петак, 4. децембар 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C17, 2015. *noviteti

U današnjem postu pisaću vam o Avon novitetima u C17.
Kao i uve, sve fotografije preuzete su sa Oficijalnog Avon Srbija sajta.

Nadam se da ćete uživati.

Novi miris, naravno, je ovoga puta prelepi Outspoken Party! By Fergie. Meni je ovaj miris baš lep, nekako sladak, a opet nije težak. Spada u cvetno-orjentalno-voćnu kategoriju. Pakovanje je prepoznatljivo za Outspoken mirise. Uz njega idu i losion i dezodorans. Miris ima 50ml.
Set. a sa sve ukrasnom kesom možete poručiti po ceni od 1990din.


Nutra effects mleko za skidanje šminke je sledeći novitet. Ja sam već poručila ovo mleko, kampanju unapred i radujem se testiranju.  Namenjeno je suvoj i normalnoj koži, za sve starosne dobi. Sadrži kompleks ploda sapunskog drveta. Uklanja nečistoće i umiruje i omekšava kožu. Ne sadrži parabene i sapune.
Cena je 329din.

Ni male dame nisu ostale bez noviteta, tu su dva noviteta, Hello Kitty Candy Dream toaletna voda od 50ml i Hello Kitty set od 3 mini mirisa. Veliki miris ima 50ml i spada u cvetno voćnu kategoriju, sa notama mandarine, cveta breskve i šećerne vune. Set je upakovan u preslatku kutiju, a svaki miris ima po15ml. Ja sam kao dete obožavala ovakve setiće, pa verujem da će tako nešto obradovati svaku devojčicu.
Miris je 809din, a set mirisa 899din.


Avon svake zime izbacuje Kupke u prazničnom pakovanju, ovoga puta to su Winter Rose i Winter Green Apple. Obe imaju po 350 ml i preslatke su za poklon i generalno za kupatilo.
Cena je 169din uz kupljen proizvod iz brošure.


Naturals sprejevi za telo su svima dobro poznati, ali novitet je da ovi sprejevi, sada imaju sjajne čestice u sebi. Meni ovo deluje baš zanimljivo i jako me zanima kakvi su. U ponudi su marakuja i božur i trešnjin cvet. Oba imaju po 100ml, a cena im je 199din.

U ponudi su naravno i neke nove nijanse, novi mirisi, ali dobro znate da ja to ne izdvajam kao novitete.
Preporučila bih vam da pogledate i mini katalog, jer tu ima svašta, kao i generalno među modnim detaljima u katalogu.

Uskoro ću objaviti i najbolje ponude  C17, a i preporuku za kupovinu poklona do 500din, kao i do 1000din. Prošle godine sam pisala takve postove, pa mi to deluje nekako baš zanimljivo.

Hvala na čitanju! :)

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...