петак, 30. мај 2014.

Moja kupovina, Avon #C06 i #C07

Dragi moji,
posle kratke pauze, evo me opet, sa novim postovima, ovoga puta o mojoj kupovini, gde sam spojila kampanje C06 i C07. Svakakvih noviteta je bilo, kao i odličnih ponuda, ovako kada gledam na gomili deluje da sam mnogo proizvoda kupila, ali većina mi je stvarno bila trenutno potrebna.
Ovaj Maj je proleteo, malo sunca, zatim dosta kiše, završavanje semestra, početak učenja, i jedan projekat na koji sam vrlo ponosna, jer je potekao od moje ideje: klik :)
Nadam se da ste dobro i da ove vremenske neprilike nisu oštetile vas, niti vaše porodice. Očekujem u narednom periodu sunčane dane, letnju gardrobu i samim tim više sreće i smeha (i neki položen ispit :P ) Uživajte!


Gel Finish lakovi

Novina u Avonu za kojom su svi poludeli. Svaki dan me neka mušterija nazove i traži ove lakiće. Vidim da su i blogerke izabrale po neku nijansu. Avon kaže da je ovo baza, lak i nadlak u jednom. Mogu reći od po jednog mazanja 2 nijanse da je boja lepa, intezivna, postojanija od drugih Avon lakića, paleta nijansi je odgovarajuća, mada se ja nadam da će se pojaviti još sedefastih ili peskovitih nijansi nijansi koje su mi omiljene. Vidim da su blogerke vrlo zadovoljne, pa na više blogova možete videti neke sličice, koje vam mogu pomoći odabiru nijanse. Lakovi imaju 12ml i nalaze se u klasičnoj staklenoj bočici. Upakovani su u kartonsku zaštitnu kutiju.
Ja sam se odlučila za 3 nijanse: Dazzle Pink,Mauvelous i Very Berry (mamin odabir)
Plaćeni su 2 komada 499din, 3 sam podelila sa nanom koja je uzela isto nijansu Dazzle Pink :)




















*Mauvelous    
*Dazzle Pink

Nail experts, platinum top coat

Ovaj proizvod kao da su namenski za mene ubacili u katalog. Presrećna sam. :D Vrlo se brzo suši, ima sitne čestice, ređe je teksture i odličan je nadlak još doda tog šimera, idealno za ove lakove koji nemaju sedef, a želite da ih ulepšate. Probala sam da ga nosim i samog, i dopada mi se, nokti deluju uredno. 12ml je količina koju dobijete, u klasičnoj staklenoj bočici sa belim poklopcem. Upakovan je u zaštitnu kartonsku kutiju.
Plaćen je 249din



Kuglice za sjaj lica 

Ove kuglice su dobro poznate, a ja sam ih dugo zagledala i nikako da se odličim da ih uzem. Nekako sam mislila da mi nisu potrebne, a prevarila sam se. Koristim ih svakog dana da naglasim konture lica. U pakovanju dolazi 22g sedefastih, svetlo i tamnije roze kuglica. Pakovanje je od crne, elegantne plastilke. Znamo svi da ovo pakovanje dugo traje, mada je rok od otvaranja 24meseca, ali meni se ranije dešavalo da počnu da se gube kuglice, upadaju u lavabo i slično, i na kraju se ipak potroše. Ono što mi se takođe dopada je miris, baš nekako fino mirišu. Možda nekom nije važno, ali meni jeste. Upakovane su u zaštitnu kartonsku kutiju.
Plaćene su 499din.



Luxe volume maskara  

Ova maskara je naveliko hvaljena, i dosta sam puta čula da je najbolja maskara iz Avona, ali ja sam bila verna drugim maskarama, pa nikako da je poručim. Falio mi je jedan proizvod da pustim porudžbinu, i reko ajde uzeću ovu maskaru. Nisam je još isprobala jer imam Aero Volume maskaru, ali čim je potrošim sledi ova. Dolazi u lepom ljubičastom, luksuznom pakovanju sa zlatnim poklopcem. Upakovana je u zaštitnu kutijicu, i ima 7ml. Od otvaranja je možete koristiti 3 meseca, što je važno naglasiti.
Plaćena je 490din

Avon Beauty, ruževi za usne, 3,6g

O ovim ruževima sam pisala ranije, u međuvremenu su mi stigle još neke nijanse koje su kasnile. 
Stigle su mi sledeće nijanse: Rose Wine, Golden Nectar i Posy Pink
Plaćeni su 2 komada 399din



 Rose Wine

 Golden Nectar

Posy Pink

*Nijanse su svetlije nego što su ispale kod mene na slikama*

Naturals, nar i mango, losion za telo, 200ml

Ove losione s vremena na vreme već godinama koristim, i vrlo sam zadovoljna njima, posebno zbog tog voćkastog mirisa. Lagani su i hudrantni, ne pružaju neku sad fenomenalnu negu za suvu kožu, ali su za normalnu odlični. Nalaze se u plastičnom pakovanju, i nemaju zaštitnu kutiju.
Plaćen je 199din

Naturals, šljiva i vanila, gel za tuširanje, 200ml

Takođe ista situacija kao sa losionima, često ih koristim, zadovoljna sam i rado im se vraćam. Dopada mi se štu su ovo kremasti gelovi za tuširanje, a ne onako gelasti. Ovaj do sada nisam koristila. Nalazi se u plastičnom pakovanju i nema zaštitnu kutiju.
Plaćen je 199din

Senses, recharge gel za tuširanje, passion fruit&musk,250ml

Senses gelove i ne volim toliko, jer su gelasti, osim Winter Cocon gela, koji je kremast. Ali ovaj miris je fantazija, to je prvi gel koji sam probala iz avona, pre desetak godina, sada su ga ponovo vratili i prosto nisam mogla, a da ga ne uzmem da se podsetim mirisa. Pakovanje je plastično, nema zaštitne kutije i uvek su Senses gelovi u veselim bojama, mislim da su dobri za leto.
2 komada su koštala 259din





 Naturals, maska za kosu, yumberry&yogurt, 125ml

 Ove maske ne volim, jer mislim da su na nivou regeneratora za kosu, pa ih uzimam samo ako su baš jeftine, zbog praktičnog pakovanja. Pakovanje je plastična teglica, plastika je čvrsta, ali nema nikakve zaštitne kutije. Ovu vrstu do sada nisam probala, možda se pokaže bolje od ostalih. Miris je voćkast i intezivan. Drugo vam ne mogu ništa reći jer nije isprobana.
Plaćena je neto ponudi 129din

On duty dezodorans, 150ml

Sa ovim dezodoransima sam bila vrlo zadovoljna, ali su ih onda povukli i bilo mi je žao zbog toga. Sada su ih vratili u novim lepšim pakovanjima, sa plastičnim poklopcem i vrlo sam srećna zbog toga. Zaštita je 48h (ovo tako mrzim, šta će mi dezodorans koji kao traje 48h?  odmah deluje kao da je pun loših sastojaka, ali sad je izgleda moda da svi dezodoransi prelaze na ovu produženu zaštitu). Ovoga puta sam se odlučila za Invisible Porotection, jer se leti više znojim, pa ne želim bele tragove. Koristim ga nedelju dana, i vrlo sam zadovoljna, deluje na mene. Inače, nikad ne koristim istog proizvođača dezodoransa dva puta za redom, jer onda dezodorans kod mene nema efekta.
Plaćen je 249din




Sun+, Spf 30, krema za lice, fresh 50ml

 Pre dve godine sam počela da koristim posebne kremice za lice leti. Ovakvu kremu sam već prošle godine koristila, ali je u pitanju bila kremica bez efekta hlađenja, koje me oduševilo, i nadam se da će ova kremica odlično da se pokaže. Sadrži UVA, UVB i PA+++. Pakovanje je žute boje, plastična tubica koja se nalazi u zaštitnoj kartonskoj kutiji, što je po meni važno za proizvod za sunčanje, a mnogi to izbegavaju. Naglasila bih da Avon Sun+ proizvodi imaju Derma UV plus active D tehnologiju i tehnologiju koju većina proizvoda za sunčanje nema. Ova tehnologija služi da se vitamin D apsorbuje, a ne odbija, što radi većina proizvoda za sunčanje.
Plaćena je 399din



Solutins, butt lifter, 150ml

Uhvatila me neka euforija za proizvodima za zatezanje, pa sam se odlučila da isprobam i ovaj novi serum za podizanje zadnjice. Naravno da ne verujem da je moguće da se desi nešto bitno, ali nekako lepo je imati nadu. :D Koristim ga nekih 7 dana i primetila sam da je koža nekako zategnutija i mekša, što mi je iskreno za sada dovoljno. Opet bih ga kupila, svakako. Tekstura je lagana, brzo se upija i apsorbuje, a ima i fin miris. Pakovanje je isto kao kod drugih solutions proizvoda ovog tipa, ali me jako nervira što je tuba u pitanju, a poklopac je plastičan i često zna da se malo promeni i onda bude teže otvaranje/zatvaranje. Još jedna od mana je veličina, nekako mi je 150ml malo. Još jedna stvar koja mi smeta je to što nema zaštitnu kutiju, a dobro bi mu došla. Nadam se da neko važan ovo čita ko može da utiče na ovakve stvari.
Plaćen je 549din





Planet Spa, Sweet Sensuality sprej i eliksir za kupanje, 100 i 250ml

Ove proizvode inače ne bih sama naručila jer mi je miris spreja vrlo intezivan, a veliku kadu za kupanje nemam, nažalost. Verovatno će ovo završiti kao poklon nekom, mada možda eventualno eliksir zadržim, jer kod nane imam kadu za kupanje. Iskreno verujem u kvalitet ovog eliksira, jer je Planet Spa kolekcija ono najbolje što Avon nudi. Pakovanja su plastična, sprej je sive boje i od mekše plastike sa poklopcem, a eliksir je u providom pakvanju, napravljenom od čvrste plastike.
Plaćeni su ukupno 20din u okviru Avon motivacionog programa (još jedan razlog zašto obožavam Avon - pokloni).

.


*Za kraj bih ostavila ove minđušice, kojima nisam odolela. Kao što sam Vam već pisala ovde: modni detalji, klik, Avon nakit je vrlo kvalitetan, i ako već niste, obavezno nabavite neki komad.
Šarene su plaćene 799din, a narandžaste u neto ponudi 249din. 








Nadam se da ste zadovoljni mojim izlaganjem, kao što sam ja zadovoljna svojom kupovinom.
Da li ste nešto od ovoga probali i koji su vaši utisci?
Šta ste vi kupili u C06 i C07?
Da li vam se dopadaju ovakvi postovi?

Puno vam hvala na vašoj pažnji i što me pratite!
Čitamo se uskoro u novim postovima. :*

12 коментара:

  1. Анониман31. мај 2014. 13:33

    lakovi su stvarno dobri i postojani

    ОдговориИзбриши
  2. Lepe slike, lepo cvece. :3 Bas je lepo! :3
    Lepa kupovina..
    Lepi su ti lakici... :D
    Sve je lepo. :3
    I ja sam uzela jedan lak taj novi videcemo kako ce ispasti na mojim noktima... :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divno, divnoo..samo da se i vreme prolepša i svi srećni :D
      Hvala najlepše na komentaru :)
      Koju nijansu? :)

      Избриши
  3. Анониман31. мај 2014. 21:06

    Prvo-veliko bravo za ideju za humanitarni sale:)! Drugo-i ja sam uzela sjajne kuglice za lice i odusevljena sam!Daju vrlo suptilan sjaj i boju,imam svetao ten i savrseno mi odgovaraju.Imam sejk sa narom i mangom i normalnu kozu,tako da delim tvoje misljenje:) UBeauty ruzeve cu kad-tad probati,sad sam narucila brdo testera za ruzeve drugih linija pa moram malo da iskuliram :D Uzgred,bas se uzeleh tvojih postova:) Puno pozdrava,Kristina :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Kristina, prvo-hvala puno na divnim rečima, mnogo mi je drago da ti se dopadaju moji postovi i hvala što me redovno pratiš! :)
      Čini mi se da je taj šejk malo gušći, i ja sam ga ranije imala, a ovaj losion je ređi i hidrantniji. Ipak je šejk nekako bolji, valjda će nam ga vratiti. :)
      Jaoj i ja imam dosta ruževa, a opet uvek mi se dopadne neki novi. :D
      Hvala još jednom na komentaru, sada ću biti redovnija, ipak smo imali ovu vandrednu situaciju pa je neumesno bilo piskarati o kozmetici.
      Pozdrav! :)

      Избриши
  4. Super kupovina! :)
    Razmišljam koji od novih lakova da uzmem, tj koju nijansu, rekla bih da su dobri.
    Planet spa elixir sam dobila i divan jeeee, probaj ga obavezno! :D A sprej planiram da uzmem, toliko sam se oduševila mirisom eliksira :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divni su lakici, pogledaj po blogovoma pa izaberi neku nijansu :-)
      Hocu! :-D samo sto sprej kao da ima alkhola u sebi, nekako mi onda ne prija..na prvi "njuh" :-)
      hvala na komentaru :-)

      Избриши
  5. Jedva cekam da probam lakice, ali to cu malo odloziti jer sam ih dosta skratila :( Meni se bas dopada ovaj Planet Spa sprej za telo :) A bas su slatke i ove narandzaste mindjusice :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidis da su moji nokti kratk, tako da lakiraj. Meni su kraci nokti i lepsi i uredniji. Hvala na komentaru :-)

      Избриши
  6. I ja sam kupila ovo cudo za zatezanje zadnjice, i bas je fin! :) A miris je fantastican. :) Za efekat je jos rano da pricam, koristim ga tek par dana, ali fino hidrira i zagladjuje kozu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da, u svskom slucaju bolji efekat ima nego losion za telo, a mala kolicina se koristi pa ce dugo trajati.
      nadam se da cemo neki efekat videti :-) hvala na komentaru :-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...