среда, 12. март 2014.

Moja kupovina Avon #C03 #2014

Na red je došao i post o mojoj kupovini u C03. C03 je 8. Martovski katalog, sa više strana nego inače, puno noviteta, akcija i popusta. Bilo je pravo zadovoljtvo listati ga. Zar ne moje dame?
Naravno bilo je tu još stvari, ali sam nešto već poklonila. :)
Pa da počnemo:


Dekorativa:


Kuglice Glow za bronzani ten, 22g

Ove kuglice sam već ranije koristila, godinama sam imala ovo jedno pakovanje, jer je stvarno dugotrajno, i na kraju se pokvarilo, tj počelo da poprima čudan miris, pa sam ga bacila, nemoguće ga je potrošiti. :D
Mislim da je to proizvod koji je većina korisnica Avona isprobalo. Fino plastično pakovanje, kuglice u 3 nijanse, dobro pigmentovane, lako se nanose četkom. Toplo preporučujem ovaj proizvod, posebno za sunčane dane, kada je i koža tamnija i veče. :) Ako je ten suviše beo, mislim da ovaj proizvod i nije baš pogodan.


Color Trend, Long Lasting ruž, nijansa Pink Envy, 2gtangeri

Par mušterija i poznanica mi je ovaj ruž stvarno dobar, i da je postoja, a s obzirom da je bio na akciji odlučila sam se i ja da ga uzmem. Dopada mi se. Fino miriše, onako je balzamast, rozikast, nije nešto intezivna boja, ali stvarno je postojana, kao negi labelo u boji. Mislim da je korisna stvarčica koju svi trebamo imati, posebno u ovakvkoj nijansi. Pakovanje nije nešto reprezentativno, CT kolekcija je nekad imala i lepša pakovanja, ali to se stalno menja, pa očekujem uskoro lepše pakovanje. Inače pakovanje je od 2g.
 











Ultra color seduction ruž, nijansa Tangerine, 3,6g

Ovog ruža nije dugo bilo, i totalno sam zaboravila na njega, i sad sam se baš iznenadila kada sam ga videla u C03 katalogu. I sad mi je žao što nisam uzela više nijansi. :D
Lepo miriše, lako se nanosi, onako je pravi balzamast ruž, vrlo je postojan, boja je izražena. Sviđa mi se što se tako preklapaju 2 nijanse, imam utisak da svaki put kada ga namažem, drugačiji je. Svakom ga preporučujem, jer ovo nije klasičan ruž, već nešto vrlo zanimljivo, sa kojim će te se uvek osećati drugačije.



Ultra Color Brilliance, sjaj za usne. nijansa North star, 6ml

Dugo nisam uzimala ovako breskvast ruž, pa mi je bio baš potreban,  tako da sam ga dobila od brata za 8. Mart. Predivno miriše, ima divne šlokice, postojan je, ova nijansa je onako prava dnevna. Mnogo mi se dopada, i mislim da ima odlčnu četkicu, možda i najbolju koju sam ikada videla na sjaju za usne, i tek sada shvatam da nisam sklikala četkicu za potrebe bloga. Izvinjavam se. :)


Kosa:

Šampon, Advance techiniques, strentgthen and protect, 400ml.
i
 Advance tehniques, daily shine, serum za suve krajeve kose, 30ml

 O njima sa već pisala - ovde, ovo samo pravim zalihe. :D



Telo, stopala, ruke..:

Kupka, roze mangolija, 500ml

Inače ne bih uzimala ovu kupku, ali ovo je onaj set od 5, na akciji, pa se zato zadesila i kupka ovde. Inače ove kupke su super, omekšavaju kožu, lepo mirišu, možete sa njima prati i neki osetiljiv veš, četkice za šminku, pa i kosu. Ja ih obično poklonim nekom za rođendan i sl. jer nemam kadu, a ako baš nema u narednom periodu prilika za poklanjanje onda ih mi kod kuće iskoristimo, kao gel za tuširanjje, (plus za četkice, pranje podova i sl...) 



 Foot works, krema za stopala sa silikonom, 75ml

Pisala sam već o ovoj kremi, samo u većem pakovanju - ovde.
Odlična krema, super omekšava stopala, neutralnog je mirisa, tačno prava gustina..
Kupila sam je takođe u setu od 5, inače je možda ne bih sada uzela jer mi nije neophodna.




Avon care sa magnolijom i vitaminom E, krema za ruke i balzam za usne

Ovo je klasična glicerinka Avon Care krema, samo u limitranom pakovanju. Ali ova ima šljokice! Ranije glicerinske AC nisu imale šljokice, a kada sam čula da ova ima odmah sam je nabavila. Baš se radujem! Još plus divno lagano miriše. Dolazi u klasičnih 100ml.
Balzam je nešto intezivnijeg mirisa, i ovako nešto se takođe ranije vrtelo, u novogodošnjem pakovanju,  15ml je pakovanje, što je dosta. Ja ću pokušati da ga koristim kao univerzalni balzam. 


Lice:
   
Nautrals, krema za lice sa ružom, 75ml

Uzela sam je isključivo jer je sastavni deo seta, i nisam nešto preterano u prošlosti koristila Naturals kreme za lice, pa sam je takođe namenila za poklanjanje. Ali sviđa mi se što nije u pitanju intezivan miris ruže, nego blag,a znamo svi za blagodarna svojstva cveta ruže tako da je možda i zadržim. Samo što trenutno koristim kremicu iz Avon care kolekcije, pa kada se ona potroši.

  

Solutions, tonik za lice Fresh

Nisam nikada probala ovaj tonik, ali nekako verujem Solution kolekciji, a imam i kremu iz ove kolekcije, tako da verujem da će ovaj tonik biti odličan. Da li ga je neko od Vas ranije probao? Kakvi su utisci? 



Nakit i ostali detalji:

Ovaj prstenčć sam već želela ranije, i nekako ga nisam uzela. Sada se pojavio u neto ponudi, pa sam odmah pojurila u prvoj proudžbini da ga nabavim.
Avon notes sam dobila u sklopu motivacionog programa, spolja je okej dizajn, ali mnogo mi se dopada unutrašnjost. Sve je lepo raspoređeno po danima, ima i kalendarčić sa početnim datumima kampanja, na kraju postoji prostor za kontakte i beške. Divota.



  Šta mislite o mojim novitetima?
Šta ste Vi nabavili u C03?

Uživajte, do narednog posta.
Vaša Ana. :)
 

9 коментара:

  1. Drago mi je da ti se svidja kremica za ruke :D

    ОдговориИзбриши
  2. Lepi noviteti! :)
    Svidjaju mi se ruzevi.
    A sjaaaj!!! :D Predivan!!! :D
    Ma,sve je super! :3

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман12. март 2014. 20:57

    Ćaos, možeš li da mi kažeš koja je tačno razlika između diamonds i cosmic kreona? Imala sam cosmic, mislim da je nijansa bila moonlit brown. Onda sam ih videla na sniženju u martovskom katalogu, i naručila jedan, ali se ispostavilo da je to zapravo iz ove prve kolekcije, tako da dobih neki brown sugar, a deluju mi identično :D Pozdrav od Jelene!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da je glavna razlika to što su Cosmic krejoni svetlucavi, znači sjajni, imaju šimer, a kod Diamonds krejona su ti šljokice.
      Kod braon i srebrne nijnse se to ne vidi toliko, ali kod drugih nijansi se više vidi po meni.
      Mada nije to neka sad bitna rezlika, u principu su slični. :D
      Hvala na komentaru. :)

      Избриши
  4. Анониман13. март 2014. 03:06

    sve je ok, osim MANGOLIJE. Mislim da je u pitanju MAGNOLIJA.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...