среда, 17. август 2016.

Prelistavanje Avon kataloga, #C12, 2016. *noviteti

Dobrodošli na moj blog. :)
Evo me konačno posle više od mesec dana. Vratila sam se u Beograd i sad ću nadam se biti redovnija u pisanju.
Kao što znate, sutra kreće kampanja C12 tako da ću vam sada prikazati novitete koje nam je Avon izbacio u ovoj kampanji. Uživajte. :)

Naravno, novi mirisi Avon Alpha za njega i nju. Ženski parfem ima 50ml, ima prelepo bordo pakovanje i fini letnji miris. Spada u orjentalno voćnu kategoriju. Cena parfema je 1599din.
Muški miris je nekako odsečan, ja nisam oduševljena, a spada u drvenasto orjentalnu kategoriju. Pakovanje ima 75ml, a cena je 1390din.
 


Tu su još dva, letnja mirisa, Energy fushion, muški i ženski. Ove toaletne vode imaju po 50ml i možete ih nabaviti po ceni od 599din.


Velvet Intesive su nove olovke za oči. Pakovanje je prelepo, a postoje dve nijanse, crna i braon. Pakovanje ima 1.15g. Sa jedne strane je olovka, a sa druge sunđerasti aplikator. Vrlo me zanimaju ove olovke, pa ako je neko isprobao, pišite utiske. Cena je 590din.


Puder u kamenu čine klasično, jednostavno pakovanje, a dobijate 10g proizvoda. Puder matira, prekriva i ujednačava ten. U ponusi su tri nijanse, a cena je 449din.

BB lakovi za nokte su takođe zanimljiv novitet, dolazi u prelepe četiri nijanse, a trebalo bi da jačaju nokte, prekrivaju nedostatke, sprečavaju promenu boje nokta, štite od UV zraka i pružaju zdrav izgled noktiju. Ja ću sigurno isprobati neki, samo da se odlučim za nijansu. Pakovanje ima 10ml, a cena je 229din.

 



Šta vi mislite o novitetima? :)

 

9 коментара:

  1. Javi utiske za BB lakove kad probas da znam da li da ih porucujem :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hocu. Uzecu u ovoj ili narednoj kampanji pa javljam na nekoj socijalnoj mrezi. :-)

      Избриши
  2. Odličan post! Sve stvari izgledaju predivno! Nadam se da ćeš raditi recenzije za neki od ovih proizvoda! ♥♥♥

    https://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Dosta sam čula hvala za novi BB lak :D Ima predivnih nijansi

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako je kao Gel Finish ja cu biti prezadovoljna jer su nijanse bozanatvene. :-)

      Избриши
  4. Odličan post. Učlani se na moj blog, uzvratiti ću. Nova sam na blogu iii izašao je novi post. https://enotes10.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...