четвртак, 17. април 2014.

Moji Avon modni detalji, 1.deo #nakit

Dragi moji, ostalo je još da vam prikažem svoje Avon modne dodatke. Odlučila sam da to bude u dva posta, u jednom nakit, a u drugom ešarpe, tašne I još neke sitnice. :)
Ovaj post pišem isključivo jer znam da je vama zanimljivo da vidite I ovako nešto, a I želela sam da vam pokažem koliko je Avon nakit kvalitetan.

Avon nakit je hipoalergijski, i ni ja niti moje mušterije nismo imale problem sa nakitom, osim ako je dolazio u dodir sa nekom kozmetikom. Krema za ruke npr. ne smeta, ali kod par mušterija nakit je pocrneo, isključivo zbog neadekvatnog korišćenja.
Mislim da je Avon nakit veoma kvalitetan, moderan i pristupačan. Fotografije u katalogu su nekad verne, a nekad ne, a najčešće postoji problem u nijansi nakita, tako da je korisno i pogledati fotografije na internet. Mogu reći da je nakit lepši uživo, i da se često oduševim nekim proizvodima kada ih vidim uživo.
Kolekcija nakita se stalno proširuje, i uglavnom onaj najlpši nakit prođe kroz par kampanji, i posle ga nema nažalost, tako da preporučujem redovno praćenje kataloga.
Odnos cene i kvaliteta je vise nego očigledan, i često to bude odlučujući factor mnogih za kupovinu.
Znam da su mnogi skeptični oko kupovine nakita preko kataloga, ali ako samo jednom uzmete neki Avon proizvod iz kolekcije nakita, nećete se pokajati.


Mnogi komadi mog Avon nakita su kupljeni odavno, tako da ne znam ni kako se zovu određene kolekcije, pa nazive neću ni pisati, osim ako nečega ima trenutno u katalogu, a u slučaju da se ponovo pojavi, ažuriraću post. Naglasila bih da imam puno minđušica koje su iz setova sa drugim komadima nakita, a razlog za to je što moja Nana stalno uzima Avon ogrlice, a nema probušene uši, pa sve minđušice meni pripadnu. :)
Pa da krenemo:



Minđuše:







 

Prstenje:

*i narukvice :D





 

Ogrlice:

Sat:

*sat sam dobila u motivacinom programu, imao je ljubicastu narukvicu, pa sam ja zamenila sa cenom, mislim da bi najlepsi bio da je narukvica metalna. :)


Da li vi imate Avon nakit?
Kako ste zadovoljni?
Da li vam se dopada moja kolekcija?

Pozdrav!

8 коментара:

  1. Divno!
    :D
    Imam par Avon stvari koje datiraju od pre 13 godina i koje izgledaju kao da sam ih juce uzela. :)
    Jedino sta imam jesu mindjuse iz kolekcije iz koje je onaj prsten (pretposlednji). Mislim sta slicno imamo. :D
    Uglavom, kolekcija je divna! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala!
      Jaoj, pa to je moja omiljena kolekcija! Patim sto nisam uzela mindjuse i ogrlicu, prsten je savrsen!!!!
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  2. Zavidna kolekcija :D Imam i ja puno stvarcica, ali najcesce nosim tigraste narukvice i onu ogrlicu sa glavom tigra, prsten mi je veliki iako sam uzela najmanju velicinu, ali dobro, moji prsti nisu bas neki parmetar sto se tice tih velicina, jer su jako uski :D Sve u svemu, zadovoljna sam kvalitetom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala!
      Drago mi je da ti se dopada Avon nakit :)
      I ja imam take, uzela sam 6icu i nosim je na srednjem prstu. :)
      :)

      Избриши
  3. Svidja mi se jako,onaj crni prstencic,ja volim te diskreten a efektne komade nakita!! :D

    ОдговориИзбриши
  4. Upravo mi je danas stigla Bria narukvica i Bria mindjuše. Poručila sam ih iz neto ponude i nisam pogrešila. Inače imam dosta toga lepog iz avon kolekcije nakita. Pozdrav, redovno vas pratim:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sa nakitom uglavnom nema greške, uvek ispadne i lepši nego na slici. :)
      Hvala puno što me pratite, i hvala na komentaru. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...