субота, 3. октобар 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C14, 2015. *noviteti


Dobrodošli na moj blog. :)
Verovali ili ne, već nam je vreme za katalog C14 i jesenje novitete koje nam Avon donosi. Htela bih ovim putem da pohvalim Avon koji u svakoj brošuri izbaci dosta novih proizvoda.

Prvi novitet koji je adut ovog kataloga su novi Avon Attraction mirisi, muški i ženski. Ovi parfeme možete naći od 1 do 7 strane. Ženski parfem je intezivan, pravi jesenji, spada u drvenasto-voćnu kategoriju. Krase ga note kupine, mošusa, vanile i ambera. Ovaj parfem je dosta intezivan, ženstven, kao što Avon kaže, ima moć privlačenja. Ja nisam ljubitelj jakih parfema i drvenastih nota, a opet mi se nešto dopada u ovom parfemu i nosila bih ga. Parfem ima 50 ml i prelepu elegantnu bočicu. U C14 ga možete nabaviti u setu sa mini mirisom od 10ml i losionom od 150ml. Cena seta je 2350din.


Muška toaletna voda je nekako blaža, voćkastija po meni. Spada u drvenastu-amber kategoriju. Note ovog mirisa su đumbir, mošus, drvenasta nota. Muški miris mi se više dopada, nekako je baš muževan i idealan za jesen. Miris ima 75ml. U C14 možete ga nabaviti uz balzam posle brijanja od 100ml i kupku za kosu i telo od 200ml. Cena seta je 1990din.



Još jedan miris, koji će možda ostati u senci Attraction mirisa je Individual Blue You. Divna, sveža muška toaletn voda koja bi svima odgovarala i odlična je za poklon. Spada u citrusno-aromatičnu kategoriju.  Krase ga guanic drvo,  lavanda i kardamona. Ima 100ml, a cena je 759din. Nalazi se na strani 49.


Glimerstick ajlajner u olovci, je novi krejon u olovci sa četvrtastim vrhom.  Super stvar je što se mogu izvući i tanje i deblje linije sa ovim krejonom. Krejon ima 1,8g i dolazi u 5 nijansi. Ovaj krejon je i vodootporan i dugotrajan, što je sjajna stvar. Nalazi se na strani 67, a cena je 399din.


Izdvojila bih ovde i novu četkicu za francuski manikir. Mislim da će koristiti onima koji se ne snalaze sa frenč manikirom. Nalazi se na strani 86, a cena je 219din.


Color Trend kolekcija ima nove članove, a to su Sjajevi za usne u teglicama. Dolazi u 4 nijanse, a možete teglice stavljati jedne na drugu.  Ovi sjajevi i hidriraju usne. Mislim da su sjajni za tinejdžerke, ja sam ovakve sjajeve tada volela. Sjaj ima 2,5g. Cena je 329din, a nalaze se na strani 91.


Na istoj strani, imamo i kremaste senke u teglici. One imaju 3g i isto se mogu slagati jedna na drugu. Ako mogu da se kombinuju sa sjajevima, da se zajedno slažu, jedno na drugo, to bi bila sjajna stvar. Ove senke su dugtrajne, a takođe ima 4 nijanse. Cena je 329din.

Mislim da je Anew kolkecija vrlo kvalitetna i da stvarno može drastično unaprediti našu negu lica. Ovoga puta Avon izbacuje svoj serum u unapređenoj verziji, a to je Clinical Pro Line tretman protiv bora, na strani 96. Ovaj serum ima 30ml i bori se protiv bora. Ima dvostruki nivo kolagena, redukuje bore i deramtološki je testiran. Pogodan je za sve tipove kože, naravno za kožu sa borama, nemojte ga koristiti ako ste mladi. Cena je 1380din.



Naravno, tu si neki novi mirisi određenih proizvoda, nove boje, kao i čitav asortiman modnih dodataka. 


Da li vam se dopadaju noviteti? Šta vam deluje najprivlačnije?

Uskoro ću izbaciti post i o najboljim ponudama u ovom, C14 katalogu.


Hvala na čitanju. :) 

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...