недеља, 22. јун 2014.

Moja kupovina, Avon #C08 #2014


 


Dragi moj,
na red je došao novi post o mojoj kupovini.
Iznenađujuće je da je moja kupovina ovoga puta mala, nekako nije mi ništa od proizvoda neophodno bilo, pa se kupovina svela uglavnom na asesoarski deo. Mislim, ne mogu a da ne kupim nešto. :D
Samo da vas obavestim da je nagrađivanje u toku na blogu: klik i pozivam vas da učestvujete, ako već niste. :) Traje do 26.06. do ponoći.


Predstavljam vam svoju kupovinu u kampanji 8, malu ali odabranu ekipu :D

**Četka za puder

Nemam neku ogromnu kolekciju četki za šminkanje, pa sam se odlučila da je malo upotpuni. Do sada sam koristila istu četku za sve: puder u kamenu, rumenilo, bronzere, posvetljivače.... Ova četka mi se dopada, nekako je dovoljno velika, divno je mekana, sviđa mi se što je svetlo krem, a gornji deo tamno braon. Dužina: 18,5cm. Ima čvrstu plastičnu dršku sa metalnim delom uz dlačice. Jedina zamerka je što malo miriše na "kinesko". Naravno, posle pranja toga neće biti, ali nekako kada sam je otvorila odmah sam osetila taj neprijatan miris. Nisam je isprobala do sada, tako da ne znam kako će se pokazati. Očekujem od nje puno.
Cena u kampanji 8: 529din.

**Hello Sailor pinceta

Mesecima nemam pincetu, jer sam je negde zagubila, pa uzimam redovno maminu. Nije da sam bila u potrazi za pincetom, nego jednostavno uvek zaboravim da je kupim. Sada mi mama nije kod kuće, a pinceta mi je potrebna pa sam se odlučila da naručim ovu Avonovu. Preslatka je, letnja, vesela..Godinama se pojavljuju razne Avon poncete, sa veselim dezenima, a kako znam puno njih koji su zadovoljni ovim pincetama, odlučila sam se da je isprobam. Do sada nisam, pa vam javljam utiske kakva je kada je budem isprobala. Dužina: 9,6cm. Dopada mi se što ima ovu zaštitnu futrolicu.
Cena u kampanji 8: 219din

 **Far Away minđuše

Avon nakit sam već dosta hvalila, a s obzirom da se u svakoj kampanji pojavi bar 5 novih komada, retko kada ne uzmem nešto za sebe. Ove minđuše sam uzela iz mini kataloga, i predivne su. Vrlo su nosive, tokom cele godine. Dužina: 70mm
Cena u kampanjama 7 i 8: 599din

**Neseseri

U kampanji 7 su se ovi neseseri dobijali ukoliko se potroši 1399din na make up proizvode. Ja sam uzeča jedan tirkiz, a jedan ljubičasti(neka boja između pink i ljubičaste), i stigli su mi sad u kampanji 8.Tirkiz je na slici prazan, a ljubičasti je napunjen sa par stvarčica. Njega i koristim trenutno, kao neseser za tašnu. Vrlo su dobro urađeni, veseli su i praktični. Veličina: 19,5 x 17, materijal: PVC.
Plaćeni su 10din po komadu, nema ih u redovnoj ponudi, za sada.

 

 **Anew neseser

Bila sam ubeđena da su ovi gore neseseri manji, a bio mi je potreban neseser za tašnu, pa sam uzela ovaj anew neseser iz internet ponude. Ne znam veličinu, ali otprilike kao ovi gore dužina, samo je širi. Na slici se nekako previše sijava, uživo je daleko lepši. Onako kako izgleda u katalozima. Ne koristim ga sada, ali nesesera nikad dosta. :) Materijal: PVC
Cena u kampanji 8 je: 269din

 

**Sun+ hidrantni sprej i ulje za isticanje preplanulog tena

Oba proizvoda imaju po 150ml. Ulje sam koristila i ranije, nema spf, ali fino ističe i pospešuje crnjenje. Ja ga koristim uglavnom za noge, jer najvise volim kad mi pocrne noge. Fantastično miriše. Što se tiče losiona, on je spf 15, prvi put ga koristim. Koristila sam ranijih godina neke druge losione iz sun+ kolekcije, ovo je prvi put da koristim i sprej uopšte za sunčanje. Jednostavno bio mi je potreban dodatni losion sa manjim zaštitnim faktorom. Videćemo kako će se pokazati.
Izvinjavam se što nemam svoju sliku, mama je sprejeve odnela na more. :)
 Cena za svaki u katalogu 8 je bila 299din.
*Slika je preuzeta sa interneta


Šta ste vi nabavili u C08?
Kako vam se čini moja kupovina?


Hvala na pažnji! 

6 коментара:

  1. Nabavih olovke za oci. :D
    Lepo si se ponovila. :)
    Dopadaju mi se mindjuse, super su! I Anew neseser. :)
    Super post! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa fino fino :)
      Hvala :)
      >Divne su stvarno, cela ta linja je lepa :) ima i narukvica i prsten :)
      Hvala na komentaru!

      Избриши
    2. Ja sam takodje uzela tu cetku jer mi je bila potrebna. Takodje sam uzela sprej posle suncanja, losion za suncanje, percive dew parfem, solutions zeleni tonik, i ja mislim da je to sve. :) Veliki pozdrav.

      Избриши
    3. Sjajna kupovina kod Vas :)
      Hvala na komentaru. Pozdrav! :)

      Избриши
  2. mindjuse mi se mnogo mnogo svidjaju i pinceta

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...