среда, 10. фебруар 2016.

Prelistavanje Avon kataloga, #C3, 2016. *noviteti

Zdravo, dobrodošli na moj blog.
Verovali ili ne, već smo stigli do C3 kataloga, kataloga povodom Dana žena, 8. Marta. Uvek me raduje ovaj period, jer su katalozi zaista dobri, ponude sjajne, a nađe se i neki zanimljiv novitet.
Katalog traje do 02.03.
Sve slike preuzete su sa oficijalnog Avon Srbija sajta.

Naravno, tu je novi miris, ovoga puta to je parfem Avon Dreams, uz koji možete ostvariti svoje snove. Parfem sam dobila na Nacionalnoj Avon konferenciji, i zaista mi se dopada. Vrlo je odsečan, onako pravi za veče i traje zaista dugo na koži. Mogu reći najduže od svih Avon mirisa koje sam probala. Bočica je takođe lepa, a ima 50ml. Spada u chypre-cvetnu kategoriju. Ovaj set koji se sastoji od parfema, dezodoransa i losiona možete kupiti po ceni od 1399din.




U Color Trend liniji imamo nove sjajeve za uste Vinyl od čak 15ml. Pružaju visok sjaj i hidriraju usne. U ponudi je 5 nijansi, a cena je 299din.

Ono što me najviše raduje je svakako nova Planet Spa linija Treasures od The Desert koja miriše božanstveno! Sadrži Arganopvo ulje, koje svi znamo koliko je dobro za našu kožu i kosu. Po meni se u mirisu oseća i kokos što mi se baš sviđa. U ponui su: puter za telo, maska za lice, piling za lice i krema za ruke. Puter je 429din, a ostali proizvodi po 329din.


U ponudi je od C3 i nova Četka za kosu sa prirodnom dlakom. Lako raščešljava zamršenu kosu i ne lomi je. Ovo smo čekali dugo i drago mi je da je Avon izbacio ovakvu četku. Cena četke je 499din.

Naravno tu je dosta novih mirisa, novih nijansi, pakovanja i slično. Znate da to ne izdvajam kao prave novitete, ali bih izdvojila par proizvoda koji mislim da su zanimljivi, da vam ne promaknu.

U ponudi je nova Limitirana Luxe kolekcija sa animal printom. U ponudi je standardna maskara za volumen, kao i puder u kamenu, ali i četiri nove nijanse karmina. Maskara je 490din, puder 850din, a karmin 350din uz poručen bilo koji proizvod iz brošure.
 



Svi ljubitelji TTA Today parfema, sada mogu da uživaju u bočici od 100ml.


Takođe bih izdvojila prelep kišobran iz linije za borbu protiv raka dojke. Crne je boje sa belim tračicama koje u dodiru sa kišom postaju roze. Njegova cena je 1200din.




To bi bilo to, uskoro ću objaviti i najbolje ponude u C03 po mom mišljenju.

Juče sam snimila i svoj prvi video, kao prijavu za projekat Avon Beauty Box, pa pogledajte nešto više o tome ovde

Hvala na čitanju! :) 

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...