недеља, 31. јануар 2016.

Prelistavanje Avon kataloga, #C2, 2016. *noviteti

Dobrodošli na moj blog. :)
Danas pričamo o novitetima u C02.

Pre svega tu su novi nat ruževi, kolekcija True Colour Perfectly Matte. Ruževi imaju standardnih 3.6 g, pakovanje im je takođe slično kao kod ostalih Avonovih ruževa, kockasto, ali potpuno mat. U ponudi je 15 nijansi i preovlađuju ružičaste i crvene nijanse. Imala sam prilike da probam jednu nijansu, doduše nosila sam je samo jednom i mogu reći da je ruž vrlo dugotrajan, ne skida se kada pijete, ali se skida postepeno kada jedete, ne isušuje usne, ali svakako moj je savet da namažete balzam ispod svakog mat ruža. Dobro je što Avon prati trendove, i vidim da su svima ovi ruževi vrlo zanimljivi. Trenutno je cena vrlo pristupačna, 299din.


Naravno imamo i novi miris u ponudi i to muški, Avon Homme toaletnu vodu koja ima bočicu od 75ml. Miris je nekako klasični muški, blago drvenast, a spada baš u drvenasto aromatično voćnu kategoriju. Krase ga note korijandera, kedrovine i irisa. Zasebno košta 1349din, a u setu sa dezodoransom i kupkom je 1449din.
Još jedan vrlo zanimljiv proizvod koji su svi primetili je Četkica za konturisanje. Veličina je 5x8 cm i imala sam prilike da je dodirnem na Nacionalnoj Avon konferenciji i vrlo je mekana, mislim da je dobra čekica za ovu svrhu. Ako je neko probao neka javlja utiske. Njena cena je 299din uz kupljen proizvod iz brošure.


Color Trend linija ima dva nova člana. Baza za šminku koja je potpuno providna, a trebalo bi da produži trajanje šmonke, spamnji pore i matira. Vrlo me zanima kvalitet ovog prajmera, s obzirom da je cena samo 299din. Pakovanje ima 30ml.

Sledeći Color Trend novitet je tečni korektor u pakovanju od 15ml. Trebalo bi da prekriva nepravilnosti i podočnjake i da se lako nanosi. Dolazi u dve nijanse Light i Very Light. Cena je 249din.


Novitet je i Anew Nutri Advance krema za predeo oko očiju. Trenutno imam kremu za ovu regiju, pa je nisam poručila, ali sigurno hoću jer obožavam kreme iz ove linije. Kremica sadržu Nutri 3 omega kompleks, sa OMega 3, 6 i 9 masnim kiselinama. Trebalo bi da dubinski hidrira i hrani kožu, kao i da vraća mladalački sjaj. Cena je 690din za 15ml.

Kako Avon prati trendove, ubacili su i Suvi šampon. Svi znamo čemu suvi šampon služi, poprska se i za par minuta daje kosi volumen, a masni deo nestaje i kosa izgleda čistije i lepše. Nisam pobornik suvih šampona, jer meni baby puder bolje radi posao, a mnogo duže traje i povoljniji je. Ako bih imala prilike svakako bih ovaj šampon probala, ali ne privlači me. Cena je 499din za 150ml.


Ostalo su nove nijanse, poboljšane formule, novi mirisi i slično. To nisu pravi noviteti pa ih neću pominjati kao i uvek. 


Hvala na pažnji. :)

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...