петак, 8. мај 2015.

Prelistavanje Avon kataloga #C7 #2015 *najbolje ponude

Nakon jučerašnjeg posta o novitetima u kampanji 7 - klik ovde, red bi bio i da vam izdovjim najbolje ponude u ovoj kampanji, po mom mišljenju.
Mislim da je ovakav tip posta vrlo koristan, to su najčitaniji postovi na blogu i stvarno se nadam da vam pomažem pri kupovini Avon proizvoda. Nisam puno kupovala u kampanji 5 i 6, jer sam ograničila sebi kupovinu dok se malo ne potroše proizvodi, ali u kampanji 7 ima mnogo dobrih ponuda koje ne mogu da propustim. :)
Sve fotografije preuzete su sa oficijalnog Avon Srbija sajta.

Ono što bih prvo izdvojila je sjajna kombinacija 2 proizvoda za 529din sa str. 3-13. Možete kombinovati nove lakove (matte, fringe, mineral crush), top coat lakove, gel finish lakove, Super Shock maskaru, Mega effects ajlajner, Ideal luminous rumenilo ( rencezija, klik ), Glimerstick olovke za usne i UC Indulgence ruževe za usne. Stvarno sjajna ponuda, ja ne znam šta bih pre kupila i kombinovala. Zamislite dva rumenila 529din? Stvarno FENOMENALNA ponuda! :)
Silmbilično ubaciću sličicu novog proizvoda, da vam ne kačim baš sad sve slike proizvoda.



još jedna sjajna ponuda, prosto ne može niže su, Krejoni i olovke za obrve sa str. 14-15 za 199din. U ponudi su diamonds krejoni, glimerstick krejoni i olovke za obrve. Imamo tu i nove 3 nijanse svetlucavih diamonds krejona. 


Posle ovih ponuda teško je pronaći neku bolju, ali ovim sjajnim akcijskim cenama, pridružila bih i Calming effects pudere, u običnoj i mat verziji po ceni od 419din  na str. 18-19. Ovo su lagani puderi, srednje prekrivne moći, idealni za dan. Obična verzija sadrži kamilicu i aloju, umiruje kožu i daje joj blistavost. Pogodan je za osetljivu kožu. Mat puder je dugotrajan, kontroliše višak sebuma, a opet umiruje uz dejstvo kamilice i aloje. Ne stvara efekat maske. Puderi su u staklenim pakovanjima od 30ml, a oba imaju po 5 nijansi.


Ovaj katalog je fenomenalan! Prosto niže cene nisam skoro videla. Sledeće što bih izdvojila je Set: Anew Nutri advance lagana hranljiva krema, Avon Femme parfem i Oriental Radiance maska za lice+ukrasna kesa. Kremu obožavam, ovaj parfem mi je pri kraju, a maskicu nisam probala, ali znamo s vi kako su ove maske dobre. Ceo ovaj set košta 1490din uz poručen proizvod iz brošure, a ponuda je na str. 20-21.


Sledeće što sam zapazila, i morala da izdvojim su Pur blanca mirisi za samo 529din uz kupljen proizvod iz brošure na str. 24-25. U ponudi je 3 mirisa, Klasičan Pur Blanca, Elegance i Charm. Sjajni mirisi za proleće i leto, lagani mirisi, a dugotrajni.

Sledeći proizvod je već bio snižen ovako, ali nije skoro. U pitanju su UCR i UCR Bold ruževi, na str. 70-71, po ceni od 299din.  Najpopularniji avon ruževi, pigmentovani, odlične boje, hidrantni... Jedan sam i recenzirala - Dream Fuchsia



Ne mogu da izdvojim sve, ne bi onda imao ovaj post poentu, ali tu je još mnogo sjajnih ponuda. Ono što nikako ne smete propustiti je Avon care univerzalna porodična krema, na str. 108-109 po ceni od 199 din uz poručen proizvod iz brošure. Ova krema ima 400ml, odlična je za negu tela, ruku, lica..ja sam skidala i šminku sa njom na putovanjima. Mogu je koristiti i deca nakon 3 godine starosti. 




Pored svega ovoga na popustu su naočare, nakit, šamponi, kupke, kremice...sve je na rasprodaji. Bacite pogled i na str. 184-185, neću baš sve da vam otkrivam. :P Uz standardni katalog postoji i letak sa super ponudama, kao i mini katalog koji važi u kampanji 7 i 8.



Avon je rešio da mi uzme sve pare, ne znam šta bih pre kupila. :D Kakva je kod vas situacija? Da li vam se dopada ova brošura i šta ćete kupiti sebi? :)

Hvala na čitanju! :)

8 коментара:

  1. Baš sam sinoć gledala katalog i primetila da ima dosta akcija. :)
    Naravno da me privlače novi lakovi. :D A i oni mat tečni puderi, samo što mi je teško da pogodim nijansu iz kataloga i zato njih nikad ne naručujem. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja svaki dan detaljno prelistavam i uživam. :D
      Traži od svoje avon dame uzorke, 5 uzoraka, znači svih 5 nijansi košta 100din. Taman da isprbaaš, a možda ti ona da i besplatno :)

      Избриши
  2. Mineral Crush izgleda zainimljivo i nijansa laka na slici nije loša :) Pratim preko gfc pa ako hočeš, možeš uzvratiti :) xx Maja
    - http://majasmuffin.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Novi lakovi jeeeej, bas mi se dopadaju. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Gledala sam , listala ali samo je na tome ostalo :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...