уторак, 16. јун 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C9, 2015. *noviteti

Zdravo svima. :)
18. Juna kreće C9 Avon katalog u Srbiji, pa sam danas rešila da sa vama prelistam brošuru kako bi videli šta to novo Avon nudi. Brošura je skroz šarena i šminka je u fokusu.

Kao prvo, pogađate, tu nam je novi parfem Luck La Vie na strani 13 koji ima sličnu notu kao svoj predhodnik, ali je nekako svežiji, pravi letnji miris. Spada u cvetno voćnu kategoriju, a krase ga note šumske jagode, đurđevka i sandalovine. Dosta je intezivan, ali ne toliko kao osnovni Avon Luck. Pakovanje je identično, samo je parfem roze boje, a ne žućkaste. Pakovanje ima 50ml. Cena je 1820din.



Planet spa linija ima novog člana, a to je kolekcija Caribbean Escape sa prahom bisera i ekstraktom algi. Cela kolekcija bi trebalo da učini kožu blistavom i da je umiri. U kolekciji se nalaze maska za lice, eliksir za kupanje, puter za telo i noćna gel-krema za lice. Jedan proizvod košta 599din, a ako kupite dva koštaće vas zajedno 829din. Super stvar je što ovu ponudu možete da kombinujete i sa drugim Planet Spa proizvodima. Ovi proizvodi su na strani 15, a ostali Planet Spa proizvodi na str. 94-99.





Još jedan miris, ali ovoga puta toaletna voda i mirisni sprej za telo Sunshine Kiss. Avon uvek izbaci ove letnje mirise u vidu toalene vode i sprejeva za telo. Lagani su, voćkasti i imaju šarena pakovanja. Ovoga puta to je cvetno-morksa kategorija, sa notama karambole, plumerije i mošusa. Nalaze se na str. 29. Toaletna voda ima 50ml i košta 599din, a sprej ima 100ml i košta 399din. Miris je nežan, blag, nije nešto primetan i vočkast, kako smo navikli. Mislim da je sprej skup, u odnosu na to koliko je toaletna voda jeftina pa bih se ja uvek pre odlučila za nju.


Zanimljiv novitet sa strane 51 je i Luxe Silken tonirani balzam za usne. Pakovanje je identično kao kod Luxe ruža, a i ima 3,6 g takođe. Balzam ima blagu boju, ima spf 15 i hidrira usne. Dolazi u 4 nijanse: neutralnoj, roze, boji mesa i ljubičastoj. Cena je 490 din.


Četkica za obrve je novitet među Avon četkiama koje su postale vrlo popularne. Četkica je praktična, jer ima dve strane, sa jedne je četkica za raščešljavanje obrva, a sa druge četkica za nanošenje senke za obrve. Napravljena je od sintetičkih vlakana i 16,3cm je dužine. Cena joj je 249din. Nalazi se na strani 59.


Sledeća, po meni sjajna stvar je Extra lasting puder u kamenu sa spf 15 na strani 67. Mislim da je to pun pogodak, jer je korisno imati i puder u kamenu sa spfom u ovim letnjim danima. Posebno mi je drago da je dugotrajan puder u pitanju. Dolazi u jednoj nijansi - Translucent. Pruža prirodan izgled i matira lice. Dobijate 10g proizvoda za 729din.

Najpopularniji krejoni u Avonu su gel krejoni, a sada postoji i vodootporna verzija u okviru Color Trend linije na strani 73. Nisam sigurna da li su kvalitetni kao obični gel krejoni, ali izgledaju bukvalno isto, a još su vodootproni. Dolazi u tri nijanse - crnoj, ljubičastoj i plavoj. Dobijate 3g proizvoda za 299din.


Instant Repair 7 prskalica namenjena intezivnoj hidrataciji je naredni novitet. Već postoji prskalica koja raščešljava kosu, a ova bi trebalo da je hidrira, pomaže oblikovanje i namenjena je za ispucale krajeve. Nigde se ne pominje i da raščešljava kosu, što je po meni minus. Obožavam da koristim prskalice, ali mi je najvažnije i da raščešljavaju kosu. Ima 150 ml što je super, druga verzija ima 100ml. Nalazi se na strani broj 125.


Još jedan novitet za kosu je Instant Repair 7 koncentrovani serum za dubinsku hidrataciju i regeneraciju kose. Nalazi se takođe na 125 strani. Volim ovakve koncentrovane tretmane i rado ih koristim. Već sam naručila sebi jedan komad u predhodnoj brošuri u okviru ponude za lidere koji su u klubu najboljih lidera. Ako je neko probao, neka javlja utiske. Ampula ima 15 ml a cena joj je 179din.

Imamo i nove nijanse Glow kuglica, Četvorobojnih senki, olovki za oči.... :)

I za kraj naravno, modni dodaci i ostalo. 
















Da li vam se dopadaju noviteti iz C9?

Hvala na čitanju. :)

6 коментара:

  1. Baš kad sam si napokon priuštila Luck parfem pojavila se ova, još bolja i svježija, La Vie verzija. Umirem za njim. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno je prelep! I ja imam običnu verziju, ali ovaj mi je lepši. :)

      Избриши
  2. Luck parfem mi je bio san snova, odlican, verujem da je i ovaj novi predivan. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, meni je stvarno još lepši jer je osvežavajuću nota u pitanju. :)

      Избриши
  3. Анониман20. јун 2015. 22:10

    Ja sa takvim uzivanjem listam svaki novi katalog, toliko toga mi se dopadne da sam na mukama kad treba da odlucim sta da narucim, pa je tako i sada :) Paznju su mi najvise privukli Extralasting puder u kamenu i Color Trend gel krejoni, mozda se osmelim i narucim neki u boji :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moj čovek. :) Da postoji sivi ili braon CT krejon, naručila bih i ja. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...