четвртак, 19. октобар 2017.

Prelistavanje kataloga #C15 2017*

Dobrodošli.

Ono što me je najviše privuklo u ovoj brošuri su novi tečni ruževi. Postoje dve varijante - oni potpuno mat i sjajni. Pakovanje ima 7ml, četkica je prezicna, lepo izgledaju i ukupno ima 20 nijansi, 10 mat i 10 sjajnih. Čula sam neke utiske da su vrlo dugotrajni i da su boje intezivne. Ono što se meni ne dopada je mnogo tih nekih crvenih nijansi, koje ja ne volim i takođe mnogo sličnih nijansi. Da se ja pitam izbacila bih te neke crvenkaste nijanse i ubacila više zagasitih nude nijansi. Šta vi mislite? Meni je najlepša nijansa Dare to be Bare koja je mat.
Cena je 399din.



Gel Shine lakove obožavam, a vidim da imaju u ponudi i 6 novih nijansi. Preporučujem da izaberete neku za sebe i obavezno uzmite i top coat koji je odličan. Cena je 199din.

Anew proizvodi su na super akciji, 45+ i 55+ kremice su po 890din. Nutri Advance kreme su po 620 din što je sjajna cena. Ja sam o light verziji pisala recenziju klik ovde.



Luck for her parfem je jedan od najprodavanijih parfema u Avonu, a ujedno i jedan od mojih omiljenih. Takođe muška verzija je vrlo lepa i svedena. Sada možete kupiti set za 1900din što je dobra akcija.



Flawless tečni puder bih volela da isprobam, jer sam čula da je dobar. Dopada mi se i što ima pumpicu i veliki izbor nijansi. Akcijska cena je 499 din što je vrlo pristupačno. Ukoliko kupite ovaj puder, možete da kupite četkicu za 399din. Moja preporuka ide za četkicu za rumenilo. Najbolja je.

Sprej za raščešljavanje kose sa kajisijom i šea puterom je jedan od najboljih sprejeva koje sam probala. Trenutno je 199din i preporučujem da ga nabavite. Pisala sam o njemu ovde.

To su neki proizvodi i akcije koje su meni zapale za oko. Šta ćete vi nabaviti za sebe?

Ukoliko želite da postanete Avon povlašćeni kupac i kupujete sa popustom, javite mi se preko kontakt forme.

Hvala na čitanju!

*Sve slike su sa oficijalnog Avon sajta.

3 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...