O meni

Zdravo društvo,
rešila sam da vam ovde napišem neke stvari o sebi.
Ja sam Ana, imam 25. godine, iz Beograda sam i apsolvent sam na smeru Marketing na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.
Volim kozmetiku, more, putovanja, druženje, knjige, pozorište, filmove, kulturu uopšte, ekonomiju (da volim ekonomiju! :D posebno digitalni marketing. :)). U Avon svet ušla sam davne 2010. godine kao Avon dama, a od 2013. sam i Sales Lider. Mislim da je to bitan segment u mom životu jer mi pozicija lidera, osim novčane strane, pruža praksu kakvu za vreme studija nikako i nigde ne bih mogla da dobijem.
Najvažnija stvar na svetu mi je moja porodica (šira naravno) i dečko. :)Kosa

Imam talasastu kosu, stepenasto ošišanu, najduži deo je skoro do pola leđa, Nekad kraće, nekad toliko. Ne volim dugačku kosu pa tu granicu ne prelazim. Kosu nikada nisam farbala i nemam šiške. Redovno se šišam i mislim da je adekvatno negujem.

Lice

Imam normalnu kožu, koja po rečima kozmetičarke ide ka suvoj. Ja bih pre rekla da je nekad dehidrirana, više nego suva. U predelu nosa i brade mi se pojavljuju mitiseri, ali T zona mi nije masna. Nemam probleme sa bubuljicama. U predelu ispod očiju imam malo izraženije pore. Mimične bore su naravno tu, najizraženije bore smejalice. :)

 Nokti

Par godina sam radila stalno nokte, do pre neke dve godine. Onda sam prestala i sada imam svoje prirodne nokte. Nekada su kraći, nekada duži, ali nikada nisu ni predugački, ni prekratki, već neka normalna prirodna dužina. Ne listaju se i ne lome, ali nisu nešto prejaki, desi se nekad da mi neki pukne. Redovno ih mažem i negujem solidno, mada uvek može bolje.Na ovom blogu pišem uglavnom o Avon kozmetici. Sve ostale brendove, i generalno ostale teme obrađujem na mom drugom blogu Beleške još jedne Ane

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...