среда, 11. јун 2014.

Avon Advance Techniques Daily Shine serum za suve krajeve kose

Zdravo društvo,
Evo mene sa prvom recenzijom, konačno! Nadam se da ćete biti zadovoljni i da ću vam verno preneti moje utiske o ovom proizvodu.
Dugo sam se premišljala oko ovih recenzija, nije mi bilo logično da počnem blog sa njima, ipak treba skupiti čitaoce pa te onda nešto značajno pisati. Kako se približavamo 20.000 pregledu na blogu, i kako imam skoro 600 lajkova na fb stranici, klik, ako do sada niste :), rešila sam da krenem sa prvom u nizu recenzija o Avon proizvodima.
Dugo sam razmatrala i skupljala vaše predloge, i nekako najviše predloga je i bilo za ovaj serum,, a i sama sam želela da se nađe među prvim recenzijama, jer dugo koristim ovaj proizvod.
Da ne dužim puno sa ovim uvodom, upalite klimu, skuvajte kaficu i uživajte uz moj post. Molila bih vas da mi ovde, preko emaila ili na fb stranici napišete kako vam se čini ovaj post, o čemu bi ste voleli ubuduće da pišem i ako imate neke predloge za moj dalji rad na recenzijama, ili uopšte na blogu. Biću vam vrlo zahvala!





Ovaj serum nalazi se u kolekciji proizvoda po imenu Advance Techniques, koja se sastoji od više vrsta šampona, regeneratora, maski za kosu i ostalih dodataka za negu kose.
U okviru AT linije, nalazi se i Daily Shine kojoj pripada ovaj serum. Pogađate reč je o liniji za sjajn kose, pogodnoj za sve tipove kose. U okviru daily shine linije postoje i šampon od 400ml, šampon od 250ml, šampon 2u1 250ml, regenerator, 250ml i tretman za sjaj kose od 60ml. Kao što proizvođači uvek savetuju najbolje je koristiti sve proizvode iz određene linije, ali ja što se tiče daily shine linije nisam nikad koristila celu liniju, tako da vam ne mogu reći da li ovaj serum ima veći efekat ukoliko se koristi cela linija.


*Vrlo važne informacije za vas su stanje moje kose. Kosa mi je prirodna, smeđe boje, nikada se nisam farbala. Već duži period se šišam stepenasto, ispod ramena, nekada mi je kosa duža, nekada kraća, zavisi. Nemam šiške. Imam gustu kosu, ali tanku dlaku, tako da spoljni uticaji iz okruženja utilču na krajeve moje kose. Kosa mi se masti u temenu, i perem je na nekih tri dana.
Kao što možete pročitati na slici ispod, serum je namenjen za suve krajeve kose, za sve tipove kose. Avon kaže da ovaj serum trenutno čini suve krajeve glatkim i hrani kosu. Sprečava kovrdžanje, uvijanje i čini kosu svilenkasto glatkom. Proizvod treba upotrebljavati na suvoj ili vlažnoj kosi, i ne treba ga ispirati.
Važno je naglasiti da je rok trajanja 3 godine,  ali 12 meseci od otvaranja. Čini mi se da sam ga nekad i duže vreme od otvaranja koristila, i nisam primetila razliku u efektu, niti da je poprimio onako čudan miris.
Ispod sledi i slika sa listom sastojaka, za one kojima je to bitno, a i da budete upućeni, ne može da škodi.




Pakovanje je praktično, efektno i ekonomično. Dobijete 30ml proizvoda, koji se stvarno sporo troši, jer vam je dovoljno par kapi, a nije potrebno obnavljati količinu više puta dnevno, pa čak ni svaki dan između dva pranja. Bočica je staklena i to od čvrstog, debljeg stakla, skrećem pažnju da pazite kad ste iznad lavaboa, jer je meni jednom pala bočica i razbila se u deliće. Naravno, staklena ambalaža ima svoje prednosti, jer čuva kvalitet proizvoda, samo morate biti obazrivi. Na vrhu bočice nalazi se praktična plastična pumpica drečavo zelene boje, a iznad nje mali plastični poklopac koji je providan. Ova pumpica je odlična, meni je ovo ko zna koja bočica, jer ovaj proiozvod koristim godinama, i nikad se nije pokvarila. Bočica je spakovana u kartonsku kutiju, koja odlično štiti proiizvod, ali ja je obično bacim čim otvorim novu bočicu. Ova kutija koju vidite gore na slikama je od neotvorene bočice.



Ovaj proizvod koristim od kada sam prvi put i čula za Avon, i vrlo je važno to da se moja kosa nije prezasitila. I dalje mi daje isti efekat kao pre, bar tako mislim, možda nisam svesna prezasićenja? :D
Koristim ga uglavnom na suvoj kosi, ponekad na vlažnoj. Mislim da ga koristim skoro posle svakog pranja kose, retko kada se desi da propustim. Avon kaže da sprečava uvijanje i kovrdžanje kose, ali ja uglavnom nosim talasastu kosu i nisam primetila da sprečava uvijanje, već lepo zagladi talase, nema onih dlačica i kosa mi se nekako smiri. Koristila sam ga i posle peglanja kose, i stvarno mi stoji frziura do sledećeg pranja. Sada ga ređe koristim nakon peglanja i feniranja jer koristim Avon serum iz druge kolekcije koji je isključivo namenjen za skupljanje vlage i ravnu kosu. Volim efekat kada mi je kosa odjednom onako raširena, od vlage, stavim ovaj serum, i ona se smiri, i to odmah po nanošenju!
Ono što me najviše oduševljava kod ovog seruma je to što je kosa posle njega mekana kao svila. Bukvalno bih non stop prolazila rukom kroz nju posle upotrebe ovog seruma. Još plus taj efekat ostaje do sledećeg pranja, uglavnom nije potrebno dodatno ga koristiti. Ako su vam krajevi ispucali ovaj serum će ih kamufliirati i omekšaće vašu kosu trenutno. Mislim da je trajni efekat u poboljšanju i elimisanju suvih krajeva izostao, jer ne postoji sredstvo koje vašu kosu može trajno poboljšati. U takvim slučajevima najbolje je ošišati se. Ali mislim da redvno korišćenje ovog seruma utiče na sprečavanje krzanja krajeva jer štiti kosu od spoljnih uticaja. Izuzetno se ovaj proizvod pokazao zimi, jer moju kosu najviše uništava grejanje i vetar. A i leti njegov efekat ne izostaje, mada ga leti manje koristim jer sam dugo na moru, a tamo svašta stavljam na kosu, pa neću da je dodatno opterećujem.
Opravdava taj "shine" naziv jer je kosa nakon upotrebe izuzetno sjajna, posebno na suncu i svetlu, a to se najviše vidi kod isfenirane kose na ravno. 




Miris je prelep, onaako osvežavajući, a opet intezivan. Miriše mi nekako na profesionalni proizvod, onako kako mirišu preparati kodf frizera. Svi Advance Techniques proizvodi mi nekako slično mirišu, svaki ima tu dozu profesionalnog mirisa u sebi. Nikada se nije desilo da je neki od mojih seruma promenio miris. Ostaje u kosi i preovladava u kombinaciji sa drugim preparatima. Što se tiče teksture, serum je masniji kao neko ulje, i tekstura mu je onako negde između retkog i gustok, podseća me na teksturu maslinovog ulja. S obzirom da je uljani serum u pitanju, pazite kod količine da vam se kosa ne zamasti previše. Serum je providan. Ni boja ni tekstura se nemenjaju kako vreme prolazi.




Mislim da je cena za kvalitet ovog serume više nego pristupačna. Ovde ne važi pravilo da je ono što je jeftino, slabije kvaliteta. Cena mu je uglavnom nešto preko 400din, ali se može naći i za manje od 300din, što mislim da je sjajno. Pratite kataloge, jer je često na tom baš velikom sniženju. Sve moje mušterije i poznanice koje su isprobale ovaj serum su vrlo zadovoljne,  a i vidim da su neke blogerke već pisale o ovom proizvodu. Moj savet je da ga svakako isprobate, naravno, možda nekom neće odgovarati, ali mnogo nas ima pozitivne utiske, tako da je ovo proizovd kojim se Avon može samo ponositi.




Da li ste isprobale ovaj serum? Kakvi su utisci?
Očekujem vaše predloge i utiske, kao što sam napisala već na početku. Unapred hvala!

Puno hvala na pažnji, nadam se da vam je post odgovarao. Pozdravljam vas do sledećeg posta! :)

20 коментара:

  1. Odlicna recenzija! :)
    Imala sam zuti taj...to... :D
    I zaista sam prezadovoljna bila! Nisu mi krajevi bili haos kao sto umeju, divno je mirisao, a verujem da je i doticni podjednako dobar kao i taj zuti. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Bas mi znaci sto kazes da ti se dopada. :-)
      To zutocje tretman, trajniji je efekat, ovo je serum :-)
      Hvala za komentar :*

      Избриши
  2. Анониман11. јун 2014. 22:33

    Ana,super ti ovo ide,odlicna recenzija! Nemam nikakvih primedbi,sto se mene tice nepotrebni su detaljni podaci o pakovanju proizvoda,mnogo vremena ode i na pisanje posta i na citanje istih(a svima nam manjka vremena zar ne),dovoljna je slika i neki opsti opis,osim ako nije nesto specijalno u pitanju.Ovo mislim uopsteno za vecinu blogova naravno.Takodje,mislim da bi se puno zena slozilo sa mnom,volela bih da citam tvoje recenzije Avon ruzeva,opste osobine i swatchevi na usnama radi sto boljeg utiska,Avon je za ruzeve zakon:).Olovke za oci i usne,puderi i slicno,predmet su interesovanja mnogih zena,to potpisujem,pa eto i te sugestije.Nadam se da sam ti pomogla bar malo,citam te od pocetka bloga,sve si bolja i bolja,i drago mi je da si spremna da saslusas tudja misljenja i eventualno ih usvojis,na obostranu korist:) Pozdrav,Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Kristina! Mnogo mi znace tvoje reci i hvala ti sto me pratis! :-)
      hvala ti na sugestijama. I ja sam razmisljala da li mozda preterujem sa opisom proizvoda ali nekako sam htela sve sa prikazem. Razmislicu ubuduce kad bude pisala koliko je korisno pisati takve informacije.
      vrlo rado bih pisala o make upu, i trudicu se i to da uvrstim. Samo imam problem sa slikanjem, nisam bas vicna. Za pocetak bih mogla da bar prikazem ruzeve koje ja imam, a kasnije cu dalje razmotriti sta bih mogla.
      Hvala puno jos jednom na komentaru! :-)

      Избриши
  3. Potrošila sam nekoliko bočica tog serumaa i bio mi je dobar ali sam ga se s vremeno zasitila i prešla na bolje proizvode :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa dobro, svakako vredi koristiti i kvalitetnije skuplje proizvode, ali s obzriom da je kvalitet odličan u odnosu na cenu, mislim da je dobro koristiti i ovaj serum, bar ponekad.
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  4. Recenzija ti je odlična, opširna i detaljna.
    Ovaj serum je jedan od najhvaljenijih Avonovih proizvoda, ja ga nisam imala ali planiram ga uzeti.
    Imala sam plavi (marokansko arganovo ulje) i on mi je bio odličan.
    Samo tako nastavi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na divnim rečima!
      Uzmi ga obavezno da isprobas, mislim da se nećeš pokajati.
      Da, taj plavi je odlčian. Samo je to tretman, za celu kosu, a ovo je serum za krajeve kose.
      hvala još jednom. :)

      Избриши
  5. I ja koristim ovaj serum godinama!! Ja sam zaista prezadovoljna sa njim,a i moji krajevi kose!! :) Odlicna recenzija!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da si i ti redovni korisnik ovog seruma. :)
      Hvala ti puno! :)

      Избриши
  6. Ja trenutno koristim onaj najnoviji koji se pojavio (crvena kolekcija za svilenkastu kosu i preeeezadovoljna sam) ono sto mogu reci je da je ovaj serum jedan od najprodavanijih proizvoda sto se tice mojih musterija i svi mu se redovno vracaju, posebno ga uvijek hvali jedna moja prijateljica koja ima jako kovrdzavu kosu koju ja zovem "zbun frizura" i ove kapi su jedini proizvod koji uspijevaju da njenu kosu dovedu u red i da lijepo uspije da definise sitne kovrdze.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se. :) Misliš kolekcija roze boje?
      Drugarica je uzela taj serum pa sam probala i baš sam se oduševila na tom svilenkastom osećaju, sigurno ću i njega kupiti. :)
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  7. Ako je suditi po prvoj, bice na ovoj adresi dosta dobrih recenzija. :)
    Imam ovo ulje i baš mi odgovara, sve što treba da se krajevi oporave.

    ОдговориИзбриши
  8. Odlicna ti je recenzija, ja sam isto postala Avon dama, pa sad iscitavam sve i svasta, a serum je malo savrsenstvo, zaljubljena sam u njega od prvog mirisa :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala najlepše! :)
      Srećno sa radom kao Avon dama, i nadam se da ćeš postati i lider kao i ja. Tako ćeš imati još mnogo mogućnosti :)

      Избриши
  9. Znaci kao da si opisala moju kosu,neverovatno :D

    ОдговориИзбриши
  10. Obožavala sam ovaj serum i godinama mi je bio omiljeni dok se nije pojavio onaj drugi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Plavi? I o njemu sam naravno pisala. Meni je on najbolji, ali to je leave in tretman koji koristim na mokroj kosi, a ovo koristim kao silikonske kapi, na krajevima suve kose. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...