noćnu kremu.
U ponudi su sledeće linije:
Hydration - dnevna krema i gel krema, koja se može koristiti i danju i noću
Balance - namenjena masnoj koži, dnevna i gel krema, za dan i noć
Radiance -  dnevna i noćna krema za blistavu kožu
Multi Action 35+ - dnevna i noćna krema
Multi Action 45+ - dnevna i noćna krema, koje se još nisu pojavile
Čišćenje - penasto sredstvo i tonik sa mat efektom za sve tipove kože
Cena svih kremica je po 669din, osim ove za bore, ona je 699din, sredstvo i tonik su po 499din. Uzorke možete poručiti za po 20 din komad.
 
 
 
 Početna strana Little black dress limitirano izdanje
 
Svi znamo za ovaj miris, jedan je od najprodavanijih u Avonu. Limitiranu bočicu od 30 ml možete kupiti za 399din, ukoliko kupite neki proizvod iz Nutra effects linije.

Str. 21 Perceive parfem
 
Ovaj parfem u pakovanju od 50ml možete uz potrošenih 999din u brošuri C6 nabaviti za 899din što mislim da je vrlo povoljno. Miris spada u cvetno orjentalnu kategoriju.
Str.  44-45 Speed dry lakovi 
 
Pominjala sam ove lakiće u više navrata, a sami znate da sam ih koristila i koristim. Brzo se suše, laki su za nanošenje i pigmentovani su. Jedina mana je mali izbor neutralnih nijansi. U ponudi je trenutno 12 boja i košta 199din.
 
 

Str. 93 Anew Clinical lifting tretman za predeo oko očiju
 
Anew Clinical Lifting Dual Eye tretman za predeo oko očiju trenutno zateže kožu oko očiju.
  • daje mladolik izgled koži oko očiju
  • trenutno zateže kožu
  • smanjuje pojavu bora
Kako deluje:
Gel za gornji kapak i predeo ispod obrva sa kombinacijom PVP i Arginina je formulisan da podstakne proizvodnju kolagena radi učvršćivanja kože. Krema za ispod očiju sa Derma-Refine tehnologijom smanjuje primetnost bora i primetno poboljšava izgled kože ispod oka. Dermatološki, oftalmološki i antialergijski testirano. Pogodno za sve tipove kože.
Kako se koristi:
Gel: Nanete gel za gornji kapak i predeo ispod obrva. Koristite dva puta dnevno.
Krema: Naneti kremu na predeo ispod očiju, podočnjake i predeo do jagodica. Koristite dva puta dnevno, ujutru i uveče.
U ovom katalogu košta 550din.


 
 
Str 116-117 Planet spa linija sa zelenom maslinom
 
Ono što sam primetila da je vrlo povoljno, a nije specijalno istaknuto je ova linija u okviru Planet Spa kolekcije. Svi znamo kako maslina može dobro da hidrira kožu i meni je ova linija mislim najomiljenija, dugo opstaje i kupci su joj verni. Istakla bih da maska za kosu košta 399din, kao i krema za telo. Super je i cena vrućeg ulja za kosu, svega 299din.


Str. 145 Instant Repair 7 tretman
 
Znate koliko volim ove tretmane, i stvarno su svi odlični, pa puno očekujem i od ovog. Služi za regeneraciju kose i sadrži uv filtere, kao i tečni keratin. Dolazi u staklenoj bočici sa pumpicom, od 30 ml. Košta 329din u C06 uz kupljen proizvod iz brošure.


 
Str. 158-159 Naturals sprejevi za telo
 
Dobro poznat sprej koji je često na akciji. Ima 100 ml, ali traje vrlo dugo, men bočica traje mesecima, a često se prskam. Miris dugo ostaje na koži, mada se u prvom trenutku kod nekih oseća alkohol. Idealni su za leto. Koštaju 179din.

Poslednja strana, Extra lasting ruževi
 
Odlični ruževi, stvarno dugo traju, a opet su nekako kremasti i ne isušuju usne. Boje su vrlo intezivne. Pakovanje je lepo, upadljivo, crvene boje i ima 3,6 g. U ponudi je 10 nijansi. Koštaju 219din uz kupljen proizvod iz brošure.

Kako vam se dopada C06 katalog? Hoćete li nabaviti nešto za sebe?
 
 
Hvala na pažnji! :)

2 коментара:

  1. Little Black Dress parfem obozavam, definitivno mi je najbolji od svih. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je nekako prejak, nikad mi nije bio među omiljenima, ali generalno jeste omiljen među korisnicima. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...