понедељак, 31. март 2014.

Moja kupovina, Avon #C04 #2014

Da li se i Vama dešava da što više listate katalog, ti više ponuda nađete za sebe? Prosto mi je neverovatno da ne kupim bar 5 proizvoda po katalog, a nisam neko ko gomila stvari.
Katalog C04 mi je bio osrednji, nekako je C03 bio jači, zbog 8. marta, ali opet nisam propustila a da sebi ne nabavim nešto iz ponude.


*Naglašavam, aparat kao da me mrzi ovih dana, slike su loše, bolje nisu mogle da ispadnu. :( Izvinjavam se.

Da ne dužim puno, prelazim na stvar:



Dekorativa:

**Ideal Luminous rumenilo, nijansa CLASSIC AURA

Ovakvo rumenilo, samo u breskvastoj nijansi sam uzela još odavno, ali sam ga prosledila mami, tako da sam se ja odlučila za ovu rozikastu nijansu, mislim da mi nekako više pristaje. Nisam koristila ovo rumenilo do sada, tako da  pišem utiske u recenziji kad ih sumiram. :)

**Ideal Luminous posvetljivač za isticanje konture lica,  13g

 Dugo sam gledala ovaj posvetljivač, i u C04 sam rešila da ga uzmem iz neto ponude, trenutno u C05 ga ima i u katalogu. Posvetljivač uopšte ne izgleda kao u katalog, nema ove dve nijanse, i roze je boje, ima sitan šimer. Postojan je, ističe konture lica i lice posle njega nekako baš izgleda blistavo. Ja ga goristim preko rumenila i samo malo u tankom sloju preko celog lica. Nisam ranije koristila posvetljivače, nisam razumela njihovu funkciju a sada sam prosto oduševljena. Pakovanje je klasično, elegantno, a čak i lepo miriše. :)

**Sjaj za usne, Plum Pout, nijansa Pink Nectar, 7ML

 Ovo mi je bio prvi sjaj koji sam probala iz Avona, i dugo i omiljeni, ali ne ova nijansa. Od kada sam ja postala Avon dama (2010. god) čini mi se da ga uopšte nisam kupovala. Videla sam ga u internet ponudi, za skoro pa džabe i rešila da ga dodam svojoj kolekciji. Sjaj je divan, miriše na mentol, namenjen je povećanju volumena usana, i kada ga namažete osećate blago peckanje. Nekako je osvežavajući. Ova moja boja je približna boji mojih usana, tako da je idealan za dnevnu šminku, kao i preko karmina. Četkica mu je mala, fina, za odlično nanošenje

Lice:

 

**Solutions, Hydra Beyond, krema za predeo oko očiju 15ml

Trenutno imam gel za predoe oko očiju,koji je pred kraj, pa reko da uzmem kremu, jer mi se čini kako mi gel nije dovoljan, ipak mi je potrebno nešto hidrantnije. Volim Solutions liniju, ali Hydra Beyond nisam nikad probala, pa se nadam da me neće razočarati.

** Solutions, Truly Radiant VIP tonirana krema, 50ml

Obožavam! Obožavam!
Inače imam normalnu kožu lica, koja ide ka suvoj, ipojavljuju mi se sitni mitiseri u predelu nosa. Nemam fleka, bubuljica, ožiljaka i sl, tako da i preferiram da koristim tonirane kreme, ponekad i BB.
Ovu toniranu kremu sam godinama koristila, pre nego što je unapređena u VIP. Tada sam je baš volela, ali ova unapređena je 5 puta bolja od one stare! Tonira, ujednačava ten, odlično miriše, ima one sitne granulice koje se lepo razlažu i  lice prosto blista! Takođe hidrira kožu, ne isušuje je. Moram pisati recenziju o ovoj kremici, čim pre!


**Planet spa,  HEAVENLY HIDRATIO, ulje za lice, 30ml


Volim ovu planet spa liniju sa maslinovm uljem, i sasvim slučajno sam odlučila da uzmem i ovo ulje, da vidim čemu to služi. Prvi utisci su da divno miriše, zgodno je pakovanje, posebno mi se dopada jer je stakleno, i preporučuju mi ga svi koji su probali. Pišem utiske naravno, čim ih sumiram. 






**Skin so soft, silky moisture, losion za telo, 250ml

Ovaj losion sam probala i ranije, bio je na akciju, u setu pa sam ga zbog toga i uzela. Lepo miriše, hidrira, ima fini sitni šimer, lako se upija. Ukratko, losion po svačijoj meri. :) Okej je i zimi leti kada nam je potrebna jača nega.
Pakovanje je praktično, za držanje, a sviđa mi se što je roze boja u pitanju.

**Simlu delicate, kupka za intimnu negu 300ml

Razlog kupovine je što mi je trenutna kupka pred kraj, pojavila se ova na akciju u setu, i eto mene. :D
Zadovoljna sam Avon kupkama, blage su, nemaju miris i stvarno umiriju intimnu regiju i ublažavaju neprijatne mirise. Preporučujem da ih ne koristite baš svakodnevno, nema potrebe. 




**Foot Works, Krema za stopala sa kakaom i glicerinom, 150ml

 Ovolikom pakovanju nisam mogla da odolim! Nisam ga još isprobala, ni sada ni ranije, pa nemam utiske, ali zadvoljna sam ovim Foot Works proizvodima, a ovo ogromno pakovanje sam našla u neto ponudi na akciji, tako da će sigurno odlično poslžiti.



 

Kosa:

**Nautrals, kajisija i šea puter, leave in tretman

Svi su mi preporučivali ovaj tretman, a kako sam zadovoljna sprejem za raščešljavanje, odlučila sam da u okviru onog specijalnog seta uzmem voaj tretman. Nisam ga još koristila, nekako razmišljam da ga čuvam za leto, mislim da će mi tada biti najpotrebniji (mesec i po dana godišnje provodim na moru). Znam da fino miriše i da omekšava kosu iz iskustva drugih korisnica, videćemo.

**Naturals, kajisija i šea puter, šampon 250ml

Naturals šamponi mi u poslednje vreme nešto maste kosu, ali za ovaj sam čula puno pohvala, a kada am već uzela tretman odlučila sam se i njega da uzmem, već par meseci koristim AT za jačanje kose, pa mislim da je vreme da malo i promenim šampon.

Modni detalji:

** EARTHLY PARADISE ešarpa

 Kako Vam se čini? :)

**Crveni novčanik

Ovaj novčanik sam dobila od Avona u okviru motivacinog programa, i prelep je, samo se vidi da nije baš prvoklasnog kvaliteta, ali koliko traje, s obzirom da je poklon biuću zadovoljna. Moja slika je loša, a novčanik je uživo lepši! :)


Kako Vam se dopada moja kupovina?

Šta ste Vi kupili u C04?

Šta bi ste voleli da se odo ovoga nađe u recenziji? :)




17 коментара:

  1. Veruj mi da ja pojma nemam koji je sledeci koji je tekuci katalog... :D ( ja dobijam unapred kataloge pa mozda zato ). Uglavnom, svidja mi se kupovina, lepo si se ponovila, svidja mi se kupovin, a igrom slucaja sam videla uzivo Ideal Luminous rumenilo i pre-le-po mi je!!! :3 I imala sam sampon sa kajsijicom i sea puterom, ali mi ga je mama maznula. -.- :D Ali sve pohvale za sampon! :)))
    U recenziji bih volela da se nadje doticno rumenilo! Da vidim kako ti se sijaju obrascici! :3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru!
      Imas datum na korici od kada do kada traje katalog.
      TRenutno je C05 aktuelan.:)
      Zabelezicu da te to zanima :)

      Избриши
    2. Nemam katalog... :/
      Ima na sajtu pa tamo odem da proverim kad sam baš pogubitis. :D
      E hvala na info!
      :)))
      Zanima me i te kako! :3

      Избриши
    3. Pa rekla si dobijes unapored pa sam mislila da imas. :):)
      Hehe :)

      Избриши
  2. Verujem da će rumenilo da ti se svidi, ja imam jedno već godinu dana skoro,super je pigmentovano,sporo se troši,fino se blena i boja je fantastična!
    Što se tiče kreme za oko očiju, ponekad se desi da pecka,pogotovo ako ti je to područje osetljivo ili ti suze oči. :D
    Ali ulje je apsolutno divno! I što me je najviše iznenadilo, lice ne bude mnogo masno ujutru :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na savetima i utiscima. :)
      I ja nekako ocekujem da lice ne bude masno od tog ulja, mislim da ce bas pomoci mojoj kozi.
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  3. Nekako baš ne volim kupovinu putem kataloga, nekako mi nije to to ukoliko ne mogu da vidim proizvod. Tek sam napravila prvu narudžu nedavno, pa ćemo da vidimo na šta će to da liči :D
    Rumenilo je predivno, i novčanik je stvarno simpatičan :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako imas pravu avon damu ona ce ti pomoci, tako da neces ni osetiti da kupuje preko kataloga. Mozes otici na kancelariju zone od svoje avon dame tamo uvek ima proizvoda, a tu su uvek i uzorci. :)
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  4. Jaoooooooooo,novcanik je divan!! :D hoce ga biti u katalogu!?? :)

    ОдговориИзбриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман31. март 2014. 21:50

    Ana,pratim tvoj blog,postovi su ti odlicni,koncizni i informativni,a Avon kozmetiku obozavam,na mukama sam kad treba da odlucim sta da kupim.I ja bih volela da vidim recenziju rumenila,i sorry sto sam se malo raspisala.Pozdrav od Kristine!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo ti hvala na ovim lepi rečima. :) Nadam se da ćeš me i dalje pratiti.
      Čim malo budem koristila rumenilo, pišem i recenziju.
      :)
      Opušteno, hvala za komentar! :)

      Избриши
  7. Rumenilo je super, ja ga imam u 'Peach' nijansi ;) Posvetljivac za isticanje kontura imam vec godinu dana, dobila sam ga u nekom programu, i koristila sam ga mozda 3 puta, nisam bas nesto odusevljena, mozda zato sto ne volim toliko da sijam :D A ovaj losion za telo je super, mackam se stalno ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni nekako ova roze nijansa lepša :)
      A uopšte ne sija, vajda zavisi i koliko staviš.:)
      Hvala na komentaru :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...