уторак, 25. новембар 2014.

**My wish list**

Došla sam na ideju pre neki dan da napravim i ja jednu wish listu, jer se praznici bliže, a i moj rođendan, kao i rođendan bloga. :) Pokrenula sam malu diskusiju na fb grupi naše Balkanske Beauty zajednice, i drage blogokoleginice su mi pomogle da shvatim čemu ovakav tip postova služi. :)


Nisam želela da pišem post sa proizvodima, već sam na svojoj fb stranici bloga objavila album u kom ću kačiti slike mojih željenih proizvoda. Kako se moje mišljenje bude menjalo, ili nešto sa liste nabavim, tako ću menjati i slike. :)

Album možete naći na sledećem linku: My Wish List.


Tu se nalaze slike kozmetike i šminke koju želim. 


Što se tiče ostalih stvariča, oni koji me poznaju znaju da obožavam, uvek kupujem i mnogo se radujem kada dobijem sledeće:

Nakit

Bižuterija, vredniji nakit, prstenje, minđuše, ogrlice, narukvice.... sve obožavam! :)


Ešarpe i marame

Kupujem stalno, imam u svim bojama, a desi se da dobijem za rođendam po 5 komada. :D Svaka je posebna na svoj način i nosim ih svakog dana. Nije nagomilavanje, već nešto vrlo korisno za mene i moju mamu jer ih nosimo redovno. :)


Kape, šalovi i rukavice

Moj rođendan je zimi pa mi ljudi često kupe nešto tako. Moram reći da ih nemam puno, i to je sa ove liste ono što mi najviše fali. :)
 

Sveće

Oduvek sam volela sveće!. Kao mala imala sam u sobi male kutke gde se u svakom kutku nalazila određena boja sveća, ili dizajn. Stalno sam ih palila i uživala u njima, a to i danas radim. Trenutno volim više sveće koje su u nečemu, i mogu lepo da se troše (npr Glade), jer mi onih koje nemaju posudu žao da palim. :P Imam neke sveće koje čuvam godinama i ne bih zapalila, pa ne znam šta da se desi! :D


Torbe

Žene ili vole cipele ili vole torbe, a nekad i jedno i drugo. Ja sam od onih što volim torbe. Velike, klasične, jednobojne torbe. Mama i ja imamo dosta u svojoj kolekciji, a moja najveća želja je da imam neku Manuel torbu. Kad uđem u njihovu radnju ne mogu se nagledati! :)


Detalji

Volim sveske, blokčiće, nalepnice, kutije, šolje, figruice, hemijske, markere, neobične tanjiriće.....najviše volim vintidž i neke tako ženstvene stvarčice. :)



Knjige

Ovu stavku sam zaboravila, pa je sada dodajem. Obožavam da čitam. Knjiga kod kuće imamo baš dosta, pa nisam sigurna koliko još imamo mesta, ali knjige su uvek dobrodošle! Čitam sve. Ali ne kupujem one tralala bestselere, to više nabavim ovako od nekog da pročitam. Nisu mi vredni novca za jedno čitanje. Uskoro ću se učlaniti u biblioteku, pa ću tamo uzimati te knjige.





Ako znate neka dobra mesta u Beogradu gde prodaju dobar nakit, sveće, ešarpe ili detalje, javljajte. :D

Poručujem svojoj porodici, dečku i prijateljima da se praznici i moj rođendan bliže. :D



Hala na pažnji! :))))


4 коментара:

  1. Girly wish lista ;)
    I ja sam luda sa torbama... Mada ni sa cipelama ne zaostajem... PS fashion mi je jedan od omiljenih brendova, svašta tamo imaju, osim cipela, pa pogledaj...
    A kozmetička wl ti je skromna, al najviše mi se sviđa TF Chocolate bar :D
    Da napraviš update posle nove godine da vidimo ima li efekta ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj i ja volim cipele, ali torbe su ipak torbe! :)
      Volim Ps fashion, imam neke njihove stvarčice, naravno. :)
      Aa pa nisam sve još stavila što želim, polako.. glumim da sam skromna. :D
      Hvala na komenaru. :)

      Избриши
  2. Svijeće,divne su za ugođaj :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...