недеља, 19. јун 2016.

Prelistavanje Avon kataloga, #C09, 2016. *noviteti

Dobrodošli na moj blog. :)

Nisam dugo objavljivala ništa na blogu, pa čak ni ovakav tip postova, gde prelistavam sa vama novi katalog. Nema opravdanja, i samo se nadam da ću u narednom periodu više pisati.

Danas pišem o novitetima u C09, među kojima naravno, kao i uvek, ima zanimljivih proizvoda.
Supreme Oils sprej za zaštitu kose sa UV filterom ima 100ml i služi za zaštitu kose od Sunca leti. Ja volim ovakve prskalice i koristila sam i ranije Avonovu staru verziju, koja je ujedno bila i za farbanu kosu, i vrlo sam zadovoljna njom, tako da verujem da je i ova dobra.


  


Naravno, tu je i novi miris, Cherish the moment, fin ženstven miris, sa notama crne ribizle, orhideje i pečulija. Spada u orijentalno-cvetno-voćnu kategoriju.

CC korektori su najzanimljivi novitet i volela bih da mi napišete u komenarima ispod posta, ako ste ih probali. Dolazi u 3 varijante, žutoj za prekrivanje podočnjaka, lila za posvetljivanje i zelnoj za neutralisanje crvenila. Nisam sigurna kakve su teksture, a Avon obećava potpuno prekrivanje nedostataka.



Nutra Effects ulje za lice je takođe nešto što me zanima, ali ću prvo da potrošim ulje koje trenutno koristim, da bih se bacila na testiranje ovog. Sadrži 5 ulja i vitamin E i regeneriše kožu. Brzoupijajuće je i ne zatvara pore. Nalazi se u odličnoj staklenoj bočici, sa pipetom i ima 30ml.


Vrlo zanimljiva je i Planet Spa pena za pranje lica i tela, koja umiruje i revitalizuje kožu. Miris je onako svež, a pakovanje ima 150ml. Ova kolekcija, Revitalising Harmony je nova i pored pene u ponudi su i krema i maska za lice.




Novitet su i Foot Works piling tupferi za stopala. Ovakve tupfere nisam nikada isprobala, ali mislim da su vrlo praktični. U pakovanju se nalazi 50kom.




Nešto što do sada nisam nigde videla je Žele za tuširanje. Proizvod se nalazi u plastičnoj kutiji, dobija se 175ml proizvoda, a dolazi u dva mirisa - nar i mano i jagoda i guava. Mislim da pakovanje nije praktično, zbog vode koja može ući u teglu i pomešati se sa proizvodom. Trebalo bi da dobro čisti, pravi dobru penu i omekšava i neguje kožu.



To su novi proizvodi, uz naravno nove mirise, linije, boje.... modne detalje.


Nadam se da ste uživali, šta vam je privuklo najveću pažnju?

Hvala na čitanju.

4 коментара:

  1. U novom katalogu ima dosta noviteta, ove žele za kupanje su mi baš interesantne.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam narucila glikolne blaznice za pete. Koristila sam stare i odlicne su. A ove nove-videcemo. Mislim da je sastav isti, a pakovanje restilizirano Kada budem dobila porudzbinu uporedicu stare i nove i javicu

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...