четвртак, 5. октобар 2017.

Prelistavanje kataloga #C14 2017

Dobrodošli dragi moji.

Da li ste raspoloženi za prelistavanje brošure C14? Ova brošura je fenomenalna, oduševiće vas ponude koje je Avon spremio.

Kao prvo i glavno u ovoj kampanji, tu je novi parfem Eve duet koji predstavlja Eva Mendez. U pitanju su dva parfema od 30ml. Jedan blistav, drugi senzualan. Cena parfema je 1990din, a losione možete poručiti za po 10 dinara. O ovim parfemima uskoro više na blogu, a ako želite da saznate kako da dobijete ovaj parfem na poklon, javite se sa desne strane putem kontkat forme.



Nemojte da propustite Avon Care kakao puter liniju koja je snižena. Moja preporuka je univerzalna krema od 400ml, cena je 269din, a trajaće vam dugo.

Ono što bih jako volela da isprobam je mineralni bronzer. Jel probao neko? Kažu da daje koži prirodan preplanuli ten i naglašava konture. Vrlo zanimljiv novitet po ceni od 599din.

Jel ste i vi kao i ja čekali da Avon izbaci ovu masku na tkanini? Obožavam takve maske. Nova Anew Youth Maximising maska sadrži retinol, hidrira i podmlađuje kožu. Njena cena je 249din.


Nutra effects krema za okoloočnu regiju može slučajno da vam promakne, jer je pakovanje isto kao kod dnevne kreme. Krema je namenjena za revitalizaciju i ima 15ml. Cena je 399din



Savetujem da ne propustite ni brojne setove na akciji. Moji omiljeni su Naturals setovi, obično sadrže losion, gel i sprej za telo.

Evo primera takvog seta:



Šta ste vi zapazili u ovom katalogu?

Hvala na čitanju.

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...