петак, 18. септембар 2015.

Prelistavanje kataloga, najbolje ponude #C13 #2015

Zdravo svima. :)
Danas za vas izdvajam, po meni, najbolje ponude u kampanji 13 kako bih vam pomogla pri odabiru. Znam da vam ovakvi postovi mnogo znače, jer u moru ponuda, možda propustite nešto zanimljivo. Znate da ja preporučujem samo ono što sam probala već ili što znam da je provereno. Ovi postovi služe da vam pomognem da uštedite kupujući avon. Vrlo je važno pratiti akcije i tako i kupovati.

Krećem sa izdvojenim ponudama, a ovoga puta rešila sam da slike budu iz kataloga. Slike sam nabavila od moje drage Ivane sa bloga Upoznajte Avon proizvode. Ona je ove slike okačila na svojoj stranici bloga.
on
Prva po meni sjajna ponuda je vezana ponuda. To je maskara sa strane 5, nova Big&Darling maskara koju možete nabaviti po ceni od 599din, a dolazi u tri nijanse, crnoj, braon i teget. Maskara daje efekat veštačkih trepavica i izuzetan volumen. Ukoliko kupite ovu maskaru, na stranama 6 i 7 imate ponude da nabavite neke proizvode za 99din. To su: krejon (crni, braon, teget i sivi), tečni korektor ili mleko za skidanje šminke. Uz ovo dobijete i uzorke novih parfema Atraction za nju i njega.




Sledeće što bih izdvojila su Gel finish lakovi sa strane 21. Znate već da ja imam 5 njihovih lakova, vrlo sam zadovoljna, boje su prelepe, pune nekako, dugo traju, četkica je super.. Sada su na akciji 229din.


Na stranama 66 i 67 imate na akciji par proizvoda. To su olovke za obrve, fiksator šminke i baza za senku. Svaki od ovih proizvoda je 249din. Ovo je posebno niska cena za bazu, ja je tako jeftinu nikada nisam videla.


Izdvojila bih i Avon Care kreme za ruke. Ja bukvalno samo njih godinama koristim i stvarno vam ih preporučujem, moja omiljena je ova sa kakao puterom. Pisala sam o nekim kremicama ovde. Samo vam ne preporučujem ovu 3u1 jer ne miriše lepo i nekako je lepljiva. Ove kremice sada imaju i drugačiji zatvarač, na klip. Koštaju 129din, a nalaze se na strani 90 i 91.


Naturals univerzalni balzami su jedan od mojih omiljenih Avon proizvoda. I ranije sam pisala o njima ovde. Preporučujem ih svima, sada su na akciji pčelinji vosak i onaj sa zelenom maslinom. Cena im je 169din, a ponuda je na str. 116.



Supreme Oils linija je fantastična. Ovaj balzam za kosu je moj omiljeni balzam iz Avona. Sada u setu - šampon, balzam i dvofazno ulje možete isprobati sve. Cena seta je 999din, a ponuda je na str. 149.



3 za 429din su moje omiljene ponude u Avonu! Akcija se nalazi na str 178-185. U ponudi su: on duty roll on dezodoransi, foot works (grickalica, separator, turpija za pete, balzam, maska, krema sa glicerinom, piling, tretman i intezivna krema), naturals losioni za telo, naturals šamponi (mali), naturals regeneratori, senses sprejevi i senses gelovi (mali). O smokva i vanila naturals losionu sam pisala ovde.

Mirisi po ceni od 499din. Mirisi su manji, imaju 30ml, ali su povoljniji nego veći. Nalaze se na poslednjoj strani. U ponudi su: Perceive, Cherish, Little Black Dress i Incandessence.


Moj savet vam je da pogledate i mini brošuru, tamo ima raznih super ponuda.


Šta ćete kupiti za sebe u ovoj kampanji?

Hvala na pažnji. :)

4 коментара:

  1. Ovaj katalog je odlican, veliki broj stvari je na popustu. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Da li balzam za kosu iz Supreme Oils linije ima da se kupi posebno i da li kojim slucajem znas koja je cena? :) Ne pamtim kada sam imala priliku da prelistam katalog....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno da ima. I u trenutnom i u narednom katalogu (koji krece sad u cetvrtak), cena je 309din.
      Pozdrav! :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...