O meni

Zdravo društvo,
rešila sam da vam ovde napišem neke stvari o sebi.
Ja sam Ana, imam 25. godine, iz Beograda sam i apsolvent sam na smeru Marketing na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.
Volim kozmetiku, more, putovanja, druženje, knjige, pozorište, filmove, kulturu uopšte, marketing (posebno digitalni marketing kojim se bavim). U Avon svet ušla sam davne 2010. godine kao Avon dama, a od 2013. sam i Sales Lider. Mislim da je to bitan segment u mom životu jer mi pozicija lidera, osim novčane strane, pruža praksu kakvu za vreme studija nikako i nigde ne bih mogla da dobijem.
Kosa

Imam talasastu kosu, stepenasto ošišanu, najduži deo je skoro do pola leđa, Nekad kraće, nekad toliko. Ne volim dugačku kosu pa tu granicu ne prelazim. Kosu sam šatirala tehnikom balayage. Redovno se šišam i mislim da je adekvatno negujem.

Lice

Imam normalnu kožu, koja po rečima kozmetičarke ide ka suvoj. Ja bih pre rekla da je nekad dehidrirana, više nego suva. U predelu nosa i brade mi se pojavljuju mitiseri, ali T zona mi nije masna. Nemam probleme sa bubuljicama. U predelu ispod očiju imam malo izraženije pore. Mimične bore su naravno tu, najizraženije bore smejalice. :)

 Nokti

Par godina sam radila stalno nokte, do pre neke dve godine. Onda sam prestala i sada imam svoje prirodne nokte. Nekada su kraći, nekada duži, ali nikada nisu ni predugački, ni prekratki, već neka normalna prirodna dužina. Ne listaju se i ne lome, ali nisu nešto prejaki, desi se nekad da mi neki pukne. Redovno ih mažem i negujem solidno, mada uvek može bolje.Na ovom blogu pišem uglavnom o Avon kozmetici. Sve ostale brendove, i generalno ostale teme obrađujem na mom drugom blogu Beleške još jedne Ane

3 коментара:

  1. Zdravo.Svaki mesec narucujem kod drugog proizvode i od mojih dosta njib.Ali ja nisam uclanjena.Pa htela bih da se uclsnim kad narucujem toliko ako ima popust.Imam samo jos neka pitanja.

    ОдговориИзбриши
  2. Jel ima cifra koliko mora da se naruci mesecno.I sta ako nemam neki mesec nista da narucim.I jel ovako nema troskova placanja neceg.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...