недеља, 2. новембар 2014.

Avon True Colour kuglice **

Danas vam donosim novu priču o Avon kuglicama za nijansiranje tena. Ovakav oblik, rumenila, highlighter-a i sl., je već dugo vrlo popularan, i većina brendova je izbacila i svoje kuglice.
Prednost ovih kuglica je što stvarno dugo traju, praktične su, nosive i lake za nanošenje. Ja uvek preferiram nekako rumenilo, ali imam i kuglice u svojoj kolekciji baš zbog prednosti koje sam navela.
Trenutno u svojoj kolekciji imam Avon kuglice, i to, Glow bronzane kuglice, i Highlight sjajne kuglice.



Kuglice se takođe nalaze u kartonskoj kutiji, ali ja sam svoje davno bacila, tako da nisam mogla da vam ih uslikam. Tamo piše i sastav proizvoda. 

 Kada se proizvodi otvore, iznad kuglica se nalaze ovi sunđerčići, koje možete videti na slici dole. Postoji razliha u veličini, zbog veličine plastične kutijice u kojima se nalaze kuglice. Ja ove sunđere nisam bacila, jer mi je praktičnije da kuglice stoje čvrsto u kutijici. Neki ove sunđere koriste i za nanošenje kuglica, i mogu reći da je sasvim okej, ali ako imate već odgovarajuću četku, preporučujem da tako nanosite proizvod. Takođe, sunđere i operite s vremena na vreme. 
Još jedna po meni sjajna stvar je što ove kuglice divno mirišu! Uživam dok ih nanosim.
Što se tiče kvaliteta, kuglice su odlične, čvrste, ne mrve se, tako da oko toga nemojte da brinete.



Pakovanja su napravljena od čvrste plastike, i vrlo su elegantna. Glow kuglice imaju blago providan donji deo, tako da se kuglice mogu i videti i pri zatvorenoj ambalaži. Dobijate 22g proizvoda, što mislim da je baš dosta, i prosto da im rok trajanja nije 3 godine ili 24 meseca od otvaranja, mogli bi ih koristili 5 godina, sigurno.




  

 



*Sjajne, highlight kuglice*

Prvo ću vam nešto reći o ovim sjajnim kuglicama. Dolaze u 3 nijanse, skroz svetloj, blago roze i roze. Vrlo su blago pigmentovane i ja ih koristim kao highlighter, na delovima lica koje želim da istaknem. Imaju blagi sjaj (ne šimer) i odlične su za nošenje preko cele godine. Kako je potrebna mala količina, ove kuglice stvarno traju dugo. Moj predlog je da ih kupite zajedno sa prijateljicom npr. i podelite. :) Traju mi dok ne skinem šminku, stvarno nisam imala problema, niti brinem da će se skinuti.

Na prvoj slici ispod vidite kako kuglice izgledaju na direktnom dnevnom svetlu, a na drugoj kako izgledaju u kući bez dodatnog svetla.


Kao što sam rekla, kuglice su u 3 nijanse, što možete videti na slici ispod.


Trudila sam se da što bolje uslikam kako proizvod izgleda kada se nanese, da i vi vidite taj blagi sjaj koji daje.




*Glow bronzane kuglice*

Što se tiče bronzanih kuglica, one dolaze u dve varijante: Warm (Cool Tone) i Deepest Warm (Warm Tone). Razlog za dva naziva je taj što u različitim katalozima i periodima se drugačije i nazivaju kuglice, ali da znate da su to ustvari iste kuglice i ako se drugačije zovu.
Ja imam Warm kuglice, ovu prvu umereniju varijantu. Druga varijanta mi se čini previše tamno, a i kada sam ja kupovala postojala je samo jedna nijansa.
 Kuglice su u 3 nijanse, krem, svetlije braon i tamno braon. Odlično se stapaju i pigmentovanije su od sjajnih kuglica. Nemaju sjaja u sebi, niti šimera. Letos sam zbog toga u kutijicu ubacila malo sjajnih šljokica za lice i telo, i odlično su se stopile. Ovaj bronzer je pogodan za konuturisanje lica, posebno kada dobijete boju, ali i tokom godine. Samo pazite kada ste beli sa količinom koju nanosite. Ja ga koristim nekad i kao rumenilo, posebno sada kada sam bela. Što se tiče trajnosti, takođe bih pohvalila da ne mrda sa lica dok ga ne skinete. Niti morate brinuti da će vaše lice biti šareno kako vreme prolazi.


Na prvoj slici ispod vidite kako kuglice izgledaju na direktnom dnevnom svetlu, a na drugoj kako izgledaju u kući bez dodatnog svetla.



Kao što sam pominjala, kuglice dolaze u 3 boje.


I za kraj, swatch na ruci. Prikazala sam vam kako to umerneo može biti na belom tenu. Naravno leti možete  naneti više proizvoda.





Što se tiče cene, ona se kreće od 450din do 1000din. Često je na ovoj akciji za oko 500din, pa tada iskorisite da nabavite ovaj proizvod jer je vrlo isplativ. Još ako podelite sa nekim, sjajna prilika!


Da li ste probali Avon kuglice? Kako vam se čine?
Da li volite kuglice za nijansiranje?


Hvala na pažnji! :)

10 коментара:

  1. Divne su! :)
    Imam jedne, zovu se Diamond Shimmer, mislim da su bile LE prosle godine u ovo vreme. Nisam ih posle vidjala, ali zaista su super! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam znam, sećam se njih, on sjajne! Vukle su se čini mi se po neto ponudi, a sad ih nema.
      Žao mi je što nemam i njih. :D
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  2. Ove kuglice uvek samo gledam ,gledam i tako godinama a nikako da ih kupim ,valjda smatram da mi nisu neophodne,ali deluju mi super :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa znam. Ja sam ih imala davno, i onda godinama nisam uzimala. Tešila sam se da mi ne trebaju. A u stvari su neophodne! Zato sam ih i uzela pre par meseci :)

      Избриши
  3. Sad ih ima u katalogu za novembar na akciji :)) Zajedno sa četkom su oko 800 i nešto dinara! Uzimam ih :))

    ОдговориИзбриши
  4. Imam ove prve,sjajne,i prelepe su! Tako su diskretne i elegantne.Uzela sam ih za 500 din valjda prosle zime..Koristim ih kao rumenilo,ali kako imaju i blagi odsjaj,onda je to i fin hajlajter:) Ni ja nisam bacila sundjer.Lepo si opisala sve :)) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Kristina :)
      pa da, mogu se koristiti svakako i kao rumenilo :) sjajne su :)

      Избриши
  5. Moj omiljeni proizvod svih vremena su baš ove sjajne kuglice za lice! Prelepe, jako nežne, ma divne! Sada sam naručila novo rumenilo, nijansa Antique Rose i slično mi je sa ovim proizvodom, tako da sam oduševljena! A bronzane koristim trenutno iz Oriflamea :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da su ti one omiljene draga moja :) :)
      Nisam probala Oriflame, ali njihovo pakovanje je divno! :) Kuglice su sjajna stvar, svakako :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...