петак, 11. септембар 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C13, 2015. *noviteti

Već smo stigli do kampanje 13 u ovoj godini, ko bi rekao. Danas vam predstavljam novitete u c13 Avon Srbija katalogu, nema ih puno i nadam se da će vam se dopasti.

*Sve slike su preuzete sa oficijalnog Avon Srbija sajta.


Nova maskara Big&FalseLashes je sigurno ono što privlači pažnju, jer se nalazi na naslovnoj strani. Ova maskara ima bademastu četkicu, trebalo bi da pruža veliki volumen, kao sa veštačkim trepavicama, dugo traje, podiže trepavice... Pakovanje ima 10ml, i slično je pakovanju big&darling maskare. Ja tu maskaru obožavam, tako da se nadam da će mi i ova odgovarati. Maskara je upakovana i u kartonsku kutiju. Ja sam svoj primerak dobila od kompanije Avon, a ako vas zanima šta sam još dobila kliknite ovde. Maskara dolazi u crnoj, braon i teget varijanti i cena u C13 je 599din.


Sledeći novitet je 2u1 bronzer i rumenilo, koje dolazi u dve varijante, za topliji i hladniji ten. Hladnija varijanta je sa roze rumenilom i umerenijim bronzerom - Rose Contur, a toplija ima breskvasto rumenilo i malo jači bronzer - Peach Contur. Svi znate koliko sam oduševljena triom koji je Avon izbacio skoro (bronzer, rumenilo i highlighter) o kome sam pisala ovde. Mislim da je i ovaj duo sjajan i baš bih volela da ga isprobam. U pakovanju ima 10g proizvoda, pakovanje je klasično, crno, i ima zaštitnu kutiju. U C13 njegova cena je 569din.


Sledeći novitet je Super Extend ajlajner koji i nije pravi novitet, jer je već postojao proizvod sa istim imenom, ali formula je unapređena. Precizniji je, ne razmazuje se i dugo traje, i do 12h. Dolazi u 5 nijansi - plum, teal, brown, navy i black. Ima 1ml.
U C13 njegova cena je 399din.

 Ovaj novitet mi je vrlo zanimljiv, a to je pinceta sa češljićem. Ja koristim Avon pincetu - ona Sailor kolekcija, bele je boje sa nekim mornarskim aplikacijama i odlična je, tako da verujem da je i ova istog kvaliteta. Super stvar je što sa jedne strane ima i češljić koji se može koristiti za obrve ili trepavice.
Cna ove pincete je sada u C13, 249din.




Sledeći novitet je novi član porodice Nutra effects, a to je krema za predeo oko očiju 35+. Nadala sam se da će izbaciti i okoloočne kremice, i nadam se sada da će pored ove za borice, biti i neka za nas mlađe. Ova kremica hidrira predeo oko očiju, ublažava bore, sprečava nastanak novih i braća koži elastičnost. Ima 15ml. U katalogu je pakovanje kao teglice, odnosno kao mini pakovanje kreme za lice, a na sajtu i je kremica u tubi. Nisam sigurna kakvo je pakovanje stvarno, jel zna neko?
Cena u C13 je 379din.



Imamo novu liniju u okviru Planet Spa kolekcije, Volcanic Iceland. Akcenat je na nezi i čišćenju, a linija ima nekako osvežavajući, ali odsečan miris. Mene podseća na miris muških proizvoda za negu. U liniji se nalaze: Maska za telo, višenamensko ulje za telo, maska za lice i sufle ta telo.




Skin so soft kolekcija takođe ima novu liniju, Endless touch, u okviru koje se nalaze uljani gel za telo i suvo ulje za telo. Proizvodi mirišu na lavandu, i to onako baš odsečno, što se meni ne dopada. Suva ulja iz drugih linija sam probala i nervira me taj miris alkohola u njima, a ovaj uljani gel nisam, ako neko jeste, neka mi napiše utiske u komentarima. U C13 oba proizvoda koštaju po 399din.


Još jedan novitet, Skin so soft silky moisture, overnight intezivna hidrirajuća krema sa hijaluranskom kiselinom i agranovim uljem. Ova krema izuzetno neguje suvu kožu tokom noći, a lagana je i lako se apsorbuje. Ima 200ml.
Cena je 469din.



Kako vam se dopadaju noviteti? Hoćete li nešto od ovoga isprobati?

Hvala na pažnji.

4 коментара:

  1. Naravno da cemo isprobati :) ! Sad sam dobila katalog, ufff..toliko toga lepog ! Nova maskara i ova krema za predeo oko ociju (nemam bore ali nema veze,kupicu je kad-tad:)) mi privlace paznju, 3D ruzevi mi se takodje cine dobri, probala sam nekoliko testera. Vidim da ima i nekih finih ponuda odece, esarpi, itd. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se da uvek ima super ponuda. 3D i meni deluju dobro, nisam ih jos isprobala.. slazem se i za asesoare. Pozdrav

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...