субота, 1. март 2014.

Moji Avon mirisi.

U prvih par godina korišćenja Avona, nisam probala Avon mirise, mislila sam kako nisu kvalitetni, postojani, i kako je to samo čisto bacanje para, ali čula sam pozitivne komentare, i tako probala prvi, i sada redovno dopunjujem svoju kolekciju. :D

Evo šta trenutno imam od Avon mirisa:

Avon Femme, parfem, 50ml

Ovaj parfem krase kruška, mangolija i amber i spada u cvetno-voćno-mošusnu kategoriju. Veoma mi se dopada i miris, i pakovanje. Inače sam ljubitelj osvežavajućij voćkastih parfema, od onih jači mi generalno većina smrducka na  odredjeni nacin i nekako mi je prejaka, teska, kao da gusi. Jednostavno mi ne odgovaraju.  Međutim, ta doza mošusnog u ovom parfemu čini da je ovaj parfem pogodan i za veče, i npr. za zimu, kada nam je potreban jačin parfem, a opet je divno osvežavajući. Pun pogodak!
Ja sam ga dobila za 10din, u istom motivacinom programu u kom sam dobila karmin i maskaru. :)



Premier Luxe, parfem, 50ml


Neodoljiva bogata mešavina primamljive magnolije, moćnog jasmina i luksuzne gardenije. Spada u šumsko-cvetna kategorija. Ovo je jedan od intezivnijih parfema, kojih nisam ljubitelj, ali mi se ovaj nekako baš dopao, i zavolele smo ga i mama i ja. Intezivan je, ali opet nije onako presladak, super je za veče i zimu.
I njega sam takođe dobila u motivacionom programu pre par kampanji.
Pakovanje je prava senzacija, tako je luksuzno.




Avon Instinct, parfem, 50ml

Intenzivnim mirisom zelenog bilja, egzotične kamelije i sandalovine. 
Kategorija: cvetno-drvenasto-voćna
Opet neka mešavina, koja je jaka, a opet osvežavajuća. Uzela sam i prsten i narukvice iz ove kolekcije, i sad mi nekako oni ne idu jedni bez drugih. :D Pakovanje mi se jako dopada, i mislim da je ovo možda i najlepši parfem iz Avona, tako je nekako inspirativan.
Naravno, dobila sam ga u motivacionom programu. :D




Spotlight, toaletna voda, 50ml

Mešavina blistavog citrusa i sjajnih cvetnih nota sa zanosnim dodatkom šume kašmira.
Kategorija: orijentalno-cvetna.
Ovaj parfem sam kupila u setu sa nekim Planet Spa proiozvodima, koji su bili takođe kao neka vrsta motivacionog programa. Znam da sam ga videla još odavno, ali ga Avon nije nešto isticao, pa ga nisam ni primećivala. A ustvari je jedan od boljih Avon parfema, tako ima nekako miran, neutralan miris, i svi se oduševljavaju kada ga stavim, kažu da mi baš pristaje. :)


 
Incandessence, parfem, 50ml

Eteričan, sjajan miris koji se razvija kako dan prolazi i cveta zajedno sa Vama. Miris orhideja, lala i božura sa aromama karipske šume.
Kategorija: cvetna
Ovo je kultan miris, koristi ga i moja Nana, i mnogo mojih dugarica i poznanica, pa sam nekako stalno okružena sa njim. Od trenutnih njega imam najduže, pa ne znam da li ću ga ponovo kupovati, nekako mi je dosadio, koristim ga onako kada odem do prodavnice ili sl.


Outspoken by Fergie, parfem, 15ml

Sasvim slučajno sam uzela ovo malo pakovanje jer je bilo 199din u neto ponudi i od tada se zaljubila u ovaj parfem i sugurno ću ga uzeti i u standardnoj veličini.
Razuzdano smeo miris ledenih bobica u neverovatnom kontrastu sa ultra ženstvenom tuberozom i notama crne kože.
Kategorija: cvetno-voćna

Secret Fantasy, toaletna voda, 15ml
Takođe sam ga uzela jer je bio džabe u neto ponudi. Malo je slatkast, pa neverujem da ću ga ponovo uzimati, ali dobro je poslužio, letos sam samo njega nosila na more. :)
Secret Fantasy je parfem koji meša note bobičastog voća, ananasa, ženstvenog jasmina, jorgovana, baršunastog mošusa, ambera i tople sandalovine.



To je bila moja skromna kolekcija Avon mirisa, nadam se da Vam se dopada.

Koji su Vaši omiljeni Avon mirisi?
Da li ste probali neki od ovih?
Kakve inače mirise volite?

Pozz, vidimo se uskoro sa novim postom :) 

25 коментара:

  1. Kao sto rekoh u prethodnom komentaru, Sensuelle mi je omiljen! :3
    Volim i Passion Dance, taj sam dosta dugo koristila ( na pocetku prosle decenije :D ), Celebre ( valjda sam pogodila ime, oprosti ako nisam :( ). I svidja mi se Little Gold Dress.
    Premier Luxe mi mirise slicno kao Oriflame Paradise. Sad, mozda ce mi neko zamriti, ali mi jako slice. :) Takav mi je njuh, sta da radim. :D
    Odlican mirisni postic! :D :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru :)
      Mi totalno razlititce mirise volimo, meni Passion Dance baš smrdi. :O A i Celebre mi se ne dopada.
      LGD je lep, voćkasto osvežavajući :) Bar jedan da imamo zajednički: :D
      Oriflame Paradise sam mirisala samo na katalogu, i tu mi se ne dopada, možda ovako liče, da kažemo uživo. :)

      Избриши
  2. Rare Pearls je parfem koji godinama koristim i nijedan mi nikada nije odgovarao kao on.Uvek ga imam i nikada mi nece dosaditi :) Drago mi je da ste poceli da pisete blog.Sa uzivanjem cu ga pratiti,puno uspeha vam zelim!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru i na lepom rečima, mnogo mi znače takvi komentari!
      Ako imate bilo kakav savet, sugestiju ili primedbu, slobodno mi se obratite, tako ću blog učitniti boljim. Hvala još jednom! :)

      Избриши
  3. Анониман1. март 2014. 18:46

    Najbolji parfem svih vremena je Secret fantasy.Koristim ga prve godine srednje a sad završavam fax :D!Imam dosta parfema,ali uvek se njemu vraćam.Premier Luxe mi se dopada a Oriflameov Paradise guši,po mom mišljenju nisu slični.Volim još i Sensuelle,Dancing Lady,Today,Little black i red dress.I novi Femme mi se jako dopada!Pohvala za sve objave do sada :D!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман1. март 2014. 18:56

      Joj greška,ne dancing lady,htela sam Far away da napišem :)!

      Избриши
    2. Drago mi je da Vam se dopadaju ti parfemi, Avon stvarno ima u ponudi puno parfema, i svako može naći nešto za sebe.
      Hvala Vam puno i na komentaru i na pohvali, nastaviću da se trudim i nada se da ćete me pratiti!
      Pozdrav :)

      Избриши
  4. Today obozavam i imam ga u zalihama.uvek kad je na akciji ja ga porucim :) LBD sam ranije volela,sad me davi.mama je presla na njega.For Away mi je favorit za ovu zimu,a Spotlight mi se nimalo ne dopada pa strckam kupatilo sa njim ;) .

    ОдговориИзбриши
  5. Femme sam mislila da ce biti dosta bolji,s obzirom koliko je forsiran ali nije bas postojan...bar po meni...pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni traje kao i ostali nisam primetila razliku. :-)
      Hvala za komentar! Pozz

      Избриши
  6. Instinct i Premier Luxe su odlicni, ali favoriti su mi Rare Pearls i Sensuelle :) A razmisljam se da li da narucim Femme, misljenja su podeljena :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve je to individualno, nemoj slušati druge, svako od nas ima svoj ukus. :)
      hvala na komentaru :)

      Избриши
  7. Incandessence sam kupila pre oko godinu i po dana i svakodnevno ga koristila u zimskom periodu, dok smo momak i ja jos bili u fazi upoznavanja i zblizavanja :-D sad je i meni i njemu postao jako drag jer nas podseca na neke lepe dane, pa mi je zao da ga trosim. Iskljucivo mi je zimski miris, mada sam ga ove sezone koristila bas slabo, iako bas pristaje uz "orijentalan" duh koji posedujem. Volim Avon, ali bas retko kad kupujem parfeme jer imam neke druge izvore za njih, ali moja baka(koja ima 78 godina) koristi klasik Little black dress, koji mi se najvise dopada na njoj, a ne na nekom drugom ili kada ga pomirisem iz bocice. Valjda zato sto mi ona toliko znaci :)
    Eto, nemam bas nesto iskustva s Avon parfemima, ali sam za neke emotivno vezana :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Razume se, ni ja ih ne bi toliko koristila da ne radim sa Avonom.
      Drago mi je da te bas za Avon parfeme vezu neki lepi trenuci. :)
      Inace, dodala bih, uzela sam Only Imagine u mini pakovanju :D 2 komada. :) baš je fin :)
      Hvala na komentaru! :)

      Избриши
  8. Iz Avon kolekcije parfema i toaletnih voda imam Femme, Precive, Precive Dew, Pur blanca blush, Herve Leger, LBD, City Rush. I Sensuelle (potrosen). I svi su lepi. :-)

    ОдговориИзбриши
  9. Ja imam TTA in Bloom,koji mi je najdrazi,Femme,Love,Little Black Dress,Pur Blanca,Incandessence,Perceive,Slip Into,Summer White i onaj Summer White narandzasti.Svi su mi,na neki nacin,fini,samo mi je Little Black Dress nekako prejak.Today sam potrosila,on mi je bio jedan od najdrazih.Obozavam Avon kozmetiku,prvenstveno jer je jako kvalitetna,a i cijene su takve da svako sebi moze priustiti njihove proizvode.......Mnogi mi se dopada tvoj blog,jer tu mogu naci dosta zanimljivih stvarcica,pa poslije toga ih narucim.....Zelim ti mnogo uspjeha u daljem radu i jos mnogo,mnogo,mnogo postova :)

    ОдговориИзбриши
  10. Stvarno je neumesno da jedan bloger za masu parfema koristi izraz smrdi,toliko da cu sa zadovoljstvom p[reskakati vasu recenziju kad god naletim,prvo o ukusima ne treba raspravljati,a drugo ocigledno je da nikad i niste osetili miris luksuznog parfema vec samo ove jeftine smrdljive pa se tako izrazavate

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne vidim sta je problem u tom izrazu? Svako od nas ima svoj ukus, i da li bi drugacije bilo da sam rekla guse i teski su? To su samo blazi izrazi za ono sto nam se ne dopada.
      Pri tom to je jedan od mojih prvih postova i ne zelim da sada menjam jer se tako i visi napredak u pisanju. ;-)

      da li bi bilo bolje da sam lagala i rekla da svi mirisi mirisu divno?

      Neumesno je komentarisati anonimno. To je ono sto uvek bode oci.
      Ako Vas tako nesto moze naterati da ne posecujete odredjeni blog onda niste ni vredni pisanja i truda.

      hvala sto ste izdvojili svoje dragoceno vreme za komentarisanje.

      pozdrav!

      Избриши
  11. Vec neki period koristim avonove preparate,kako njegujuce,tako i dekorativnu kozmetiku i jako sam zadovoljna. Parfemi su prijatni,neki se na kozi osjete krace vrijeme,premium lux je najdugotrajnijeg mirisa.... Sve u svemu,pohvale za Avon...

    ОдговориИзбриши
  12. Ja dugo koristim parfeme i volim voćne gde ima citrusa. Meni su okej.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...