уторак, 25. април 2017.

Potrošeni proizvodi br. 13*

Dobrodošli na moj blog, posle dužeg vremena. :)
Nisam pisala dva meseca, nažalost. Više sam se posvetila mom drugom blogu Beleške još jedne Ane, priznaje, a i posle tri godine blogovanja, uradila sam dosta recenzija, pa se mogućnost za pisanje malo istrošila. Svakako Avon redovno pominjem na mom Instagramu - ana_beleske.
Planiram da se u narednom periodu vratim prelistavanju kataloga, jer znam da vam je to bilo korisno i zanimljivo. Takođe ću recenzirati još neke proizvode, ubaciti i favorite i možda pisati o potrošenim proizvodam na mesečnom nivou, mislim da će vam tako biti zanimljivije. Vi mi svakako pišite šta je ono što vas najviše zanima.

Da krenemo onda sa potrošenim stvarčicama.

O Nutra effects liniji za negu tela sam pisala recenziju klik. U potrošenim proizvodima broj 12 našao se deep nourishment losion koji mi je omiljen, a u međuvremenu sam potrošila i ostale, kao i kremu. Volim svaki od ovih i svaki ima svoju namenu. Preporučujem vam da pročitate recenziju pa izaberete najbolji za vaše potrebe.


Potrošila sam i Naturals mango i nar losion koji suoper miriše, a znate i da se s vremena na vreme nađu ovi losioni kod mene, jer su super hidrantni, a lagani. O jednom od njih, sa mirisom smokve i vanile sam radila i recenziju klik ovde.


Skin So Soft ulje sa zlatnim šljokicama nisam potrošila, ali mi je dugo stajalo, pa sam rešila da ga bacim. Ovo ulje ostavlja super sjaj, ali nekako nemam naviku da ga koristim, a oseća se malo i alkohol, što mi ponekad smeta. Pisala sam i o njemu recenziju, pa pogledajte ovde.

Sleeptherapy sprej sa mirisom lavande za posteljinu je sjajan, opušta i miris se dugo zadržava. Prskala sam ga svuda po kući i ova bočica mi je baš dugo trajala, godinama čini mi se. Ovaj sprej je sada pod linijom Planet Spa, ukoliko vas zanima.

Posle svih isprobanih Avon Care kremica, ova Cacao Butter mi je ostala omiljena. Mislim da se skoro u svakom postu o potrošenim proizvodima nađe jedno pakovanje. Obožavam je. Lepo miriše, hidrira, ne ostavlja onaj grozan film i lepo upija. Recenziju nekih od Avon Care kremica sam radila ranije, pa pogledajte klik klik.


Advance Techiques Daily Shine serum trošim po ko zna koji put. Odličan za krajeve i volim ga. Pogledajte detaljnu recenziju ovde.

Prvi put sam probala ovu Advance Techniques instant repair 7u1 masku i mogu da kažem da sam prezadovoljna. Omekšava, hidrira i baš mi se dopada. Volela bih da je pakovanje i veće. Trenutno koristim serum za kosu iz ove linije, pa mogu uskoro da vam napišem neke svoje utiske o njemu,

Naturals šampon brusnica i med mi se ne dopada uopšte. Već se našao u predhodnim potrošenim proizvodima. Teško se ispira i masti i otežava kosu. Miris je nekako pretežak. Ovaj nisam ni trošila za pranje kose, već kao tečni sapun za ruke, gde se dobro pokazao, ne isušuje ruke. :)


Skin So Soft InShower losion je sjajna stvar. Praktičan je za dane kada žurim nakon tuširanja i nemam vremena za mackanje. Miriše fino, nekako na čisto. Koristila sam i Balea ovakav proizvod i isti su, bukvalno, nisam primetila razliku i oba mi se dopadaju.

Avon Care gentle moisture je jedini gel za tuširanje u okviru Avon Care linije i baš mi se dopada. Lepo miriše, nežno i blago i imam utisak da nekako neguje kožu. Dopada mi se i njegova hidrantna tekstura. Baš imate preporuku od mene za ovaj kremasti gel. Dopada mi se i što pakovanje ima 400ml i sporo se troši, potrebna je mala količina za jedno tuširanje.

Senses Imagine je gel koji mi je na vikendici stajao dugo, vidite i da je staro pakovanje u pitanju. Na kraju smo ga potrošili kao tečni sapun. Ovog mirisa više nema u ponudi, a baš je lep i nežan, a dopada mi se i tekstura ovog kremastog gela. Inače, ovo staro pakovanje je bilo mnogo bolje, jer se sada ovi gelovi teško otvaraju.


Anew 35+ okoloočnu kremu je koristila mama, ali sam je ponekad mackala i ja, pa sam rešila da sa vama podelim neke svoje utiske. Dopadaju mi se sve Anew okoloočne kremice, a ova je baš hidrantna i odlično neguje taj deo. Ne znam koliko bi trebalo da neko mojih godina koristi ovakve kreme, protiv bora, ali za povremeno korišćenje je super. Često imam problem sa okoloočnim kremama koje su za mladu kožu jer nisu dovoljno masne i hidrantne, pa zato nekad i pozajmim od mame ovakve kremice.

Avon Care youth krema za lice protiv bora je takođe mamina, ali sam je ja mackala nakon skidanja šminke. Ova krema je jeftina, nikad nije iznad 200 dinara, tako da ne mislim da može da spreči pojavu bora ili da ih ublaži, ali baš dobro hidrira i super je za ta mackanja u toku dana, nakon skidanja šminke ili kao noćna krema. Da ima zaštitni faktor, ja bih je koristila i pre šminkanja.

Solutions VIP tonirana krema je sjajna stvar! Sada je možete pronaći u okviru nutra effects linije, a veujem da je u međuvremenu i poboljšana. Dopada mi se sjaj koji daje licu i kako izjednačava ten. Ako je mešate sa puderom ili nekom toniranom kremom, kao da poveća moć prekrivanja tog pudera ili tonirane kreme. Može da se koristi i kao suptilni tečni highlighter. I o njoj sam nekad pisala klik ovde.

Anew 25+ okoloočna kremica je bila sasvim dobra, ali kao što sam gore rekla, nekad mi nije bila dovoljna. Mislim da je tekstura dosta lagana, pa nije adekvatna za npr. noćnu negu. Ovako ispod šminke je sasvim okej. Trenutno koristim iz iste linije gel kremu, koja mi je dosta bolja. Bolje hidira i ne pecka mi oči, a sa ovom sam imala problem da me nekada oči peku.

Naturals herbal gel za pranje lica sa rusom travom je najbolji gel koji sam ja ikada probala! Odlično očisti lice, a ne isuši ga. Baš mi je krivo što je ovaj herbal linija izbačena, znam da su i kreme za lice bile super.


CC flawless krema mi se ne dopada, jer nema nikakvu prekrivnu moć. Moja nijansa je bila i dosta svetla, pa sam je mešala sa nekim drugim toniranim kremama. U kombinaciji sa drugim se dobro pokazala jer čini mi se da onda nekako i tekstura i prekrivenost budu baš onako kako treba.

Luxe tečni puder je fenomenalan za suvu i stariju kožu. Mama ga je koristila, ali s obzirom da je ona baš zadovoljna, a i ja, kada sam ga isprobala, želela sam da ga ovde spomenem. Pruža neku srednju prekrivnu moć, lagan je, odlično se blenda i stapa sa licem, može da se nadograđuje, nekako je tečan i hidrantan... Baš smo zadovoljne, a dopada mi se i pakovanje.




Da li podržavate akciju Čep za hendikep? I čepovi sa kozmetike mogu da se recikliraju. :)



Hvala na čitanju! :)

6 коментара:

  1. Koji je Luxe puder u pitanju - Miracle ili onaj drugi, Silken? Ja imam Silken i odlican je za moju mesovitu kozu :). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja kad pišem kao da se podrazumeva. Silken je u pitanju. :) Eto, mislim da odgovara svima jer je lagan. :)

      Избриши
  2. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    ОдговориИзбриши
  3. ODličan post!Mnogo volim avonove proizvode!♥

    Zapratite moj blog,uzvraćam-funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...