среда, 5. фебруар 2014.

Kako postati Avon dama?

Ovaj blog je prvenstveno namenjen upoznavanju sa Avon proizvodima i želji da svoja iskustva podelim sa Vama.
Stiglo mi je mnogo emailova, sa pitanjem kako se možete učlaniti u Avon, pa sam rešila da napravim ovaj post u kom ću navesti neke osnovne informacije koje su Vam potrebne.

Prvo i osnovno, potrebna je dobra volja i želja za radom. Onoliko koliko dajete, toliko ćete i dobiti od Avona. Važno je da verujete u sebe i  da pri prvoj prepreci ne odustajete. Avon Vam može pružiti mnogo toga: samoostalnost, druženje, zaradu, zabavu, edukaciju... Kao Avon dama Vi ne dobijate samo procenat od prodaje već možete prisustvovati i određenim edukacijama, a ako se dovoljno poturdite ostvariti i mnoge beneficije i nagrade.

Ne bih dužila sa ovim postom jer je svrha samo da dam osnovne informacije onima koji su zaiteresovani.
Učlanjenje je besplatno. Pri učlanjenju dobijate poklon u okviru motivacionog programa za nove avon dame. A ako baš zapadne da je tada neki motivacioni program za avon dame u toku, dobićete i taj, drugi poklon
Provizija se kreće od 15% do 30%, zavisno od visine porudžbine.
Za one željen napredka, postoji mogućnost napredovanja u Sales Lidera i izgradnje svog sopstvenog tima, i mogu reći sopstvenog biznisa!
Postaviću baner sa desne strane koji vodi do moje stranice za uclanjenje na facebooku, a evo linka i ovde: (Postani Avon dama). Možete me takođe kontaktirati i pute emaila: aninkutakbg@gmail.com

Naglasila bih da je ovo prvi, i poslednji post ovog tipa, jer blog nije napravljen sa namerom promovisanja učlanjivanja u Avon, tako da za sve informacije tog tipa, obratite se preko facebook-a, odnosno email-a.
Hvala.
:)

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...